Fenerbahçe'nin tarihi kongresinde ilk günün kazananı Ali Koç oldu!

Fenerbahçe'nin tarihi kongresinde ilk günün kazananı Ali Koç oldu!

Fenerbahçe'nin tarihi kongresinde ilk günün ... Fenerbahçe Spor Kulübünün olağan seçimli genel kurulu, gerçekleşti! Ülker Stadı'nda gerilim dolu atmosfer! Kongre divan başkanlığına Vefa Küçük'ün seçilmesiyle Aziz Yıldırım stadyumdan gitti. Mevcut başkan Ali Koç ise aldığı destekle birlikte ilk günün kazananı olmuş oldu!

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün fiili seçimle ilgili genel kurul toplantısı Ülker Stadı'nda gergin bir atmosferde başladı. Aziz Yıldırım, Vefa Küçük'ün kongre divan başkanlığına seçilmesinin ardından stadı terk etti. Mevcut başkan Ali Koç aldığı destekle ilk günün kazananı oldu.

Fenerbahçe Kulübü'nün asıl genel kurul toplantısı da etkinlikle başladı. Aziz Yıldırım ile Ali Koç, 6 yıl sonra yeniden buluştu.

Cumhurbaşkanlığı adaylarından ve liderler listesinde yer alan isimlerden Ali Koç, Kongre Divanı başkanlığına Vefa Küçük tarafından teklif edilirken, diğer başkan adayı Aziz Yıldırım ve Kongre Divanı başkanlığına aday gösterildi. Liderler listesinde yer alan isimler de F.Bahçe Yüksek Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu tarafından önerildi.

Vefa Küçük'ün kongre başkanlığına seçilmesinin ardından Aziz Yıldırım, divan başkanlığı seçimini demokratik bulmadığını açıklayarak şunları söyledi: "Fenerbahçe'ye yakışır bir kongre yapmak istiyoruz ama seçimler kötü. ;demokratik değil, yarın burayı terk edeceğim" dedi ve stadı terk etti..

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım, kongre konseyi düzenleyerek stadyumdan ayrılıyor. 50 milyon dolarlık teminat mektubu sözü veren Aziz Yıldırım, çok önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Meclis başkanlığı seçiminin nasıl etkili olduğunu hepiniz gördünüz. Heyetlerin tepkileri büyüyüp büyüdükçe durum gerginleşti. Kavga çıktı. Hatta" Kongre üyesi olmayan destekçiler çıktı. Yetkililerin isimleri olan kişileri getirdiler."

"Kürsüye çıkıp bu hataya bir çözüm bulmalarını istedim. Amacım sakin bir atmosfer yaratmaktı. Ali Bey'e dönüp elini sıktım. Ben Konseyin üslubunun kavgaya yol açacağını savundum, 'Böyle devam ederse kavga çıkar' dedim. Ali Bey, "Gerekirse savaşırız" dedi.

"Fenerbahçe holding şirketlerinden oluşan bir ekip mi yoksa insanlardan oluşan bir ekip mi? Yarın oylayacağız."

"Ne diyorsam şunu söylüyorum: 'Bir yıl içinde şampiyon olmazsak kongre yapacak mıyım?' Bir sürprizim vardı. Yönetim kuruluna 50 milyon dolarlık tahvil çıkarmak üzereydim. 'Bu yıl şampiyon olamazsam bu parayı bağışlayacağım' demek istedim. Orada söyleyemedim, bakın burada söyledim."

AZİZ YILDIRIMI'NDAN ALİ KOÇ'A O SÖZLER! 


F.Bahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın konuşması Eğer kongreden ayrılmadıysa medyaya da dağıtıldı. Aziz Yıldırım ve ekibinin paylaştığı yazılı metinde şu ifadelere yer verildi:

''Ali Bey ne yazık ki okulda sürekli dayak yiyen şımarık bir çocuk gibi davranıyor ve eve geldiğinde her şeyi mahvediyor.''

' 'Ali Bey, iş adamı olarak Fenerbahce'ye güç verdiğini sanıyor ve F.Bahçe'yi küçümsüyor. Ancak şunu herkes bilmeli ki, Fenerbahce'nin gücü, iş adamı Ali Koç'un gücünden çok daha büyüktür... Ve bu güç, Fenerbahce'nin yoluna çıkan tüm engelleri aşacak, yıkacak güce sahiptir. Şampiyon olacağız, buna hiç şüphe yok. İkinci yılın sonunda Avrupa kupasını alacağız. Üçüncü yılın sonunda Şampiyonlar Ligi'nde final oynayacak bir yapı oluşturduk.''Fenerbahçe Başkanı Ali Koç. Ali Koç, Kongre üyelerine hitaben yaptığı konuşmada Aziz Yıldırım'ın stattan ayrılmasını eleştirdi ve önemli açıklamalarda bulundu.

"Çiviyi çakmadığını söylemiştin, Çiviyi çakmak için sopayı mı bıraktın? Uçan kuşa bir borçtu bu. Obradovic'le ilk görüşmemizde, yeni sezonun planlamasını yaparken bize şunu söyledi: şöyle konuştu: "Biz Euroleague'e olan borcumuzu ödüyoruz, Final Four biletleri için para ödemiyoruz, sizden başka bir şey istemiyorum, elbette o stadyumdaki herkes Pazar günü maç oynamak istiyor." Ancak tüm araçları öğretmene vermedik. Sevgili Acun'un dediği gibi çok iyi bir takıma güzel transferler katacağız ve gelecek sene hep birlikte bambaşka bir mutluluk yaratacağız, hep birlikte Fenerbahçe'ye."

Ali Koç, şampiyonluk konuşması için söz vermediğini söyledi. , ancak oluşturuldukları takım için önemli. Başarılı olacağını söyledi:

"Sadece güvenmek istiyorum. Bana güvenmemenizin birçok nedeni olabilir, bu yüzden kafam çok karıştı. O kadar kafa karıştırıcı ki, üç yıl sonra dile getirdiğim hayalleri doğurdu: "Başbakan Ali ile iyi ki ilerledik" diyen hepinize, olumsuz düşünceye sahip olanlara borçluyum! hakkımda Sayın Aziz Yıldırım'ı destekleyenler, kararsız olanlar ve hiçbirimizi istemeyenler. İnan bana, kızgın hissetmiyorum. Tek öfkem Çubuklu forması giyen miniklere yapılan haksız tezahüratlar. Biz buna takıntılıyız. Cam tavanı kırdık. Zincirleri kıracağız, ulusal ve uluslararası başarılara imza atacağız!"

Ali Koç konuşmasını "birlik" mesajıyla bitirdi. Yarınki seçimlere tüm kongre üyelerini çağıran Koç, şunları söyledi: "Bu camia birbiriyle uğraşmaktan yoruldu, rakipler her zaman mutlu. Artık sen ve ben değil, Fenerbahce'yi birleştirme zamanı. Yaşasın F.Bahçe! En iyi F.Bahçe! Tebrikler F.Bahçe. Pazartesi biz birlikte yeni bir yolculuğa başlayacağız "Hazır olun. "dedi.

İLK GÜNÜN KAZANINI: ALİ KOÇ!


Ali Koç seçim sürecinin ilk gününü kazandı.Fenerbahçe'de oldukça gergin bir atmosferde başladı. Bugünkü olayların ardından önemli sayıda sarı-lacivertli taraftar, Ali Koç ve yönetim kurulunun yeniden seçilmesini istiyor. Aziz Yıldırım'ın Kongre'den ayrılmasını ilgili taraftarlar olumlu karşılamadı. Aziz Yıldırım ayrıca yarın seçimin ilk saatlerinde Ülker Stadı'na geleceğini ve durumu yakından takip edeceğini de seyircilere bildirdi.

Öte yandan, F.Bahçe Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu mali ve idari açıdan ibra edilerek büyük destek gördü.

"Fenerbahçe'nin tarihi kongresinde ilk günün kazananı Ali Koç oldu!" haberi, 08 Haziran 2024 tarihinde yazılmıştır. 08 Haziran 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Fenerbahçe'nin tarihi kongresinde ilk günün kazananı Ali Koç oldu! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fenerbahçe'nin tarihi kongresinde ilk günün kazananı Ali Koç oldu! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 20 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:44 Ekonomiyi sarsacak o iddia! Mahfi Eğilmez Fed'in gizli planını tek tek açıkladı
  2. 20:38 İşte Sakarya'nın en güzel ve en şifalı kaplıcaları!: Dinlenmek için şahane bir yer!
  3. 20:38 İsrail askerleri, Filistinlilerin cansız bedenlerini çatıdan attı
  4. 20:35 Bahar Candan ile birlikte 6 kişiye tahliye kararı çıktı
  5. 20:34 Galatasaray ve Trabzonspor, PFDK’ya sevk edildiler
  6. 20:31 Çin, Kuanfu Serisi JILIN-1 Yer Gözlem Uydularını Fırlattı
  7. 20:30 Elinizdeki altın sahte mi gerçek mi?: Bu şekilde anlayabilirsiniz!
  8. 20:24 Bahar Candan hakkındaki karar çıktı!
  9. 20:21 KPSS'de kaç puanla memur olunabilir?: KPSS önlisans puanıyla hangi kurumlar alım yapabiliyor?
  10. 20:19 Sudan'da kolera salgını: Ölü sayısı 348'e yükseldi
  11. 20:14 İran'dan Taliban'a ulusal marş tepkisi!
  12. 20:09 Beyaz Saray Sözcüsü John Kirby: Gazze'de Ateşkes Görüşmeleri Zorlaşıyor, Diplomatik Çabalar Sürüyor
  13. 20:04 200 bin TL aylık faiz getirisi ne kadar?: En yüksek mevduat faizi ne kadar?
  14. 19:59 MasterChef Semih diskalifiye mi oluyor?: MasterChef'te ortalık karıştı!
  15. 19:45 Bakan Yumaklı duyurdu: "Çiftçiye 1 milyar 962 milyon tarımsal destek ödemesi yapılacak"
  16. 19:43 Gram altın sahiplerine müjde!: Yükseliş devam ediyor!
  17. 19:41 Sim kartlar artık tarih oluyor!: Yeni E-SIM teknolojisi tanıtıldı
  18. 19:41 Siirt'te işitme engelli hastanın, Türkçe bilmediği için tedavi edilmemesi TBMM gündeminde
  19. 19:38 Ayçiçeği yağı ithalatında esaslar belirlendi!
  20. 19:35 İşte 21 Eylül 2024 günlük burç yorumları!
Spor Haberleri