Faik Öztrak: 10 yıldır yattığı hapisten, babasını kurtarmak için, kendisinden yardım isteyen bir çocuğumuzu ku

Faik Öztrak: 10 yıldır yattığı hapisten, babasını kurtarmak için, kendisinden yardım isteyen bir çocuğumuzu ku

Faik Öztrak: 10 yıldır yattığı hapisten, bab... "Böylesi çirkin bir istismarı siyasi tarihimizde görmedik, duymadık. O kibirli ses televizyondan duyulduğunda, o kibirli yüz ekranda görüldüğünde kanal değiştirin"

Faik Öztrak'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Sözlerime başlarken, Kıymetli Hocam, Atatürkçü Düşünce Derneği Kurucu Genel Başkanı, Bağımsız ve çağdaş bir Türkiye idealinin savunucusu, Prof. Dr. Muammer Aksoy'u katledilişinin 32. yıl dönümünde Bir kere daha saygı ve rahmetle anıyorum.

Testinin içinde ne varsa, dışına da o sızar. Türkiye’miz, İçi kin ve nefretle dolu, Oy için her yolu mubah gören, Kibirli bir kişinin elinde, Gülüşünü, neşesini, huzurunu, Ne yazık ki uzunca bir süredir kaybetti. Milletine hizmet yerine, Üstatlarının, “Kininin, öcünün davacısı bir gençlik...” Hülyasının değirmenine su taşıyan, Bu gözü dönmüş zihniyet, Bu kibirli dil; Bugüne kadar, Milleti bölüp, parçalayarak, kutuplaştırarak, Karşısında suni düşmanlar yaratarak, Ömrünü uzatmak için, Her türlü nefret suçunu işledi. İşlemeye de devam ediyor.

Kininin esiri bu zihniyet, Kimi zaman etnik kimlikler, Kimi zaman inançlar, Kimi zaman toplumsal cinsiyet üzerinden, Milletimizi bölüp parçaladı. Bu amaç için, Yeri geldi Kabataş, Yalanlarını tedavüle soktu. Yeri geldi cami mihraplarında, Sanatçıları dillerini kopartmakla tehdit etti. Yeri geldi kendisini eleştirenleri, Vesayeti altındaki yargıya talimat verip Hapse attırdı.

Ve dün, Bu kin ve nefretin vücut bulmuş hali, Çocuklarımıza da musallat oldu. 10 yıldır yattığı hapisten, Babasını kurtarmak için, Kendisinden yardım isteyen bir çocuğumuzu kullandı. Koltuğunu korumak için, Küçücük çocukları istismar edecek kadar, Gözünün döndüğünü gösterdi. Böylesi çirkin bir istismarı, Siyasi tarihimizde görmedik, duymadık. Kin ve nefret şeytanidir, Sevgi ve hoşgörü Rahmanidir. Bu nedenle tertemiz çocuk kalplerine, Kin ve nefret tohumlarının ekilmesini, Asla ama asla kabul edemeyiz.

Koltuğunu kaybetme korkusuyla, Nefretten, kinden, hınçtan medet uman, Siyaseten meflûç bir zihniyetin elinden, Çocuklarımızın tertemiz beyinlerini, yüreklerini, Mutlaka ama mutlaka Kurtarmak zorundayız. Milletimizle birlikte bu nefret dilini, Sandıkta koparacağız.

Ama sandık gelene kadar da, Ailelerimizden bir istirhamımız var. Bu kin ve nefretin, Evlerinize, çocuklarınızın tertemiz dimağına, Ulaşmasına izin vermeyin. Kin ve nefret tohumlarının, Televizyonlardan, radyolardan sızarak, Çocuklarımızın akıllarını karıştırmasına fırsat tanımayın. Ebeveyn kontrolünü elden bırakmayın. O kibirli ses televizyondan duyulduğunda, O kibirli yüz ekranda görüldüğünde kanal değiştirin.

Çocuklarımızı zehirlemesine izin vermeyin. Çocuklarımıza sevgi ve hoşgörüyü öğretin. Çünkü bu toprakların inancında; Sevgi; acıyı bal, Bakırı ise altın eder. Artık açıkça görülüyor ki, Yeniden seçilme umudunu yitiren sarayın kibirlisi, Kin ve nefret söylemlerini, Baskıyı daha da artırmaya kararlı. Kalpleri daha da dağıtarak, Akılların birleşmesini engellemeye çalışacak.

Çünkü biliyor ki akıllar birleşirse: Atanamadığı için yaşamına kıyan, Şanlıurfalı Murat öğretmen konuşulur. Bankalara, Tarım Kredi Kooperatifi’ne, Kredi borçlarına ödeyemediği için, Yaşamına kıyan Ardahanlı çiftçi, Fuat Avşar gündem olur. Traktörüne fiyatı iki kattan fazla zamlanan, Mazotu koyamayan, Bir yılda fiyatı beşe katlanan gübreyi tarlasına atamayan, Borca batan çiftçilerimizin, Perişan hali konuşulur. Yüksek elektrik faturalarına dayanamadığı için, Dolaplarını iade eden bakkalın, Buzdolabını kapatan kasabın, Dikiş makinesini, ütüsünü çalıştıramayan terzinin, Hali sorgulanır.

"Faik Öztrak: 10 yıldır yattığı hapisten, babasını kurtarmak için, kendisinden yardım isteyen bir ç." haberi, 31 Ocak 2022 tarihinde yazılmıştır. 31 Ocak 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Faik Öztrak: 10 yıldır yattığı hapisten, babasını kurtarmak için, kendisinden yardım isteyen bir ç.. haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Faik Öztrak: 10 yıldır yattığı hapisten, babasını kurtarmak için, kendisinden yardım isteyen bir ç.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:47 Kırlangıçların Uzun Mesafeli Uçuş Yetenekleri: İsveç Araştırması Detayları Ortaya Çıktı
  2. 15:33 RTÜK, Yerel Seçim Öncesi Siyasi Reklamların Yasaklanacağını Duyurdu!
  3. 15:28 Fiorentina, Zaniolo Hamlesiyle Transfer Pazarında Hareketlilik Yaratıyor
  4. 15:21 İsrail'in Halep'e Hava Saldırısında 38 Kişi Öldü
  5. 15:15 Beşiktaş, 2024-2025 Sezonu İçin Transfer Komitesi Kurdu
  6. 15:10 Xabi Alonso, Gelecek Sezon İçin Kararını Verdi: Leverkusen'de Kalacak!
  7. 15:05 Kurtuluş Kuş'un Evlilik Heyecanı Acı Haberle Karıştı: Eşi Nezaket Şimşek'in Düşük Haberi
  8. 15:04 Perde Arkasında Gizlenen Cinayet: 'Anneme Taciz Etti, Öldürdüm'!
  9. 15:00 Wasco'da Korkunç Olay: İnşaat İşçileri Bacak Çiğneyen Adamla Karşılaştı!
  10. 14:55 İsrail Kısıtlamalarına Rağmen Mescid-i Aksa’da Cuma Namazı Kılındı
  11. 14:51 Lamborghini'nin Yenilenen Logosu: Güçlü, Zarif, Cesur
  12. 14:43 Yapay Zeka: İş Dünyasında Devrim, Akademide Yenilik
  13. 14:39 Kosova'nın Kuzey Mitroviça Bölgesinde Türkçe Resmi Dil Oldu!
  14. 14:37 Babacan'dan Erdoğan'a maaşı çağrısı: "Milyonlarca emekliyi aldatmaktan vazgeçin!"
  15. 14:34 Osayi-Samuel Trabzonspor Fenerbahçe Maç’ı İçin "Şiddet Maçı Bıraktırmalıydı”dedi
  16. 14:30 Maryland'deki Köprü Faciası: 60 Milyon Dolarlık Kurtarma Çabaları Devam Ediyor
  17. 14:26 Bayraktar: Üretici ve Market Arasındaki Fiyat Farklarına Dikkat Çekiyor
  18. 14:18 Premier Lig'den Radikal Karar: Top Toplayıcı Çocuklar Artık Oyunculara Top Vermeyecek!
  19. 14:14 Goldman Sachs: İstanbul Seçimleri Türk Lirası Üzerinde Olumlu Etki Yaratabilir
  20. 14:06 Yeniden Refah Partisi'ne TGRT'ten Engel: İstanbul Adayları Programa Alınmadı
Politika Haberleri