Fatih Erbakan: "Ahlaklı belediyecilik dönemi başlamıştır"

Fatih Erbakan:

Fatih Erbakan: "Ahlaklı belediyecilik dönemi... Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Bingöl ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Ahlaklı belediyecilik, rüşvet, yolsuzluk, suiistimal, adam kayırma, torpil, çifte standart ve haksızlık gibi uygulamalara yer vermez.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Bingöl ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Ahlaklı belediyecilik, rüşvet, yolsuzluk, suiistimal, adam kayırma, torpil, çifte standart ve haksızlık gibi uygulamalara yer vermez. Bu tür olumsuzluklar, Allah’ın izniyle tarihe karışmıştır. Ahlaklı ve maneviyatla dolu bir belediyecilik dönemi başlamıştır" dedi.

Erbakan, Bingöl Havalimanı'nda partililer tarafından karşılandıktan sonra, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde partisinin kazandığı Genç ilçesine geçti. Genç’te esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Erbakan, burada partililere hitap etti. Konuşmasında, ilçedeki seçim başarısına vurgu yaparak, "Medyayı, gazeteleri, televizyonları, cumhurbaşkanı yardımcılarını, bakanları ve milletvekillerini devreye sokmalarına rağmen, karşımızda büyük bir güç olmasına rağmen Genç’te tarih yazdık. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Teşkilatımıza ve kahramanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Erbakan, milli görüş belediyeciliğinin borç ve faizin tarihe karışmasını sağlayacağını belirtti. "Belediye Başkanımızın öncülüğünde, Genç halkının güvenine layık olmak için canla başla çalışacağız. Bu 5 yıl süresince, yapılacak hizmetlerle Genç’i milli görüşün ve refahın ışığında hak ettiği yere taşıyacağız. Milli görüş belediyeciliği adaleti ifade eder. Adalet, herkese eşit hizmet götürmek demektir. ‘Sen bana oy vermedin, sana hizmet yok’ anlayışı tarihe karışmıştır. Belediye Başkanımız, adil bir şekilde her kesimden insana hizmet götürecektir. Adalet aynı zamanda ehliyet ve liyakat demektir. Kim ehliyetliyse, kim o göreve layıksa, onlar göreve gelecektir. Milli görüş belediyeciliği bereket demektir. Borç ve faiz dönemi sona erecek, israf ve gereksiz harcamalar ortadan kaldırılacak. Kaynak üreterek denk bütçe yapılacak ve belediye borç batağından kurtarılacak. Ayrıca, milli görüş belediyeciliği merhamet ve hizmet belediyeciliğidir. Bahane üretmek yerine çözüm üretir ve hizmet sunar. Bu anlayışın en güzel örneklerini 1989-1994 yıllarında milli görüş belediyelerinde gördük. Şimdi aynı ruhla, Genç ilçemizde bu hizmet belediyeciliğini hayata geçireceğiz" dedi.

Erbakan, milli görüşçü bir belediye başkanının makamını kendisini ve çevresini zenginleştirmek için değil, milletin sorunlarını çözmek ve Allah’ın rızasını kazanmak için bir ibadet makamı olarak gördüğünü ifade ederek, "‘Halka hizmet, Hakk’a hizmettir’ anlayışıyla çalışacağız" şeklinde konuştu.

"Fatih Erbakan: "Ahlaklı belediyecilik dönemi başlamıştır"" haberi, 19 Eylül 2024 tarihinde yazılmıştır. 19 Eylül 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Fatih Erbakan: "Ahlaklı belediyecilik dönemi başlamıştır" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fatih Erbakan: "Ahlaklı belediyecilik dönemi başlamıştır" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 19 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:15 Hamilelik Beyni Küçültüp Güçlendiriyor: Yeni Araştırma Şaşırtıyor!
  2. 18:11 Hizbullah Lideri Nasrallah’tan Canlı Yayında Sarsıcı Açıklamalar
  3. 18:06 'Kılıçdaroğlu, Dervişoğlu'nu Ziyaret Etti: "Nezaket Borcumu Ödedim
  4. 18:00 FED Faiz İndirimi Sonrası Borsa Coştu! Teknoloji Hisselerinde Rekor Artışlar
  5. 17:48 Kuzey Kore’nin Yeni Füze Testleri Güney Kore’yi Endişelendirdi
  6. 17:43 Maden ocağında feci ölüm: Vagonların arasında sıkışarak can verdi
  7. 17:32 Demet Akalın'ın sitem ettiği Müge Anlı neden Narin olayını işlemediğini açıkladı
  8. 17:30 Donald Trump: "Başkan olmak boğaya binmekten daha tehlikeli"
  9. 17:23 San Halkının Kaya Sanatında bulunan Dişli Hayvan, Dinozorlardan Önceki Bir Türle İlişkilendirildi
  10. 17:20 Kılıçdaroğlu’ndan Tüzük Kurultayı Açıklamaları: “Şaşkınlıkla İzledim”
  11. 17:16 Lübnan'daki Telsiz Patlamalarına dair Icom Olayın Gerçeklerini Araştırıyor
  12. 17:11 İmamoğlu törende konuştu: "Bununla uğraşan kim var ise, benim yol arkadaşım değildir"
  13. 17:11 Denizdeki korsan gemisileri arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 14 saniyede buluyor!
  14. 17:09 Polonez işçilerine müftüden 'böyle hak aranmaz' müdahalesi
  15. 17:06 Kamuda Birden Fazla Maaş Alanlar İçin Düzenleme: AYM Karar Verecek
  16. 17:06 Meclis'te fenalaşan Emine Şenyaşar hastaneye kaldırıldı
  17. 17:05 Altının kilogram fiyatı azaldı
  18. 17:05 Müge Anlı, 18 yıl önce kaybolan Hatice Musaoğlu'nu tekrar gündeme getirdi
  19. 16:58 Bahçeli’den Yapıcıoğlu’na ‘4. madde’ yanıtı: ”Şaşı bakanlar bizim için yok hükmündedir”
  20. 16:54 Ali Mahir Başarır’dan Başkan Eşki’ye ziyaret
Gündem Haberleri