Fatih Altaylı: "Kılıçdaroğlu, AKP’ye hizmet eden bir piyon olduğunu net bir şekilde ortaya koydu"

Fatih Altaylı:

Fatih Altaylı: "Kılıçdaroğlu, AKP’ye hizmet ... Kemal Kılıçdaroğlu, Fatih Altaylı'nın kendisine yönelik "AKP'ye çalışıyor" suçlamasına sert yanıt verdi. Altaylı, Kılıçdaroğlu'nu AKP'ye hizmet eden bir piyon olarak nitelendirirken, Kılıçdaroğlu'nun yanıtları ve kişisel eleştirileri de büyük yankı uyandırdı.

Gazeteci Fatih Altaylı, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisine yönelik eleştirilerini sert bir dille yanıtladı. Kılıçdaroğlu'nun "Bilerek ya da bilmeyerek AKP’ye çalışıyor, muhtemelen bilerek" şeklindeki sözlerini ağır bir şekilde karşılayan Altaylı, bu durumu "AKP’ye hizmet eden bir piyon olarak ortaya koyduğunu" ve bu tavrının kendisini haklı çıkardığını söyledi. Altaylı, Kılıçdaroğlu'nun yeniden CHP'yi ele geçirme çabalarına yönelik sert eleştirilerinin, onu ne kadar sinirlendirdiğini ifade etti ve bu hususların yargıya taşınacağını belirtti.

Altaylı, Kılıçdaroğlu’nun mesleki yaşamına atıfta bulunarak, Sabah ve Hürriyet dönemlerinde kendisi hakkında ağır sözler sarf ettiğini ve bu süreçte Kılıçdaroğlu'nun programına 20 kez konuk olduğunu da ekledi. Bu durumun, Altaylı’nın elinde mesajları bulunduğunu ve gerektiğinde bunları açıklayabileceğini ifade etti.

Kılıçdaroğlu, Altaylı’nın "AKP’ye çalışıyor" eleştirisine çok sert bir yanıt vermişti. Kılıçdaroğlu, Altaylı’yı gazeteciliğe ve kişiliğine yönelik ağır hakaretlerle suçlayarak, onun namussuz ve alçak olduğunu iddia etmişti. Bu gerilim, iki isim arasındaki tartışmanın derinleştiğini ve kamuoyunun ilgisini çektiğini gösteriyor.

ALTAYLI: "BENİ HAKLI ÇIKARACAK DAHA İYİ BİR HAMLE YAPAMAZDI"

Gazeteci Fatih Altaylı'nın, eski CHP liderinin sözlerine YouTube kanalında yayımladığı videosunda verdiği yanıt ise şöyle oldu:

"Çok yüzeysiz bir saldırı. Bütün bugüne kadar Fethullahçıların , AKP’lilerin ne kadar ithamı iftirası, ‘çamur at izi kalsın’ı varsa hepsini toplamış söylemiş. Kendisine teşekkür etmek istiyorum. Niye? Benim ne kadar doğru söylediğimi, kendisinin aslında AKP’ye hizmet eden bir piyon olduğunu, ilerek veya bilmeyerek, çok net bir şekilde ortaya koydu. Niye? Çünkü bana bugün en fazla saldıran kimler? AKP’li troller. Bugün Kemal Kılıçdaroğlu’nun bana yönelik o hakaret dolu ve hesabını yargı önünde kesinlikle vereceği o iftiralarının ardından bunu köpürtenler kimler? Yine AKP’liler. Bugün Kemal Kılıçdaroğlu net bir şekilde AKP’nin tetikçisi olduğunu, ya da en azından kendisi o bilinçte değilse bile etrafında o metni kaleme alanların AKP ile nasıl içli dışlı bir ilişki içinde olduklarını; yanındaki bu iş dünyasına şantajla şunla bunla varlıklarını göstermiş ve Fethullah Gülen Cemaati’ne hizmet etmiş, onlara birtakım imkanlar sağlamış tiplerin ortaklığı ile oraya doğru sürüklenmiş. Beni haklı çıkaracak daha iyi bir hamle yapamazdı. Yeniden CHP’yi ele geçirme yönündeki çıkarına nereye çok ağır dokunduysam eğer çıldırmış. Çünkü o metni kaleme almak makul bir insanın işi değil, o kadar edepsiz ve terbiyesiz bir metin. Ona onu yazdıranlar Türkiye’de bugün olup bitende gelinen durumun da sorumlularıdır. Bana olan kinlerinin temelinde aslında CHP kurultayı var. CHP kurultayı öncesinde bizim özgür Özel’e verdiğimiz destek var. Çünkü planları şuydu, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nu aday göstermeyeceklerdi, Ankara’da Mansur Yavaş’ı muhtemelen göstermeyeceklerdi bu konuda tekrar kaybedecekti. CHP o planı da anladığım kadarıyla bozmuşuz. Onun öfkesiyle şu anda iktidar tetikçiliğine soyunmuş vaziyette ama bunların hesabını yargıda verecektir. Şu ii oldu ne olduğunu üslubuyla gösterdi. O yazmamıştır ama o yazılanı önüne konanı kendi ürünüymüş gibi yayımlayarak da gösterdi. Bu söylediklerinin çok geçmişlere falan gitmiş, Sabah’tan Hürriyet’ten ayrılmalarıma gitmiş, ondan sonra 20 kere falan konuk oldu, mesajları duruyor bende, çıkarırım utanır. Çıkarmam ama kendisi biliyor bana neler yazdığını."

 

"Fatih Altaylı: "Kılıçdaroğlu, AKP’ye hizmet eden bir piyon olduğunu net bir şekilde ortaya koydu"" haberi, 15 Ağustos 2024 tarihinde yazılmıştır. 15 Ağustos 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Fatih Altaylı: "Kılıçdaroğlu, AKP’ye hizmet eden bir piyon olduğunu net bir şekilde ortaya koydu" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fatih Altaylı: "Kılıçdaroğlu, AKP’ye hizmet eden bir piyon olduğunu net bir şekilde ortaya koydu" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 20 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
(1) Yorum
SON HABERLER
  1. 01:15 Müge Anlı'dan Demet Akalın’a sert yanıt: 'İsim veririm, altından kalkamazsınız!'
  2. 01:05 CHP’den istifa edecek mi? Mansur Yavaş’tan iddialara cevap gecikmedi
  3. 01:03 DEM Parti'den "anayasa" açıklaması geldi: "Kurtulmuş'la görüşmedik"
  4. 00:54 Narin'in Adli Tıp raporu tamamlandı! Ne zaman öldürülmüş olduğu belirlendi
  5. 00:53 Uzaktan patlatılan çağrı cihazları ve telsizlerin sırları gün yüzüne çıktı!
  6. 00:35 Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener uzun zaman sonra yeniden görüntülendi
  7. 00:30 Yoav Gallant "Hizbullah'a karşı askeri operasyonlar devam edecek"
  8. 00:29 Umut Bozok ”1 puanı da hak etmedik”
  9. 00:23 En İyi Elektrikli SUV’ları Seçildi! O Model Hyundai ve BMW'yi Geride Bıraktı!
  10. 00:22 Gelecek Partisi'nden Güçlü Bir Muhalefet Grubu Oluşturma Çağrısı
  11. 00:14 Tecavüzle Suçlanan Mohamed Al Fayed'in Eski Kadın Çalışanları: 'Ahlaksız Bir Canavardı!'
  12. 00:14 İddia| Öğretmen atamasında mülakat sonuçları açıklanıp, geri çekildi
  13. 00:10 Arda Güler ve Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
  14. 00:08 Bankamatik Kartınıza 15.000 TL Doğrudan Yatacak!
  15. 00:04 Şenol Güneş'ten sert tepki! Oyuncularına söylediği sözler gündem oldu
  16. 00:02 Kira Tespitinde Yapay Zeka Dönemi! Hukukta Çığır Açan Karar!
  17. 00:00 Otomotiv devi iflas bayrağını çekti! Otomobil devlerine parça üretiyordu: Sektörde liderdi!
  18. 23:47 Burak Yılmaz: "Hakemin canı sağ olsun. Bugün bize hata yaptı ama yarın başkasına yapmasın"
  19. 23:43 Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı! İşte Narin Güran'ın ölüm nedeni
  20. 23:15 Eskişehir'de Yemek Borusu Genişleyen Yavru Kediden Tavuk Sesi Çıkıyor
Gündem Haberleri