Fatih Altaylı da erteleme tartışmasına katıldı: Bırakın ağlamayı zırlamayı da çıkın oynayın kardeşim; bu kulüb

Fatih Altaylı da erteleme tartışmasına katıldı: Bırakın ağlamayı zırlamayı da çıkın oynayın kardeşim; bu kulüb

Fatih Altaylı da erteleme tartışmasına katıl... "Avrupa Kupası maçı var diye lig maçında erteleme istemek de neyin nesi! Bu "Galatasaray daha önce Avrupa Şampiyonu oldu. Ve şampiyon olurken de, tek bir maçının daha ertelenmesini istemedi"

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, Galatasaray yönetiminin Beşiktaş derbisinin ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuruyu eleştirerek "Bırakın ağlamayı zırlamayı da çıkın oynayın kardeşim; bu kulübü de ona buna meze yapmayın" ifadelerini kullandı. Altaylı, sarı-kırmızılı yönetimin bu talebinin hata olduğunu söylerken, "Erteleme isteyince hem Galatasaray’a açıkça düşman olan Federasyon'a hem de Beşiktaş’ın ilkesiz Başkanı’na Galatasaray’ı malzeme yapmış oluyorlar" dedi.

Galatasaray, İstanbul'da yaşanan yoğun kar yağışı ve hafta içi Barcelona'yla oynanacak UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçını sebebiyle TFF'den yarın oynanacak Beşiktaş derbisinin ertelenmesini talep etti. Beşiktaş cephesi müsabakanın zamanında oynanmasını istediğini belirtirken iki kulüp arasında karşılıklı açıklamaların yayımlandığı bir "erteleme" tartışması başladı.

Fatih Altaylı, bugünkü yazısında iki kulüp arasında yaşanan "atışma"yla ilgili olarak Galatasaray yönetiminin yanlış yaptığını vurgularken, Beşiktaş tarafını da "ilkesizlik" olduğunu söyledi. "Kendisi Avrupa’da oynarken sürekli maç ertelemesi talebinde bulunan Beşiktaş ise bu talebin kabul edilmemesi için Federasyon'a çağrı yaptı. Beşiktaş yönetimin ilkesizliği ayrı bir mesele olmakla beraber, bana göre burada yanlışı yapan Galatasaray yönetimidir" diyen Altaylı, şunları kaydetti:

"Avrupa Kupası maçı var diye lig maçında erteleme istemek de neyin nesi! Bu Galatasaray daha önce Avrupa Şampiyonu oldu. Ve şampiyon olurken de, tek bir maçının daha ertelenmesini istemedi. Hem içerde oynadı hem dışarda oynadı. Haftada iki, bazen üç maç yaptı ve hem lig şampiyonu oldu hem UEFA. Ve o günlerde genç, taze bir yönetici olarak bu Avrupa Şampiyonluğunu yaşayan Burak Elmas, şimdi kulübün Başkanı. Yani Galatasaray’ın her iki kulvarda da oynayarak başarılı olabileceğini içerden yaşamış bir isim.

Birisi ona gelip 'Başkan şu Beşiktaş maçını erteletsek' dediği anda 'Ne ertelemesi, saçmalamayın. Biz her ikisini de oynarız' demesi gereken bizzat Başkan’ın kendisi. Ama bunu yapmayıp, erteleme isteyince hem Galatasaray’a açıkça düşman olan Federasyon'a hem de Beşiktaş’ın ilkesiz Başkanı’na Galatasaray’ı malzeme yapmış oluyorlar. Bırakın ağlamayı zırlamayı da, çıkın oynayın kardeşim. Bu kulübü de ona buna meze yapmayın."

 

 

"Fatih Altaylı da erteleme tartışmasına katıldı: Bırakın ağlamayı zırlamayı da çıkın oynayın kardeş." haberi, 13 Mart 2022 tarihinde yazılmıştır. 13 Mart 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Fatih Altaylı da erteleme tartışmasına katıldı: Bırakın ağlamayı zırlamayı da çıkın oynayın kardeş.. haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fatih Altaylı da erteleme tartışmasına katıldı: Bırakın ağlamayı zırlamayı da çıkın oynayın kardeş.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ezgi Bozkurt Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:40 AKP'li belediye emeklilere 2 bin TL’lik alışveriş kartı vermek için sokakta isim listesi oluşturdu
  2. 11:34 Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan 'hapis cezası' iddialarına yanıt
  3. 11:26 Galatasaray Yöneticisi Erden Timur'dan hamle! Şimdi de Medya Patronu!
  4. 11:26 Jülide Kural: Kadir İnanır büyük bir hızla iyileşme yoluna girdiğini kanıtlamıştır
  5. 11:20 Murat Kurum, bakanların seçim çalışmasına katılmasını savundu: Cumhur ittifakının bakanları
  6. 11:17 Ekrem İmamoğlu: AK Parti kendisine oy verenlerin beklentilerini karşılayamıyor
  7. 11:15 Balıkesir Adayları Sosyal Medya İle Seçmene Ulaşıyor
  8. 11:05 Madonna Brezilya'ya Ücretsiz Konser Verecek! Son Konseri Mi?
  9. 11:05 Altın Fiyatları Hareketli: Gram Altın Ne Kadar?
  10. 11:02 Fenerbahçe'nin Eski Yöneticisi'nden şok hamle! Başkanlığa Aday Olacak!
  11. 11:00 Sakarya’da 796 bin 924 Seçmen Oy Kullanacak
  12. 10:54 MediaMarkt Türkiye'de Otomatik Kahve Makineleri Trendini Belirliyor
  13. 10:52 Yunanistan'da 6.0 büyüklüğünde deprem
  14. 10:51 GAÜN Öğrencileri Gaziantep Adalet Sarayında Duruşma Seyrine Katıldı
  15. 10:49 CHP İzmir Adayı Tugay: "1 Nisan'da Yeni Bir Sayfa Açılacak"
  16. 10:46 Mehmet Şimşek: Dünya Bankası’ndan 1,5 milyar dolarlık kaynak temin ettik
  17. 10:42 Nejat İşler: Ben her gün ölümü düşünüyorum
  18. 10:39 Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Selçuk İnan’a verilen belgelerdeki imza sahte çıktı
  19. 10:31 Murat Yetkin yazdı: İmamoğlu bu kadar eşitsiz bir seçimi kazanırsa siyasi iklim nasıl değişir
  20. 10:25 EPDK deprem bölgesinde avans ödemelerini erteledi: 1 Nisan'da resmileşecek
Spor Haberleri