Fahriye Evcen Oğlu Kerem ile sette: Babasıyla birebir aynı!

Fahriye Evcen Oğlu Kerem ile sette: Babasıyla birebir aynı!

Fahriye Evcen Oğlu Kerem ile sette: Babasıyl... Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, oğlu Kerem'le birlikte bir dizi setinde görüntülendi. Anne oğlunun setten paylaştığı pozlar, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Özellikle Kerem'in babası Burak Özçivit'e olan benzerliği dikkat çekti.

Burak Özçivit ile 2017 senesinde dünya evine giren Fahriye Evcen, 2019 senesinde ilk bebeği Karan’ı, 2023 senesinde ise ikinci bebeği Kerem’i kucağına aldı. Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile evli olan Fahriye Evcen, günler sonra minik oğlu Kerem ile setteyken çekildikleri fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Minik Kerem'in babası ile olan benzerliği dikkat çekti.

Fahriye Evcen: 1986 yılında Almanya'da doğan Fahriye Evcen, oyunculuk kariyerine 2005 yılında başladı. "Yaprak Dökümü", "Hasret" ve "Çalıkuşu" gibi dizilerdeki rolleriyle büyük bir hayran kitlesi kazandı.

Burak Özçivit: 1984 yılında İstanbul'da doğan Burak Özçivit, modellik kariyerinin ardından oyunculuğa adım attı. "Küçük Sırlar", "Muhteşem Yüzyıl" ve "Kuruluş Osman" gibi dizilerdeki rolleriyle büyük bir üne kavuştu.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, Türk dizi ve film sektörünün en gözde çiftlerinden biri. "Çalıkuşu" dizisinde başlayan aşkları, 2017 yılında nikah masasına taşındı ve 2019 yılında oğulları Karan'ı kucaklarına aldılar. 

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, sosyal medyada da oldukça aktifler. Instagram'da milyonlarca takipçisi olan ünlü çift, aile hayatlarından kareler ve işleriyle ilgili paylaşımlar yapıyor.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, hem özel hayatlarında hem de iş hayatlarında büyük bir başarı yakalamış bir çift. Aşkları ve aileleriyle birçok kişiye örnek oluyorlar.

KEREM BEBEKLE SET POZLARI

Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit ile birlikte yer aldığı reklam çekimlerine minik oğlu Kerem’i de götürdü. İki çocuk annesi olan Evcen küçük oğlu Kerem ile poz vermeyi dikkatsizlik etmedi. İşte o pozlar

Fahriye Evcen

Anne oğulun karesi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

EVCEN'İN KEREM BEBEK İLE KAR POZLARI

Ailesiyle çıktığı kar tatilinde çektirdiği karelerini yayınlayan Evcen'in oğlu ile çekilmiş olduğu kar pozları çok beğenildi.

TIPKI BABASININ KOPYASI

İkinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü oyuncu Fahriye Evcen 1 yaşına giren Kerem bebeğin fotoğrafını paylaştı. Paylaşımlara doyamayan Evcen 1 yaşına giren oğlunun karesini "Benim küçük prensim" diyerek yayınladı.

Kerem bebek kime benziyor

Ünlü oyuncunun bir önceki paylaşımına "Bir yıl önce bugün bir KEREM doğdu ki; çok yaman.. Baktıkça içimi aydınlatan, gülüşüyle aklımı başımdan alan, kokladıkça içimde çiçekler açan, çiçek kokulu oğlum benim.. İyi ki doğdun kalbim, iyi ki! Seni çok seviyorum." duygusal notu ile paylaşan Evcen, hayranlarının duygulanmasına sebep oldu.

BAKIN KİME BENZETİLDİ

Uzun zaman sonra ilk kez görüntülenen 12 aylık Kerem bebeği, birçok sosyal medya kullanıcısı "Babasının kopyası" şeklinde yorum yaptı. Kerem Bebeğin 1 yaş karesi yorum yağmuruna tutuldu.

BABA ÖZÇİVİT PAYLAŞTI

İkinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü oyuncu Burak Özçivit, kahvaltı öncesi küçük oğlu Kerem ile oynadığı anları paylaştı.

"KEREM, ABİSİ KARAN ‘A BENZİYOR"

Ünlü Çift, ikinci çocukları Kerem’in kime benzediği sorusuna, abisi Karan’a benzediğini söyleyerek yanıtlarken Fahriye Evcen çok uzun süre ara vermeden setlere geri döneceğini belirterek sevenlerine güzel haberi vermiş oldu.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in hayranları, Kerem'in büyümesini ve babasıyla olan benzerliğini görmekten büyük mutluluk duyuyor. Kerem'in ileride oyunculuk yapıp yapmayacağı ise merak konusu. 

Ünli çifte ailesi, sevdikleri ve en çok da iki oğulları ile birlikte mutlu bir yaşam diliyoruz...

 

"Fahriye Evcen Oğlu Kerem ile sette: Babasıyla birebir aynı!" haberi, 18 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 18 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Fahriye Evcen Oğlu Kerem ile sette: Babasıyla birebir aynı! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fahriye Evcen Oğlu Kerem ile sette: Babasıyla birebir aynı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 02 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:12 İşte Türkiye'nin en iyi 10 lisesi!: Peki, ilk sırada hangisi var?
  2. 12:10 Elon Musk Taylor Swift'e övgüler yağdırdı: 'Kendini aşmışsın!'
  3. 12:08 Tamı tamına 5 bin kişi onun için sıraya girdi!: Böylesi görülmedi!
  4. 12:02 Dava Sonuçlandı: Can Atalay'a Beraat Kararı Verildi!
  5. 12:02 Yumurtaya dev indirim geliyor!: Peki, bu büyük indirimin sebebi ney?
  6. 11:58 İnsan geceleri neden uyanır?: İşte gece uyanmanın nedenleri ve çözümü!
  7. 11:55 1 Mayıs Çarşamba gününün Fed faiz kararı ne oldu?: Piyasaları nasıl etkiledi, kim ne söyledi?
  8. 11:54 Sertab Erener, Yıllar Sonra Eurovision Sahnesinde Tekrar Boy Gösterecek!
  9. 11:49 Rakı Fiyatlarına Yeni Zam!
  10. 11:48 Resmi Gazete'de yayımlandı!: İşte telefon parçalarının ithalatı hakkındaki o karar!
  11. 11:44 İstanbul Ticaret Odası Başkanı: İş Dünyası Enflasyonu Yüzde 43-44 Aralığında Bekliyor
  12. 11:43 Kadınlar Futbol 3. Ligi'nde arbede: 7 oyuncu yaralandı
  13. 11:41 AstraZeneca Covid Aşısıyla İlgili Toplu Davada: TTS İddiaları ve Güvenlik Tartışmaları
  14. 11:37 Galatasaray'da Başkanlık Yarışı: Dursun Özbek'e Süpriz Rakip!
  15. 11:34 Türk Yatırımcılar Avrupa Vizesi Krizinden Kaçarak Karayip'e Yöneliyor
  16. 11:32 Starbucks Türkiye ürünlerine zam yaptı
  17. 11:30 İran'da Babek Zencani'nin İdam Cezası 20 Yıla Hapis Çevrildi
  18. 11:26 Beşiktaş'ın Cenk Tosun Noktası!
  19. 11:26 2 Mayıs 2024 akaryakıt fiyatları
  20. 11:23 92 yıllık Amerika merkezli şirket iflas etti
Yaşam Haberleri