Fenerbahçe’den Mustafa Cengiz’e Aristoteles’li cevap: Konuş ki seni göreyim

Fenerbahçe’den Mustafa Cengiz’e Aristoteles’li cevap: Konuş ki seni göreyim

Fenerbahçe’den Mustafa Cengiz’e Aristoteles’... Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un derbi öncesi hakemleri etkilediği yönündeki açıklamalarına tepki gösteren Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, Mustafa...

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un derbi öncesi hakemleri etkilediği yönündeki açıklamalarına tepki gösteren Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, Mustafa Cengiz'in “Ne yapıp edelim, derbi için hakemleri etki altına alalım, TFF’yi etkileyerek bu maçı alırım şeklinde bir şey hissettim.” ifadeleri için 'Derbi hakemlerini etki altına almaya çalışıyor' diye okuyan tek kişi sanıyoruz kendisidir" diyerek tepki gösterdi.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, Süper Lig'de 23 Şubat Pazar günü oynanacak Fenerbahçe- Galatasaray derbisi öncesi açıklamalarda bulundu.

Mustafa Cengiz'in, Ali Koç'la ilgili yaptığı açıklamaları hatırlatan Komsuoğlu, şunları kaydetti:

"Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz bir toplantıda kulübümüzü hedef alan maalesef yalan-yanlış, gerçek dışı ithamlarda bulunmuş. Kendisi felsefik konuşmayı, kitaplardan filmlerden örnekler vermeyi seviyor. Aristoteles 'Konuş ki seni göreyim.' demiş, biz de Mustafa Cengiz konuştukça kendisini görüyoruz. Ancak söylediklerine cevap verdiğimizde, 'Fenerbahçe bizi hedefe koydu.' diyor. Kendisi konuşuyor, biz cevap vererek gerçekleri göz önüne dökünce 'Gerginliğe, düşmanlığa yöneltmeyelim, gülelim, takılalım.' diyor. Söylemek istediğim şu ki başkanımızın dünkü konuşmasını 'Derbi hakemlerini etki altına almaya çalışıyor' diye okuyan tek kişi sanıyoruz kendisidir. Toplantıyı iki kez izlemiş olduğunu beyan etmiş, iki kez izlemesine gerek de yoktu. Sayın Cengiz, ikinci başkanları Yusuf Günay ile çok eskiye dayanan hukukumuz var. Enerji piyasası için birlikte çok mesai harcadık. Arasalardı onlara on dakikada ne demek istediğimizi anlatırdım. Yanlış anlamasının da önüne geçmiş olurduk."

Sarı-lacivertli kulübün yöneticisi Komsuoğlu, hafta sonu oynanacak derbide rakiplerini yenerek Kadıköy'de 20 yılı aşan serilerini devam ettireceklerini aktararak, şu ifadeleri kullandı:

"Onlar istedikleri gibi algı çalışması yapmaya devam etsin. Biz; taraftarımızla, takımımızla pazar günü Kadıköy'de geleneğimizi sürdürüp bu maçı galip bitireceğiz. Ayrıca kendisinin 'Hakemlerden cesaret bekliyoruz.' lafının arkasında müthiş bir korku gördük. Frank Darabont imzalı Stephen King romanından sinemaya uyarlanan 'Esaretin Bedeli' filminin sloganı geldi aklıma; korktukça tutsak, umut ettikçe özgürsünüz. Biz Türk futbolunun herkese eşit mesafede, tertemiz ve korkusuz olacağına dair umudumuzu hiç kaybetmedik. Onlar da kaybetmesinler. Tek amacımız hakkaniyetle, adil bir hakem yönetimiyle, sezon başından beri yaşanan çifte standartların uygulanmadığı bir ortamda, bu maçı üstün oyunumuzla kazanmak."

T24 haberine göre; Sertaç Komsuoğlu, Mustafa Cengiz'in "Yüksek sesli hoparlörden ses verilip 500-600'e yakın taraftarım duyma zorluğu yaşadı. Gözlemci gelince hoparlörün sesi kısıldı, gözlemci gidince maksimuma getirildi." sözlerine de cevap vererek, şunları belirtti:

"Bir kere Türkiye'de deplasman tribünlerindeki olumsuz uygulamaları kaldıran, giriş çıkışları daha uygun hale getiren, her türlü ihtiyacın karşılanması adına gerekenleri yapan ve en önemlisi maç öncesi ve sonlarında hoparlörlerden yüksek sesli müzik yayınını kesen ilk kulüp, Fenerbahçe'dir. İlk kez geçtiğimiz sezonki Beşiktaş maçımızda bunu yaptık ve rakiplerimiz de bunun devamını getirdi. Kıymetli rakibimiz Beşiktaş'ın da kulübümüze bu misafirperver yaklaşım için teşekkür ettiğini hatırlatmak isterim. Bunu ilk biz yaptık ancak kimin ilk yaptığının da bir önemi yok, önemli olan bu tutumun tüm kulüplerce sahiplenilmiş ve bugün de devam ediyor olmasıdır."

"Fenerbahçe’den Mustafa Cengiz’e Aristoteles’li cevap: Konuş ki seni göreyim" haberi, 21 Şubat 2020 tarihinde yazılmıştır. Spor kategorisi altında bulunan Fenerbahçe’den Mustafa Cengiz’e Aristoteles’li cevap: Konuş ki seni göreyim haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fenerbahçe’den Mustafa Cengiz’e Aristoteles’li cevap: Konuş ki seni göreyim 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:56 Piyasalarda Dalgalı Seyir: BIST 100 Düşüşle Kapanış Yaptı, Bankacılık Endeksi Arttı
  2. 18:51 TCMB'den Piyasa Düzenlemesi: Menkul Kıymet Tesis Oranı %1'e İndiriliyor
  3. 18:44 Sağlıklı ve Lezzetli Atıştırmalık: Pratik Hurma Topları Tarifi
  4. 18:37 Rönesans Rezidans Faciası: Müteahhidin Çarpıcı Savunması 'Bina Yan Yattı, Çökme Olmadı'
  5. 18:31 Sulusaray Depremi: Tokat'ta Meydana Gelen 5.6 Büyüklüğündeki Sarsıntı Çevre İlleri de Etkiledi
  6. 18:26 Arsenal, Ferdi Kadıoğlu'nu Gözlemlemek İçin İstanbul'a Gözlemci Gönderdi
  7. 18:20 Web Bağlantısı Sorunlarına Hızlı Çözümler: İnternet Deneyiminizi İyileştirin!
  8. 18:14 Senatör Nelson: Çin'in Gizli Uzay Programları ABD'yi Uyandırmalı
  9. 18:09 İran Komutanı: İsrail'in Nükleer Tesise Saldırı Tehdidi, Politika Değişikliğine Neden Olabilir
  10. 17:59 Domateslerin Uzun Süre Taze Kalması İçin Pratik Yöntemler
  11. 17:52 Antalya'daki Teleferik Kazası: Tutuklu Belediye Yetkililerinin İtirazı Reddedildi
  12. 17:37 İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkanlığına adayı oldu!
  13. 17:32 Denizlispor’da sezon kapandı! Bekir Turaç Böke'den Haber!
  14. 17:28 İsrail'den İran'a karşı "diplomatik atak" geldi!
  15. 17:24 Ronald Araujo'dan İlkay Gündoğan'ın O Sözlerine Hemen Cevap Geldi!
  16. 17:20 Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder açıklamalar yaptı! “Hata lüksümüz yok”
  17. 17:12 Trabzonspor'da O Futbolcuyla Yollar Ayrılacak!
  18. 17:10 Et ve Süt Kurumu'ndan Büyük Zam: Yüzde 25 Artış!
  19. 17:03 CHP'den Beştepe'ye: Özgür Özel'den Randevu Talebi
  20. 16:59 Fenerbahçe'de eski yönetici Şekip Mosturoğlu aday oldu!
Spor Haberleri