Fatih Terim, tedavisi sırasında yaşadıklarını anlattı: ‘Korku’ kelimesi yetersiz kalır

Fatih Terim, tedavisi sırasında yaşadıklarını anlattı: ‘Korku’ kelimesi yetersiz kalır

Fatih Terim, tedavisi sırasında yaşadıkların... İtalyan basınına konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, “Hastalıkta şanslıydım, semptomlar belirmeden tespit ettik ve hemen tedaviye başladık. Korku kelimesi yaşadıklarımı ve hissettiklerimi anlatmada yetersiz kalır"...

İtalyan basınına konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, “Hastalıkta şanslıydım, semptomlar belirmeden tespit ettik ve hemen tedaviye başladık. Korku kelimesi yaşadıklarımı ve hissettiklerimi anlatmada yetersiz kalır" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, La Gazzetta dello Sport'a koronavirüs tedavisi sürecinde yaşadıklarını anlattı. Hastalığı atlatmasında en büyük şansın erken tanı olmasına dikkat çeken Terim, “Salgın yüzünden dünya çok kritik bir sınavdan geçiyor. Şu anda iyiyim. Hastalık sırasında şanslıydım. Virüsü semptomlar belirmeden tespit ettik ve hemen tedaviye başladık. Şimdi evimdeyim ve dinleniyorum. Korku kelimesi yaşadıklarımı ve hissettiklerimi anlatmada yetersiz kalır. Hayatta kalan İtalyan arkadaşlarım beni çok iyi anlıyordur” diye konuştu.

“Juventus İstanbul’da kupayı kazanabilir”

Şampiyonlar Ligi için düşünülen dörtlü final senaryosu ve buna İstanbul’un ev sahipliği yapması olasılığını da değerlendiren Terim, “İstanbul neden olmasın? Türkiye son yıllarda spora ve spor tesislerine büyük yatırımlar yaptı. İstanbul büyük organizasyonlara ev sahipliği yapacak yeteneğe sahip” şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi’nde favorisinin Juventus olduğunu da belirten 63 yaşında çalıştırıcı, “Futbol pek tahmin edilebilir bir oyun değil. Takımlar sahaya nasıl geri dönecek bilemiyoruz. Ama tabii ki Juventus'un İstanbul'da kupayı kazanma ihtimali fazlasıyla var” yorumunu yaptı.

“Merih kendini kanıtladı”

Terim, Juventus’ta forma giyen milli yıldız Merih Demiral'a da övgüler yağdırırken, “Merih çok çalışıyor. Kendine güveni var. Juventus'ta da kendini kanıtladı. En iyi özellikleri sezgisi, boyuna rağmen hızı, atletizmi ve kararlılığı. Oyun bilgisi ve vizyonu da iyi. Harika işler yaptığını söyleyebilirim. Umarım sakatlıktan sonra onu daha çok konuşacağız” ifadelerini kullandı.

Terim, ‘Merih dünyanın en iyi savunmacısı olabilir mi’ sorusuna ise, “Bu zor ama imkansız değil. Merih bu potansiyele sahip. Dahası önünde uzun bir kariyer var. Hala kendini geliştirebilir” yanıtını verdi.

"Hepimiz değişmek zorundayız"

Deneyimli teknik adam, Hürriyet'e yaptığı açıklamada ise, "Bu hastalıktan sonra ben değişeceğim. Artık hepimiz değişmek zorundayız" ifadesini kullandı.

Tedavi sürecinin düşünce yapısı olarak kendisini değiştirdiğini ifade eden Fatih Terim, "Tamam egomuz var da, Amerika'dan daha büyük bir ego mu vardı bu dünyada? Bakın bir virüs ne hale getirdi. Yani artık benim egom, onun egosu, bunların hiçbirinin manası yok" dedi.

Yaşadığı rahatsızlığı bir sınav olarak tanımlayan tecrübeli teknik adam, "Evet değişeceğim. Çünkü artık hiçbir şey eskisi gibi olamaz. Değişmek zorundayız. Çünkü değişmezsek mutlu olamayız. Ben değişeceğim" cümlesini kullandı.

Hayatının bundan sonraki sürecinde ailesine ve sevdiklerine daha fazla zaman ayıracağını vurgulayan Terim, "Daha çok affedeceğim, daha az üzülmeye çalışacağım" şeklinde konuştu.

"Fatih Terim, tedavisi sırasında yaşadıklarını anlattı: ‘Korku’ kelimesi yetersiz kalır" haberi, 17 Nisan 2020 tarihinde yazılmıştır. Spor kategorisi altında bulunan Fatih Terim, tedavisi sırasında yaşadıklarını anlattı: ‘Korku’ kelimesi yetersiz kalır haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fatih Terim, tedavisi sırasında yaşadıklarını anlattı: ‘Korku’ kelimesi yetersiz kalır 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:29 Borsa günün ilk yarısında yükselirken, o hisseler belli oldu!
  2. 13:28 Dilan Polat ve Nez Demir: Mahkemede Polat'ın Şikayetini Geri Çekmesiyle Dava Sonuçlandı!
  3. 13:21 Tamer Karadağlı: Antalya'daki Tiyatro Binamızın Durumu Utanç Verici!
  4. 13:18 Melisa Döngel ve Sergen Yalçın İlişkisi Yeniden Gündemde: Günübirlik Buluşmalar Dikkat Çekiyor
  5. 13:17 Bankalar Konut Kredilerini Güncelledi: İşte Yeni Taksitler!
  6. 13:14 Arsenal ve Napoli, Ferdi Kadıoğlu İçin Sıraya Girdi!
  7. 13:00 Galatasaray'da Kadro Revizyonu: Yeni Sezon için Transfer Hamleleri Başladı
  8. 12:45 İsveçli metal grup In Flames'den İstanbul Konseri!
  9. 12:41 Livakovic'le İsmail Kartal arasında özel görüşme dönüyor!
  10. 12:35 Dejounte Murray'nin son saniye basketi rekora gitti!
  11. 12:20 Tamer Karadağlı'nın Şikayet Ettiği Bina Bakanlık Binası Çıktı!
  12. 11:56 Yeni bir kararla emekli promosyon ödemelerine özel bankalar da dahil edildi
  13. 11:56 Clinton ile Obama'nın da katıldığı etkinlikte Biden'a Gazze protestosu: "Kendinden utan, Joe Biden"
  14. 11:55 Son Dakika: Eros davasında Başsavcılıktan itiraz!
  15. 11:40 AKP'li belediye emeklilere 2 bin TL’lik alışveriş kartı vermek için sokakta isim listesi oluşturdu
  16. 11:34 Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan 'hapis cezası' iddialarına yanıt
  17. 11:26 Galatasaray Yöneticisi Erden Timur'dan hamle! Şimdi de Medya Patronu!
  18. 11:26 Jülide Kural: Kadir İnanır büyük bir hızla iyileşme yoluna girdiğini kanıtlamıştır
  19. 11:20 Murat Kurum, bakanların seçim çalışmasına katılmasını savundu: Cumhur ittifakının bakanları
  20. 11:17 Ekrem İmamoğlu: AK Parti kendisine oy verenlerin beklentilerini karşılayamıyor
Spor Haberleri