Farklı yapay zeka çözümleri sınacak

Farklı yapay zeka çözümleri sınacak

Farklı yapay zeka çözümleri sınacak Müşterilerin akıllı sonuç elde etmelerini hızlandırmaları ve yeni otomasyon seviyeleri elde etmeleri için şirket içinde hızlı ve güvenli bir şekilde üretken yapay zekâ (GenAI) modelleri oluşturmalarına yardımcı olacak yeni çözümler sunacak.

Mayıs ayında duyurulan Project Helix’in devamı niteliğindeki yeni Dell Generative AI Solutions; BT altyapısı, bilgisayarlar ve profesyonel hizmetleri kapsayarak GenAI’nin büyük dil modelleriyle (Large Language Models – LLM) kullanılmasını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Bu çözümler, her ölçekten ve sektörden kuruluşun güvenli bir şekilde dijital dönüşüm sürecini yönetmesini ve başarılı sonuçlar elde etmesini sağlıyor.

Operasyon verimliliği ve inovasyon hızı artıyor

Dell Professional Services, müşterilerin operasyonel verimliliklerini artırmak ve inovasyonlarını geliştirmek için GenAI kullanımını hızlandırmalarına yardımcı olacak geniş bir yelpazede yeni yetenekler sunuyor.

Bu hizmetler, yüksek değerli kullanım senaryoları ve bunları elde etmek üzere bir yol haritası belirleyen yeni bir GenAI stratejisi oluşturmakla başlıyor. Dell ayrıca, Dell Validated Design for Generative AI with NVIDIA’ya dayalı uygulama hizmetlerini ve platformu, müşteri operasyonları veya içerik oluşturma gibi belirli kullanım senaryolarına adapte eden hizmetleri de sunuyor.

İşletmeye entegre edildikten sonra Dell’in ölçeklendirme hizmetleri; yönetilen hizmetler, eğitim veya yerleşik uzmanlar aracılığıyla operasyonların iyileştirilmesine yardımcı oluyor.

yapay zeka

Precision iş istasyonları

Dell Precision iş istasyonları, yapay zekâ geliştiricilerinin ve veri bilimcilerinin geniş ölçekte dağıtım yapmadan önce GenAI modellerini yerel olarak geliştirmelerine ve ince ayarlar yapmalarına olanak tanıyor. Precision iş istasyonları, tek bir iş istasyonunda dört adede kadar NVIDIA RTX 6000 Ada nesil GPU ile yapay zekâ yazılımlarını önceki nesle göre yüzde 80 daha hızlı çalıştıracak performans ve güvenilirliği sağlıyor.

Yerleşik yapay zekâ yazılımı olan Dell Optimizer, insanların çalışma şeklini öğreniyor ve yanıt veriyor, ayrıca uygulamalar genelinde, ağ bağlantısı ve ses üzerinde performansı artırıyor. En son özelliğiyle de GenAI modellerinden yararlanan mobil iş istasyonu kullanıcılarının uygulamanın performansını artırmalarına ve pil çalışma süresine olan etkiyi en aza indirmelerine olanak tanıyor.

Rapor: Yeni iPad’ler ince çerçevelere sahip olacak

"Farklı yapay zeka çözümleri sınacak" haberi, 04 Ağustos 2023 tarihinde yazılmıştır. 04 Ağustos 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Farklı yapay zeka çözümleri sınacak haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Farklı yapay zeka çözümleri sınacak 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 15 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü
SON HABERLER
  1. 20:42 Asya'da Aşırı Sıcaklar: İklim Değişikliği Etkisiyle Artıyor
  2. 20:37 Carlo Ancelotti: Arda Güler'in Performansı Takdir Edilmeli
  3. 20:33 Batı Sumatra'da Şiddetli Yağışlar Sonucu Ölü Sayısı 58'e Yükseldi
  4. 20:28 Powell: ABD Ekonomisi Güçlü, Ancak Enflasyon Düşmüyor
  5. 20:23 Aliağa Petkimspor Tarihinde İlk Kez Play-off'a Adım Attı: Fenerbahçe Karşısında Heyecan Dorukta
  6. 20:18 İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Sert Açıklama: Terör ve Suç Örgütleriyle İş Birliği Yapanlar Hedefte
  7. 19:41 Beyaz Futbol'da şok eden ayrılık! O isim gitti!
  8. 19:23 Fenerbahçe dev kupaya kilitlenmiş durumda! Herkesin dilinde 'şampiyonluk'!
  9. 19:14 Şevket Çoruh’tan güldüren Serenay Sarıkaya sözleri!
  10. 19:09 Esra Akkaya oğlunun son halini paylaştı! Görenler yorum yağdırdı!!
  11. 19:02 İşte merak edilen 16 Mayıs 2024 günlük burç yorumları!
  12. 19:01 16 Mayıs Burç Yorumları: Sürprizlere Hazır Olun, Aşk Kapınızı Çalıyor!
  13. 19:01 Kızıl Goncalar'da Beklenmedik Oyuncu! Demet Evgar Kadroda mı?
  14. 19:01 Trabzonspor Tarihine Geçecek Transfer: 184 Gol 60 Asistlik Yıldız Bordo-Mavililerde!
  15. 19:00 Dursun Özbek açıklamaları ile gündem oldu! Özbek; 'Bu yükü taşımak kolay değil
  16. 19:00 Borsa günü düşüşle tamamladı!: İşte 15 Mayıs 2024 BIST 100 endeksi kapanış rakamları
  17. 18:59 Antalya’da toplu taşıma zammı: Emekli ve öğretmenler de etkilendi!
  18. 18:56 Tarhana çorbanız topaklanıyorsa buraya koşun!: İşte topaklanmayan tarif!
  19. 18:54 Sigmund Freud’un gözünden kişiliğinizi analiz edin!
  20. 18:44 Survivor'un Eski Yarışmacısı Anıl Tetik Oyunculuğu Bıraktığını Duyurdu!
Teknoloji Haberleri