Fenerbahçe’de 7 futbolcu için imza töreni düzenlendi!

Fenerbahçe’de 7 futbolcu için imza töreni düzenlendi!

Fenerbahçe’de 7 futbolcu için imza töreni dü... Son dakika! Fenerbahçe, yeni transferleri Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Oğuz Aydın, Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin ve sözleşme uzattığı Mert Hakan Yandaş ile Ertuğrul Çetin için imza töreni düzenledi.

1879198-2-t.jpg

F.Bahçe kadrosuna eklenen Allan Saint-Maximin, Cenk Tosun, Oğuz Aydın, Çağlar Söyüncü ve Levent Mercan ile sözleşmeleri uzatılan Mert Hakan Yandaş ve Ertuğrul Çetin için imza töreni düzenlendi.

Ülker Stadı'nda düzenlenen imza töreninde futbolcuların yanı sıra F.Bahçe sportif direktörü Mario Branco da hazır bulundu.

Mario Branco, yeni bir transfer getirmek istediklerini ve şu anda UEFA Şampiyonlar Ligi ilk turunda Lugano ile oynayacağı maçlara odaklandıklarını söyledi. Branco hemen oyunculara söz verdi. Fenerbahçe'ye transfer sürecini anlatarak başlayan Allan Saint-Maximin, şunları söyledi: "Dürüst olacağım. Dürüst olmak gerekirse Mario arayana kadar buraya gelmek planlarım arasında yoktu. Onunla konuştuğumda düşüncelerim netleşti. Teknik direktörümüz Mourinho ile de 1 saatlik bir görüşme yaptım. Beni buraya getirmek için ellerinden geleni yaptılar. Beni rahat ettirmek için ellerinden geleni yaptılar. Tabii transferin Mario Branco'ya ait olmayabileceğini de söylemem gerekiyor. Öğretmenimiz de bana inandı. Burada elimden geleni yapıp, F.Bahçe'ye fayda sağlamak istiyorum. açıkladı.

Saint-Maximin, Fenerbahçe'ye lige katkı sağlamak için geldiğini vurguladı:

"Asıl hedefim şampiyonluğu kazanmak. Kazanırsak bu hayatımın ilk şampiyonluğu olacak. Bu konuda elimden geleni yapacağım. Boş zamanlarımda ne yapabileceğimi tam olarak biliyorum. Buraya geldiğiniz için herkese teşekkür ederim. Futbol sadece saha içinde yaşanan bir olay değil, saha dışında da çok önemli. Eğer takım bunu başarmak için çok çaba harcıyorsa, bunu sahada ödüllendirmeniz gerekir. Şampiyonluk yolunda elimden geleni yapacağım. "

Beşiktaş'la sözleşmesi sona erdikten sonra Fenerbahçe'ye transfer olan milli futbolcu Cenk Tosun, lacivertli kulübe katıldığı için çok mutlu olduğunu belirtti.

Cenk, transferde emeği geçenlere teşekkür ederek, şunları söyledi: "Söz veriyorum, son terimi bu formanın altına düşene kadar mücadele edeceğim. Takım arkadaşlarım bana hava şartlarına uyum sağlama konusunda hiçbir sorun yaşatmadı. Yabancı arkadaşlarımla da güzel dostluklarım oldu. Ayrıca Tadic ve Dzeko ile dışarıda da buluşuyorum. Sahada elimden gelenin en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. dedi.

Fenerbahçe'den transfer kararı almasına rağmen şartlara göre bir anlaşma sağlanmadığını söyleyen Cenk, forma müsabakasına hazır olduğunu sözlerine ekledi.

Geçen sezonu Fenerbahçe'de kiralık olarak geçiren Çağlar Söyüncü, hiçbir zaman kiralık oyuncu gibi hissetmediğini vurguladı.

Çağlar, kulüp başkanı Ali Koç'un kendisine planlarını sorduğunda "Önceliğim her zaman F.Bahçe'dir" dediğini söyledi. "Bir aydır ne takımla ne de teknik direktörle görüşemedim. Başkanımıza, Acun kardeşime ve Mario'ya teşekkür ediyorum. Görüşmemiz kısa oldu. Buradaki hedefimiz her zaman olduğu gibi şampiyon olmak. Bunun için mücadele edeceğiz. Herkesin keyif alabileceği bir grup oluşturmak istiyoruz. Dünya standartlarında bir öğretmenimiz olduğu için şanslıyız. açıkladı.

Fatih Karagümrük'ten transfer edilen Levent Mercan ise çok mutlu olduğunu vurguladı.

Levent, kendisi için güzel bir süreç olduğunu, daha önce Andrea Pirlo ile çalıştığını, şimdi ise Jose Mourinho ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi:

"Dünya standartlarında öğretmenlerle çalışmak çok güzel. Bu herkes için mümkün değil. Bunu daha önce de görmüştüm. Benim için iyi oldu. Son 2 yıldır sol tarafta kendimi daha iyi hissediyorum. Bir futbolcunun farklı mevkilerde oynaması iyidir. Beni farklı pozisyonlara da yerleştirebilirler. İlk tercihim geride kaldı. Sanırım daha iyi hissediyorum. "

Mavi-sarılı takımdan bir yeni transfer daha Oğuz Aydın, en kısa sürede taraftarla buluşmak istediğini söyledi.

Sözleşmesi uzatılan oyunculardan Mert Hakan Yandaş, lacivertlilere ilk imza attığında yaşadığı sevinci sürdürdüğünü söylerken, genç kaleci Ertuğrul Çetin ise deplasmanda hayal kırıklığına uğratmamak için güvenini kaybetmemek için çok çalışacağını söyledi.

"Fenerbahçe’de 7 futbolcu için imza töreni düzenlendi!" haberi, 18 Temmuz 2024 tarihinde yazılmıştır. 18 Temmuz 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Fenerbahçe’de 7 futbolcu için imza töreni düzenlendi! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fenerbahçe’de 7 futbolcu için imza töreni düzenlendi! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 20 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:35 Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener uzun zaman sonra yeniden görüntülendi
  2. 00:30 Yoav Gallant "Hizbullah'a karşı askeri operasyonlar devam edecek"
  3. 00:29 Umut Bozok ”1 puanı da hak etmedik”
  4. 00:23 En İyi Elektrikli SUV’ları Seçildi! O Model Hyundai ve BMW'yi Geride Bıraktı!
  5. 00:22 Gelecek Partisi'nden Güçlü Bir Muhalefet Grubu Oluşturma Çağrısı
  6. 00:14 Tecavüzle Suçlanan Mohamed Al Fayed'in Eski Kadın Çalışanları: 'Ahlaksız Bir Canavardı!'
  7. 00:14 İddia| Öğretmen atamasında mülakat sonuçları açıklanıp, geri çekildi
  8. 00:10 Arda Güler ve Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
  9. 00:08 Bankamatik Kartınıza 15.000 TL Doğrudan Yatacak!
  10. 00:04 Şenol Güneş'ten sert tepki! Oyuncularına söylediği sözler gündem oldu
  11. 00:02 Kira Tespitinde Yapay Zeka Dönemi! Hukukta Çığır Açan Karar!
  12. 00:00 Otomotiv devi iflas bayrağını çekti! Otomobil devlerine parça üretiyordu: Sektörde liderdi!
  13. 23:47 Burak Yılmaz: "Hakemin canı sağ olsun. Bugün bize hata yaptı ama yarın başkasına yapmasın"
  14. 23:43 Adli Tıp Kurumu raporu tamamlandı! İşte Narin Güran'ın ölüm nedeni
  15. 23:15 Eskişehir'de Yemek Borusu Genişleyen Yavru Kediden Tavuk Sesi Çıkıyor
  16. 23:10 Almanya'daki yangında hayatını kaybeden Emine ve Umut Can Çoban'ın cenaze namazı kılındı
  17. 23:07 Bahçeli'den gazeteci'nin narin sorusuna sert tepki: ''Sapık ve yanlış sorular''
  18. 23:04 Şenol Güneş'ten öz eleştiri geldi: "Bu sonuçlar ne bana ne de takıma yakışmaz"
  19. 23:03 Türkiye’de Teröre Ağır Darbe! Bakan Yerlikaya Rakamları Tek Tek Açıkladı
  20. 23:01 Evde leziz tepsi mantısı yapmanın sırrı: Tepsi mantısı tarifi ve püf noktaları!
Spor Haberleri