Fatma Öğretmen cinayeti zanlısı seri katil mi?

Fatma Öğretmen cinayeti zanlısı seri katil mi?

Fatma Öğretmen cinayeti zanlısı seri katil mi? Tuzla’daki korkunç cinayetin ardından ''bebek yüzlü', 30 yaşında genç bir şüpheli çıktı. Doktoralı bir biyolog olduğu belirlenen Atalay F., 3 yıl önce Ankara'da çocukluk arkadaşıyla sevgilisini de öldürdükten sonra sırra...

Tuzla’daki korkunç cinayetin ardından ''bebek yüzlü', 30 yaşında genç bir şüpheli çıktı. Doktoralı bir biyolog olduğu belirlenen Atalay F., 3 yıl önce Ankara'da çocukluk arkadaşıyla sevgilisini de öldürdükten sonra sırra kadem basmıştı. Paris'teki Rus sevgilisinin 5 yıldır kayıp olduğunun belirlenmesi ise “bir seri katille mi karşı karşıyayız?'' sorusunu gündeme getirdi.
Habertürk’ün haberine göre; Galatasaray Lisesi'nin 2005-2006 yıllığındaki 137. dönem mezunlarından olan Atalay F.'ye arkadaşları ''Sata' ya da ''Satalay' diye hitap ediyor. Yazılanlar arasında arkadaşlık mesajları çoğunlukta olsa da, ''tuhaf', ''anormal', ''manyak', gibi ifadeler dikkat çekiyor.
''ADAM ÖLDÜRECEKSİN…'
Okul numarası 1395 olan Atalay F.'nin 2 fotoğrafı yer alıyor. Şüpheli, karelerden birinde mezar taşını andıran bir kaidenin önünde görülürken, diğeri ise neredeyse ''seri katili' tarif ediyor. Atalay F.'nin arkasındaki televizyonda, Hollywood'un ses getiren korku filmlerinden Kuzuların Sessizliği'ndeki yamyam katil Hannibal Lecter yer alıyor.

İşte yıllıktaki Atalay F:

serikatilicerik2.jpg
-“Biz küfrün k'sını bilmezken sarışın bir çocuk ana avrat dümdüz gidiyor, kavga ediyoruz: Akla gelmez iğrençliklerle ona buna sataşıyor. Yıllar geçiyor, hayvan gene aynı hayvan…'' (A.)
-“Pornocu Atalay görünümünün altında yatan, derin ve iyi kalpli arkadaş Atalay'ı geç de olsa yakalayabildim.'' (D.)
-“Bisküvileri çiğneyip Reyhan'la saçımıza, yüzümüze tükürüyordun. O halden eser kalmadı ama yine de bir anormallik var; çözemedim.'' (K.)
-“Yatılılıktan ayrıldın. Yine de içindeki manyak ruhu kaybetmedin…'' (O.)
-“Herkesin kirli çamaşırları var, sen de bunları ortalığa saçmaktan sapıkça bir zevk alıyorsun. Bazı özelliklerin beni korkutsa da, güzel bir insansın. İleride de hayvanlıklarla beni dehşete düşürmeye devam edeceğinden şüphem yok.'' (P.)
-“Sahip olduğum en tuhaf, en anormal arkadaşsın sen Atalay.'' (R.)
-“Düşünceli hallerinden dolayı, derinlere inen fikir adamı izlenimine kapıldım.'' (A.)
-“Hayvanlıklarla yüzümüzü güldürdün: İlginç fantezilerin ve yazı gücünle öne çıktın. '' (B.)
-“Hayvanlıklarınla, sapıklıklarınla, taşkınlıklarınla yine de güzel geçen bir sene.'' (M.)
-“Lan Atalay, yeter, atmayı kes şunları; adam öldüreceksin'' dediğim hazırlık 1… Senden çok şey öğrendim. Mesela yabancı kızlara hayvan gibi bakabilirim.'' (S.)
İNTERPOL OLGA'YI ARIYOR
5 yıldır kayıp olan ve Atalay F.'nin kurbanlarından olduğu sanılan Olga Seregina, İnterpol tarafından aranıyor. Olga'nın fotoğrafı İnterpol'ün sayfasında yer alıyor.

Genç kadının kaybolmasının ardından sınıf arkadaşı Facebook'ta “Olga Seregina Aranıyor'' grubu kurdu ve onu Atalay F.'nin öldürdüğünden şüphelendiğini yazdı. Olga'nın, Ankara'da öldürülen Rus kadının da arkadaşı olduğu öğrenildi.

olga.jpg
KEŞAN’DA GÖRÜLDÜ İDDİASI
Öğretmen Fatma Kayıkçı'nın cinayeti zanlısı Atalay F.'yi yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından özel ekip kuruldu. Atalay F.'nin yurtdışına çıkma ihtimaline karşı sınır kapıları ve havalimanları uyarılırken, fotoğraflarına photoshop üzerinde değişik portreler uyarlanarak bütün birimlere dağıtıldı.
Öte yandan 29 yaşındaki Atalay F.'nin, sahte pasaportla Yunanistan'a geçmeye çalıştığı ve Edirne'nin Keşan İlçesi'nde Yunanistan plakalı bir araçtan indiği yönündeki söylentiler, emniyet birimlerini harekete geçirdi. Keşan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede tüm MOBESE ve karayolu üzerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

serikatilicerik1.jpg
BULMACA MERAKLISI ÇIKTI
Kayıp şüpheli Atalay F.'nin mühürlenen evi de görüntülendi. Zanlının odasındaki masanın üstündeki çok sayıda bulmaca, dik şekilde düzenli yerleştirilmiş kalemler ve çakmak dikkatten kaçmadı. Dün bir televizyon kanalındaki programa bağlanarak Atalay F.'ye çok benzeyen bir kişi ile bir kahvede sohbet ettiğini söyleyen kişinin ihbarının da değerlendirildiği öğrenildi. Polis ihbarın yapıldığı kahvehanenin çevresinde bulunan tüm güvenlik kameralarını toplayarak incelemeye aldı.
atalay-f-ic-sozcu
''YAKALANMAYACAĞINA İNANIR'
Uzman Psikolog Adil Maviş, daha önce de 2 cinayet işlediği ortaya çıkan Atalay F.'yi analiz etti: “Katilleri hasta diye düşünmek doğru değil. Başkalarını öldürmekten pişmanlık veya üzüntü duymazlar. Mutsuzluklarını dışa vurma biçimi aşırıya gidebilir ve öldürmek dahil zarar vermeyi haklı görecek anlayışa sahiptirler. Psikopat olarak tanımladığımız kişiler başkalarına zarar verme eğilimindedir ancak hepsi katil değildir. Niyetini iyileştiremeyen kötülükle dışa yansıtır ancak kişi bunu kötülük olarak görmez kendi inandığı adaleti gerçekleştiriyordur. Bu potansiyeli olan biri kolayca intihar da edebilir. Tasarlayarak cinayet işleyenlerin ortalama % 30'u zekâlarıyla yakalanmayacaklarına inanır. Ancak yoğun bir stres altında yaşar.''
DAKİKA DAKİKA CİNAYET
Fatma öğretmenin öldürülmesiyle ilgili ayrıntılar da ortaya çıktı. Polisin tespitine göre cinayet dakika dakika şöyle işlendi:
12.38: Fatma Kayıkçı, 4'üncü kattaki dairesinden ayrıldı.
12.40: Apartman girişindeki katilin evinin önünden geçecekti. Furkan olarak tanıdığı Atalay F. ile karşılaştı. Selamlaştıktan sonra saldırıya uğradı. Zanlı, ekmek bıçağını Kayıkçı'nın boğazına salladı. Kendini geri çekmeye çalışan kadının çenesine isabet etti. Kayıkçı kaçmaya çalışırken, zanlı kadının göğsüne bıçağı sapladı. Yardım isteyen kadının göğsüne ve dizine bir darbe daha vurdu. Ardından dairesine sürükledi. Bir yandan da bıçakladı. Kadının bir ayakkabısı çıktı.
12.52: Apartman sakinlerinden S.O. bağrışmalar üzerine dışarı çıktı. Girişe geldiğinde Atalay F.'nin, koridordaki lekeleri sildiğini gördü. Polisi aradı.
13.50: Atalay F. eve girip cesedi poşete sardı, valize koydu. Bıçağı ve kişisel eşyalarını çantaya koyup evden ayrıldı. Sungur Sokak'tan ormanlık alana doğru gitti.
14.00: Karakola Kayıkçı'nın kayıp başvurusu yapıldı. Ekipler apartmana gitti, bir şey bulamayınca geri döndü.
14.30: Zanlı cesedi incir ağacının altına koydu, çantayı alıp uzaklaştı.
15.30: Bir minibüse bindi. Ardından 2 toplu taşıma aracına daha binerek kayıplara karıştı.
''KAPIDA YERLERİ SİLİYORDU’
Soruşturmada şimdiye kadar 20 kişinin ifadelerine başvuruldu. Olayı polise ilk bildiren S.O. ifadesinde, “Apartmandan bağrışmalar geldi. Dışarı çıkacaktım. Giriş katta oturan Furkan'ı gördüm. Koridorda yerleri siliyordu. Kan lekelerine benziyordu. Kapı açıktı. İçeride ayakkabı gördüm. Bir şey oldu diye düşünüp dışarı çıktım ve polise haber verdim'' dedi.

"Fatma Öğretmen cinayeti zanlısı seri katil mi?" haberi, 01 Haziran 2016 tarihinde yazılmıştır. 01 Haziran 2016 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Fatma Öğretmen cinayeti zanlısı seri katil mi? haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fatma Öğretmen cinayeti zanlısı seri katil mi? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:14 Aytunç Erkin yazdı: Erdoğan’ın korkusu teşkilatların çözülmesi
  2. 08:10 İsmail Saymaz: Sopayla döverek öldürmüşler
  3. 08:06 Fehmi Koru: Erdoğan’ın oy hesabıyla onun hesabı arasında büyük fark var
  4. 08:04 Gök gürültülü sağanak geliyor: Meteoroloji’den İstanbul dahil çok sayıda kente uyarı
  5. 04:15 Bir boya çeşidi olan akrilik boya nedir?
  6. 04:11 Bir zamanlar Türkiye'nin önde gelen mobilya devi olan şirket iflas etti!
  7. 04:05 İstanbul'daki taksiciler, öldürülen meslektaşları için bir araya geldi
  8. 03:29 Hırvatistan'da genel seçimleri Hırvat Demokrat Birliği'nin (HDZ) kazandığı bildirildi
  9. 03:27 CHP, 20-21 Nisan tarihlerinde bir "Yerel Yönetimler Çalıştayı" düzenliyor
  10. 03:23 Avrupa Birliği, İran'a yaptırımların genişletilmesi kararı aldı
  11. 03:03 Google'dan daha fazla çalışanı işten çıkarma kararı geldi
  12. 02:42 Bu testi 45 saniyeden kısa sürede çözen %10'luk kişiden biri misiniz?
  13. 02:39 Faydalarıyla sosyal medyayı sallayan biberiye suyu nasıl yapılır?
  14. 02:37 Bu 8 burca asla sırrınızı vermeyin!
  15. 02:34 Tokat'ta 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi
  16. 02:23 İliç'teki maden kazası için oluşturulan komisyonun üyeleri belirlendi
  17. 01:59 Kredi kartı sıkılaşması risk doğuruyor
  18. 00:58 AB zirvesinin Türkiye'ye ilişkin sonuç bildirisinde, Kıbrıs konusuna vurgu yapıldı
  19. 00:51 Ukrayna yetkilileri, Çernigiv'e yönelik saldırıda 14 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi
  20. 00:48 Fahrettin Altun açıkladı: "200'ü aşkın İsrail kaynaklı dezenformasyonu ifşa ettik"
3. Sayfa Haberleri