Fenerbahçe’ye yeni sponsor bombası!

Fenerbahçe’ye yeni sponsor bombası!

Fenerbahçe’ye yeni sponsor bombası! Fenerbahçe Kulübü Basketbol Şubesi ile HT Solar arasında ortaklık anlaşması! Fenerbahçe'ye yeni sponsor bombası.. Fenerbahçe 'ye HT Solar desteği geliyor. Fenerbahçe kulübünün yeni sponsoru oldukça merak ediliyordu..

HT Solar, Fenerbahçe Kulübü Basketbol Şubesi'nin yeni sponsoru belli oldu. Fenerbahçe Basketbol Müzesi Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda düzenlenen imza törenine, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, HT Solar Satış ve Pazarlama Direktörü Emre Kulaç, katıldı. 

1018977-1-t.jpg

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan etkinlikte şunları söyledi: "Tarihi ve ruhu olan bir yerdeyiz, Türkiye'nin ilk basketbol müzesindeyiz. Sürdürülebilir enerji sponsorluğu için imza töreninde birlikteyiz.

İnanıyoruz ki; Bu işbirliği takımımızı güçlendirecektir.Fenerbahçe tüm birimlerinde başarı için çabalıyor. Sadece sözde değil gerçekte de bu böyle. İki gün önce Fenerbahçe Alagöz kadın ve erkek basketbol takımımız, rakiplerini mağlup ederek kendi liginde yarı finale yükseldi. Bir gecede iki yarı final herkesin yaşadığı bir şans değil. Tüm personelimizi tebrik ederiz. Dünyanın en büyük spor kulübü olan Fenerbahçe'ye verdiği destekten dolayı HT Solar'a teşekkür ediyorum. Bugün burada oynayacağımız maçta takımımıza başarılar diliyorum." dedi.

Sarı Lacivert Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu da Türkiye'nin ilk ve tek basketbol müzesinde bu sözleşmeyi imzalamaktan mutluluk duyduklarını vurgulayarak şunları söyledi:

"Sürdürülebilir basketbol kullanımının artık daha da önem kazandığı bir dönem. Enerjinin her geçen gün arttığı bu günlerde HT Solar gibi güçlü bir markayla partner olmak bizim için çok değerli. Fenerbahce olarak sadece sahadaki başarımızla değil, topluma ve çevreye karşı sorumluluk duygumuzla da öne çıkıyoruz. Bu konuda aldığımız tedbirlerle Türkiye’de her zaman örnek olduk. Basketbol takımımızın havlularında yer alan HT Solar logosu sadece bir sponsorluk göstergesi değil aynı zamanda ortak değerlerimizin bir yansımasıdır. Sürdürülebilir kalkınma ile başarı arasındaki güçlü bağı anlamak için birlikte çalışıyoruz. HT Solar'a "Fenerbahçe basketbol ailesine hoş geldiniz" demek istiyorum. Takımımızı bu akşam THY Avrupa Ligi'nde Baskonia ile önemli bir maç bekliyor. Bu yatırım açısından önemli. Umarım HT Solar bugün bize şans getirir. HT Solar'ın desteğiyle bu galibiyette çocuklarımızın terini sildik."

HT Solar Satış ve Pazarlama Direktörü Emre Kulaç, Fenerbahçe Basketbol Müzesi'nde önemli bir sözleşmeye imza atmanın gururunu yaşadığını belirterek, şöyle konuştu:  "Bugün HT Solar, sürdürülebilir enerjinin sürdürülebilir enerji ailesine sponsor olarak katılıyor. HT Solar olarak 2016 yılından bu yana Türkiye'de faaliyet gösteriyoruz ve yüksek verimli güneş panelleri üretiyoruz. Türkiye'de kurulan 12 bin megavatlık güneş enerjisi santrallerinde 2 binin üzerinde HT güneş paneli kullanıldı. Biz bu alanda öncüyüz. Sürdürülebilir kalkınma ve sporun kesişiminde, Fenerbahçe her zaman öncü bir adım atıyor. 2021 yılında Topuk yaylasında HT güneş panelleri de popüler oldu. Bugün logolarımız tüm sezon boyunca havluların üzerinde yer alıyor. Bu işbirliğinin uzun yıllar devam etmesini diliyorum" dedi..

 

"Fenerbahçe’ye yeni sponsor bombası!" haberi, 01 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 01 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Fenerbahçe’ye yeni sponsor bombası! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fenerbahçe’ye yeni sponsor bombası! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:23 Hakan Çalhanoğlu'ndan Muhteşem Başarı!
  2. 16:18 Kirli Sepeti Dizisi Final Kararı ile Şok Etti!
  3. 16:12 Threads adlı platform Türk Rekabet Kurumu'nun kararıyla yarından itibaren Türkiye'de kapanıyor
  4. 16:12 EPDK, tarife değişiklikleri yaptı!
  5. 16:12 Tekstil sektörünün liderleri ekonomik zorluklarla karşı karşıya! Köklü firma iflası ilan etti
  6. 15:20 AK Parti Gelibolu Ziyaretinde Vurgu: 'Türkiye'nin Yöneten Partisiyiz'
  7. 15:19 Özgür Özel'den Manisa Ziyareti: Seçim Başarısı ve Turizm Potansiyeli Üzerine Değerlendirmeler
  8. 15:13 Mauro Icardi'den Erden Timur'a Teşekkür: Galatasaray'a İnanıyoruz!
  9. 15:10 Sicil Affı ve Borç Kapatma Kredisi: Vatandaşlara Ekonomik Nefes!
  10. 15:07 Transfer bombası: Fenerbahçe'nin yıldızı Galatasaray'a mı imza atacak?
  11. 15:07 Dikkatli Alışveriş! Etiketlere Dikkat Etmezseniz Sağlığınız Tehlikede Olabilir!
  12. 15:06 Adalet Olmadan Ekonomi Olmaz: Demirtaş'tan Ekonomik Kurtuluş Çağrısı
  13. 15:06 Stresi Azaltmanın Pratik Yolları: Günlük Hayatın Kolay Reçetesi
  14. 15:05 Seda Bakan'dan Sosyal Medyayı Sallayan Fotoğraf: Yıldız Tilbe Yalnız Değildir!
  15. 15:05 Serdar Ortaç'tan Tinder'a Bomba Giriş: "Kız Tavlamaya Giriyorum!"
  16. 15:05 Fatih Erbakan: Yeniden Refah Belediyeleri Adalet ve Ahlakla Yönetecek!
  17. 15:01 SGK'nın 2023 Raporu: Boşananların Maaşları Kesildi!
  18. 14:54 İsmail Yüksek'in Sakatlığı: Sezonu Kapattı!
  19. 14:50 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Filistin Konusunu Görüşmek Üzere Yurtdışına Çıkıyor
  20. 14:45 Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: Samet Aybaba!
Gündem Haberleri