Fazla para isteyen taksici, kendisine tepki gösteren Fransız turisti önce kaçırdı sonra darp etti

Fazla para isteyen taksici, kendisine tepki gösteren Fransız turisti önce kaçırdı sonra darp etti

Fazla para isteyen taksici, kendisine tepki ... İstanbul'da 21 lira tutan yol için 100 lira isteyen bir taksici, Fransız turistlerin tepkisiyle karşılaştı. Erkek turisti Taksim'de araçtan indiren taksici, kadın turisti önce kaçırdı sonra darp ederek yerlerde sürükledi. O anlar kameralara yansıdı.

İstanbul’un Şişli ilçesinden Fransız turisti aracına alan bir taksici, Taksim’e getirdiği turistten fazla para istedi. Turist kadın taksiciye tepki gösterdi ve tartışma başladı. İddiaya göre taksici tartışmanın ardından kapıyı kilitleyerek turisti kaçırmaya çalıştı. Fransız turist ise o anları cep telefonu kamerasına kaydetti ve "Bu şaka mı ne? Beni Taksim’e geri götür" diye defalarca bağırdı. Taksici, turist kadını yol kenarında yaka paça taksiden indirerek darp etti. Darp anını da çevredeki bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Görüntülerde taksicinin turist kadına küfürler ederek yerde sürüklediği görülüyor.

Olay, dün akşam saatlerinde Beyoğlu'nda yaşandı. Fransa'dan Türkiye'ye gelen 24 yaşındaki Loubna-Djamel Bendeddouche çifti, Karaköy'de kaldıkları otelin önünden 34 THL 61 plakalı taksiye binerek Taksim'e gitmek istediklerini söyledi. İddiaya göre, taksimetre 21 lirayı gösterdi. 100 TL veren turistlere Taksici, "Para yok, gidin" diye bağırmaya başladı. Para üstünü vermediğini ileri sürdükleri taksici ile Fransız çift arasındaki tartışma büyüyerek arbedeye döndü. Bu sırada Djamel Bendeddouche'yi Taksim'de araçtan indiren sürücü, kadın turisti ise araca kilitleyerek kaçırdı. O anları kadın turist cep telefonuyla kaydetti. Görüntüleri çeken kadının "Bu şaka mı ne? Beni Taksim'e geri götür" diye defalarca bağırdığı duyuluyor.

Loubna Bendeddouche'nin ifadesine göre, bir süre kadını ara sokaklarda gezdiren taksici, daha sonra Karaköy'e yöneldi. Meclis-i Mebusan Caddesi'ne gelen sürücü, burada kadını darp ederek araçtan indirmek istedi. Taksici ile kadın turist arasında burada yaşananlar da olay yerindeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla ile kaydedildi.

Cep telefonu görüntülerinde kadını darp ettiği görülen taksici, kadının çekerek zorla araçtan indiriyor. Kadını yerlerde sürükleyen taksici, bir taraftan da kadına küfürler ediyor.

DHA'ya yaşananları anlatan Loubna Bendeddouche, "Taksim'e gitmek için taksiye bindik. Taksimetrede 20 yazıyordu, bende ödemek için 100 lira verdim. Para üstünü ver dedim, bana 'Hayır' dedi. Neden olduğunu sordum. 'Çünkü çok Trafik vardı' dedi. Ben de 'Umurumda değil, para üstünü ver' dedim ama 'Hayır' dedi. Kocam araçtan indi ama kocamı araca geri çekti ve dolaştırmaya başladı. Sürekli 'dur' dedik. Sonra bizi buraya getirdi ve bana saldırdı. Saçıma asıldı, ceketime asıldı ve ceketimi yırttı. Ceketime bakın, ayakkabıma bakın. Tırnaklarıma bakın hepsi kırık. Bu doğru değil" dedi.

Kıyafetlerini gösteren Loubna Bendeddouche'nin arbede sırasında kırılan tırnakları ise olay yerinde kaldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Fransız turistleri alarak karakola götürdü. İfadesi alınan turistler taksi sürücüsünden şikayetçi oldu. Polisin taksiciyi gözaltına aldığı öğrenildi.

"Fazla para isteyen taksici, kendisine tepki gösteren Fransız turisti önce kaçırdı sonra darp etti" haberi, 21 Ocak 2022 tarihinde yazılmıştır. 21 Ocak 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Fazla para isteyen taksici, kendisine tepki gösteren Fransız turisti önce kaçırdı sonra darp etti haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fazla para isteyen taksici, kendisine tepki gösteren Fransız turisti önce kaçırdı sonra darp etti 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:11 Dolar ve euro'da yükseliş: Volatilite ve Fed etkisiyle devam ediyor
  2. 14:59 Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Beşiktaş derbisi için planı netleşti
  3. 14:48 Renault, C segmentinde rakipsiz yeni bir tam hibrit SUV modeli tanıttı!
  4. 14:31 Ahmet Kaya'nın Filmine Sinema Salonlarından Büyük Veto!
  5. 14:24 Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer hamlesi geldi! Şok transfer!
  6. 14:22 Bu araçta uzun far kullanımı sorun olmaktan çıkıyor!
  7. 14:19 Eyüpspor'dan Manuel Lanzini hamlesi geldi!
  8. 14:11 Aşk Yeniden Mi Başladı! Lucas Torreira Devrim Özkan'la Bir Daha Dedi!
  9. 14:04 Ahu Tuğba Amerika'da trafik kazası geçirdi! Durumu nasıl?
  10. 14:00 Yusuf Güney'den şok açıklama: Kenan Işık, astral seyahatten gelmek istemiyor!
  11. 13:55 Son dakika! Korhan Berzeg muamması'nda son dakika!
  12. 13:49 Nihal Candan tahliye edildi! Son dakika!
  13. 13:47 Zafer Partisi'nde iki önemli istifa!
  14. 13:46 Korhan Berzeg'e ait yeni izleri tespit etme çabaları devam ediyor
  15. 13:36 Yılın en Etkili İsimleri Time 100 Galasında Buluştu!
  16. 13:28 TikTok Türkiye'de Yasaklanacak mı? AKP'li Vekilden Açıklama
  17. 13:27 4,4 Milyar Lira Yardım Hesaplara Yatıyor! Kimlik Numaralarınızı Kontrol Edin!
  18. 12:40 Uzman İsim Uyardı: Sıcaklıklar Rekor Kıracak! Yaz Ayları Kavurucu Geçecek
  19. 12:39 Kenya'yı Vuran Şiddetli Yağışlar ve Seller: En Az 32 Kişi Hayatını Kaybetti
  20. 12:35 Gazze Kıyısında İnsani Yardım Limanı İnşaatı Başladı
Gündem Haberleri