Fenerbahçe ve Galatasaray'da Dilan Polat raporu!

Fenerbahçe ve Galatasaray'da Dilan Polat raporu!

Fenerbahçe ve Galatasaray'da Dilan Polat rap... Son dakika! Dilan Polat Fenerbahçe kulübünü de yakıyor! Sosyal medya fenomenleri Dilan ve Engin Polat çiftiyle ilgili hazırlanan 908 sayfalık MASAK raporunda, Fenerbahçe, Galatasaray ve Polat Yağcı ile ilgili detaylar yer aldı.

whatsapp-image-2024-07-19-at-08-0tjx.jpg

Anonim şirket DLN Polat'ın hesaplarını inceleyen uzmanlar, F.Bahçe voleybol takımına silah finansmanı için 8 milyar 494 milyon TL, konaklama için ise 7 milyon TL ödendiğini doğruladı. Ayrıca Galatasaray-Beşiktaş maçındaki "Yüksel ve Parla" reklamına reklam bedeli olarak 5 milyon 604 bin TL ödendiği doğrulandı.

MedyaRadar'dan Ercan Öztürk'ün haberine göre MASAK, Dilan ve Engin Polat'ın geçen yıl tutuklanan şirketleri ve diğer aile bireyleri hakkında 908 sayfalık bir rapor hazırladı. Raporda, F.Bahçe'nin sponsorluğuna ve Galatasaray-Beşiktaş maçındaki reklam afişlerine harcanan paralara ilişkin belgelere de yer verildi.

821229-2-t.jpg

FENERBAHÇE'YE GÖNDERİLDİ

 

Fenerbahçe taraftarı Engin Polat, Ülker Stadı'nda daire satın almak istedi. Kulübe kaydolduğunda mülkün yalnızca bağışçılara satıldığı söylendi. Burada ilk adımı attı ve "Engin Polat Erkekler İçin" logolu F.Bahçe Erkek Voleybol Takımı'nın forma kol sponsoru oldu. Finansman, 28 Ağustos 2023'te Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde yapılan duyuruyla duyuruldu.

7 54 MİLYON ÖDENDİ

 

MASAK, Dilan'ın hisseli şirketinin hesaplarını detaylı bir şekilde inceleyerek, "Engin Polat For Men" markası ile Fenerbahçe Spor Kulübü arasındaki sponsorluk anlaşması için 8 milyon 494 bin 325 TL ödendiğini ortaya çıkardı. Ayrıca mülkü kiralayan Dilan A.Ş., F.Bahçe A.Ş.'ye 7 milyon 54 TL ödedi. Polat çifti konaklamalarını sosyal medyada paylaştı.

ALİ KOÇ HAREKETE GEÇTİ

 


Polat çiftinin tutuklanmasının ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un isteği üzerine sponsorluk anlaşması feshedildi ve isimleri kulübün resmi internet sitesinin sponsorluk bölümünden kaldırıldı. Yaşam alanı şirket adına kayıtlı olduğu için küratöre devredildi.

Geçen yılın eylül ayında Dilan ve Engin Polat hakkında soruşturma başlatılmıştı. Stadın plaketinde Polat çiftinin isminin yer alması tartışmalara neden oldu.

21 Ekim 2024'te oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçında kale arkasında yer alan afişte "Yüksel ve Parla" logosunun reklamını yapan Alaçat Medya Reklam'a tazminat olarak 5 milyon 504 bin TL ödendiği ortaya çıktı. Devamı Dilan Anonim Şirketi'nden yapılan ödeme Şirketin Alaçat Medya Reklam'a olan borcunun tutarı 2 milyar 970 milyonTL..

DLN Polat Anonim Şirketinden yapılan ödemelerin iadesi yapılmadı. 2021'de başlayıp 2023'te sona eren kara para ticaretine Polat Yağcı'nın şirketi de dahil oldu. Anonim şirket DLN Polat, Cumhurbaşkanlığı sanatçısı Erdoğan'ın iftarını düzenleyen ve hatta Cumhurbaşkanlığı sanatçısı Erdoğan'ın iftarını düzenleyen Poll Yağcı'ya ait Poll Menajerlik Film Müzik Yapım Şirketi'ne de 300 bin TL ödedi. AKP'nin seçim şarkısını hazırladı. Paranın ne için ödendiği ise belirtilmedi.

Polat Yağcı Şirketi, geçtiğimiz günlerde İstanbul adayı Murat Kurum ve İzmir adayı Hamza Dağ için 31 Mart ön seçimleri için seçim şarkıları hazırlamıştı. Hazırlanan şarkıların sunumunun ardından "AKP'nin seçim şarkılarının popülerleştiği" yönünde haberler çıksa da AKP'nin Türkiye'deki ağır yenilgisinden Polat Yağcı etkilendi. Yağcı'nın bir sonraki seçimlere katılıp katılmayacağı önümüzdeki günler belli olacak.

"Fenerbahçe ve Galatasaray'da Dilan Polat raporu!" haberi, 19 Temmuz 2024 tarihinde yazılmıştır. 19 Temmuz 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Fenerbahçe ve Galatasaray'da Dilan Polat raporu! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fenerbahçe ve Galatasaray'da Dilan Polat raporu! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 20 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:35 Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener uzun zaman sonra yeniden görüntülendi
  2. 00:30 Yoav Gallant "Hizbullah'a karşı askeri operasyonlar devam edecek"
  3. 00:29 Umut Bozok ”1 puanı da hak etmedik”
  4. 00:23 En İyi Elektrikli SUV’ları Seçildi! O Model Hyundai ve BMW'yi Geride Bıraktı!
  5. 00:22 Gelecek Partisi'nden Güçlü Bir Muhalefet Grubu Oluşturma Çağrısı
  6. 00:14 Tecavüzle Suçlanan Mohamed Al Fayed'in Eski Kadın Çalışanları: 'Ahlaksız Bir Canavardı!'
  7. 00:14 İddia| Öğretmen atamasında mülakat sonuçları açıklanıp, geri çekildi
  8. 00:10 Arda Güler ve Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
  9. 00:08 Bankamatik Kartınıza 15.000 TL Doğrudan Yatacak!
  10. 00:04 Şenol Güneş'ten sert tepki! Oyuncularına söylediği sözler gündem oldu
  11. 00:02 Kira Tespitinde Yapay Zeka Dönemi! Hukukta Çığır Açan Karar!
  12. 00:00 Otomotiv devi iflas bayrağını çekti! Otomobil devlerine parça üretiyordu: Sektörde liderdi!
  13. 23:47 Burak Yılmaz: "Hakemin canı sağ olsun. Bugün bize hata yaptı ama yarın başkasına yapmasın"
  14. 23:43 Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı! İşte Narin Güran'ın ölüm nedeni
  15. 23:15 Eskişehir'de Yemek Borusu Genişleyen Yavru Kediden Tavuk Sesi Çıkıyor
  16. 23:10 Almanya'daki yangında hayatını kaybeden Emine ve Umut Can Çoban'ın cenaze namazı kılındı
  17. 23:07 Bahçeli'den gazeteci'nin narin sorusuna sert tepki: ''Sapık ve yanlış sorular''
  18. 23:04 Şenol Güneş'ten öz eleştiri geldi: "Bu sonuçlar ne bana ne de takıma yakışmaz"
  19. 23:03 Türkiye’de Teröre Ağır Darbe! Bakan Yerlikaya Rakamları Tek Tek Açıkladı
  20. 23:01 Evde leziz tepsi mantısı yapmanın sırrı: Tepsi mantısı tarifi ve püf noktaları!
Spor Haberleri