Ferit Demir Narin'in köyündeki korkunç gelişmeleri açıkladı!: İşte şok eden o iddia!

Ferit Demir Narin'in köyündeki korkunç gelişmeleri açıkladı!: İşte şok eden o iddia!

Ferit Demir Narin'in köyündeki korkunç geliş... Halk TV Muhabiri Ferit Demir, katledilen Narin'in arama süreçlerinde köylülerin organize bir şekilde güvenlik güçlerini yanıltmak için ifade verdiğini açıkladı. Bununla birlikte Demir... Açıklanan bilgilerin detayları ise haberin devamında...

Diyarbakır'ın Tavşantepe Köyü'nde sekiz yaşındaki Narin Güran, 21 Ağustos'taki kaybının peşinden 19 gün sonra bulunmuş oldu. Narin'in cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nin altından çıktı.

Narin'in köyünde 'ifade vermeyin' diyen iki şahıs kim? Kapı kapı gezdiler

Küçük kızın cansız bedeninin dere altına gömülmesindeki nedenin koku köpeklerine engel olmak olduğu ve bu işin profesyonelce işlendiğine de birçok uzman dikkat çekti.

Narin'in ölümünde neredeyse tüm yakın akrabalar gözaltına alındı. Anne, baba, kardeşler, amcalar ve kuzenler. Amca Salim Güran da kasten adam öldürmeden tutuklu. Nevzat Bahtiyar adlı şahsın da Amca Güran'dan 200 bin lira karşılığında Narin'in cansız bedenini gömdüğü iddia edildi.

Bahtiyar'ın ifadelerindeki birçok söz kafaları karıştırdı. Halktv.com.tr'den İsmail Saymaz bugünkü yazısında itirafçılık yapan Bahtiyar'ın yaşamın olağan akışına ters konuştuğunu dile getirdi.

Narin’i dereye gömdü, ‘kayıp’ diye aramaya çıktı

FERİT DEMİR KORKUNÇ GELİŞMELERİ AÇIKLADI

Narin'in kayboluşunu en başından beir takip eden Halk TV Muhabiri Ferit Demir, kan donduran gelişimleri açıkladı.

Narin'in kayboluşundan beri "şurada görüldü", "şu saatte görüldü" ifadelerinin yalan olduğunun ortaya çıktığını söyledi. Demir, köylülerin ve Narin'in akrabalarının bilerek ve isteyerek güvenlik güçlerini oyaladığını bildirdi. Sebep de itirafçı Bahtiyar'ın aracının Eğertutmaz Deresi'nin çevresinde 40 dakika beklediği ve köydeki tanık ifadelerinin verdiği saat dilimleri ile bu durumun uyuşmaması.

Narin'in kuzeninin kafaları karıştıran röportajı ortaya çıktı

TEK BAŞINA BİRİNİN GÖMMESİ MÜMKÜN DEĞİL

Demir, Narin'in tek başına gömülmesinin uzmanlara göre mümkün olmadığını dile getirdi. Demir, 15-20 kilogramlık taşların nizami bir şekilde derenin altına gömülen Narin'in üzerine konmasının tek başına mümkün olamadığını kaydetti.

Narin'le ilgili en çok sorulan soru yanıtını buldu: DNA sonucu ortaya çıktı

AMCA VE İTİRAFÇI YÜZLEŞTİRİLDİ

Tutuklu amca ve itirafçı da yüzleştirildi. Şu an neler konuşulduğu mevzusunda bir bilgi gelmediğini kaydeden gene tüyler ürperten bir durumu açıkladı.

ANNE DE TELEFON KAYITLARINI SİLMİŞ

Narin'in annesinin de telefon kayıtlarını sildiğini açıklayan Demir, gözaltındakilerin neredeyse hepsinin de telefonlarını ya değiştirdiği ya da kayıtlarını sildiğini bildirdi.

KALAŞNİKOF MERMİLERİ ÇIKTI

Demir, Narin'in babasının eviden 400 kalaşnikof mermisi çıktığını açıkladı. Demir, tutuklu amcanın da mermileri görüp korkudan telefon kayıtlarını sildiğini ifadelerinde yer verdiğini dile getirdi. Demir, Halk TV'den Buket Güler'in sunduğu Haber Masası'na Diyarbakır'dan bağlanıp şunları söyledi:

Narin olayında kanıt mi karartılacak? Özgür Özel'den eleştiri açıklama

En çok durulan nokta yer gösterme. Yakınları, akrabaları yer göstermeleri saat dilimlerini bilinçli olarak gösterdikleri ortaya çıktı. Narin'in gömüldüğü yerde, üzerinde çok sayıda ağır taşlar var. Suyun dibinde adeta mezar kazıldığı belli olmaması için 5-6 tane taş konmuş. Her birinin 15-20 kilo ağırlığında nizami bir şekilde konmuş.

İtiraf eden şüphelinin tek başına yapma olasılığının olmadığı tahmin ediliyor. Yanındaki ikinci veya üçüncü kişilerin çıkarılması için itirafçı ile amca Salim Güran yüzleştiriildi. Şu an detaylar ulaşmadı. Yüzleşmedeki detaylara ulaşınca haber vereceğiz. 24 kişinin de HTS kayıtları istendi. Bekleniyor. Narin'in babasının evinde 400 kalaşnikof mermisi ele geçirildi neden mermi olduğu mevzusunda açıklama yok.

Salim Güran, telefon kayıtlarını silme sebebi olarak 'mermileri gördüm kayıtları sildim' dedi. Bu sorgu makamlarına inandırıcı gelmedi. Ankara'dan gelen özel dört kişilik sorgu ekibi var. Köyde birçok kişinin Narin'in öldürülmesinde bilgi sahibi olduğunu savcılar tespit ediyor.

Annenin de telefon kayıtlarını sildiği tespit edildi.Belli aralıklarla güvenlik birimlerini yanıltmak için farklı ifadeler verdikleri, şurada gördük burada gördük oyalama yapıldığı kanısı var. İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın birçok mevzuda şaşırtmacı tavır içinde olduğu bazı bilgileri bilerek vermediği, uzmanların o bilgileri almak için yoğun bir çaba sarf ediyor.

Birçok nokta aranıyor, yeni kamera kayıtları bulunuypr. İtirafçının aracı yeni bir kamera kaydında tespit edildi. 40 dakika süresince Eğertutmaz Derresi bölgesinde beklediği, Narin'in 15.15'den sonra katledildiği caminin yanında görüldüğü, bir arkadaşının görmüş olduğu söylemlerinin kurgu olduğu ortaya çıkmış oldu."

"Ferit Demir Narin'in köyündeki korkunç gelişmeleri açıkladı!: İşte şok eden o iddia!" haberi, 10 Eylül 2024 tarihinde yazılmıştır. 10 Eylül 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Türkiye kategorisi altında bulunan Ferit Demir Narin'in köyündeki korkunç gelişmeleri açıkladı!: İşte şok eden o iddia! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ferit Demir Narin'in köyündeki korkunç gelişmeleri açıkladı!: İşte şok eden o iddia! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Türkiye konusunda 17 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:01 Bakan Yusuf Tekin'den dikkat çeken açıklamalar
  2. 11:54 Elazığ'ın Çalıca Köyü'nde Aynı Yere Üç Kez Yıldırım Düştü!
  3. 11:53 Faturalar 5 Katına Çıktı: Telefon Operatörlerine Tepki Büyüyor!
  4. 11:50 ÖSYM'den 2024-YDS/2 İçin Başvuru Duyurusu
  5. 11:45 Ömer Çelik: Anayasanın İlk 4 Maddesi Tartışma Dışıdır
  6. 11:38 Deniz Akkaya'ya Hapis Cezası: Kızına Şiddet Uygulama İddiası Sonuçlandı!
  7. 11:37 Ehliyet Sahiplerinin Bilmesi Gereken Kural: 12 Bin Lira Para Cezası!
  8. 11:37 Ekim’de Siyaset Dünyasını Sarsacak Ölüm: Ünlü Siyasetçinin Kaderi Tutulma Haritasında Gizli!
  9. 11:37 ÇYDD'den Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na Hüda-Par Çağrısı! Anayasa Maddeleri Tartışmaya Açıldı
  10. 11:35 Asgari Ücrette Şok Artış! Fatih Portakal'ın AK Parti Kulislerinden Aldığı Bilgi Açıklandı
  11. 11:34 Yatırımcılara Müjde: Bu Hisse Senedi 100 Lot'tan 200 Lot'a Çıkacak!
  12. 11:34 2025'te Emekliler İçin Kötü Haber: Maaşlar Yüzde 30 Düşecek
  13. 11:32 İslam Memiş’ten Perşembe Günü İçin İddialı Açıklama: "Olacakları Şimdiden Bilmelisiniz"
  14. 11:31 Ticaret Bakanlığı'ndan Kritik Duyuru! İkinci El Araç Satışlarına Yeni Düzenleme
  15. 11:30 Çağatay Ulusoy’dan Rekor Anlaşma: Bölüm Başı Ücreti Dudak Uçuklattı!
  16. 11:29 Kredi Kartı Limitlerine Yeni Düzenleme: Taksit Sayısına Sınırlama Geliyor mu?
  17. 11:25 Tiryakiler Çok Üzülecek: Artık Açık Alanlar ve Elektronik Sigaralar da Hedefte!
  18. 11:24 Türk Hava Yolları'ndan Güney Avrupa'ya Avantajlı Uçak Bileti Kampanyası
  19. 11:20 Erdoğan'dan Yapay Zeka ile 'Boykot' Çağrısı! Ronaldo Detayı Dikkat Çekti
  20. 11:17 O Yaşlardan Sonra Yükselişe Geçiyor! Uzmanlar Bas Bas Bağırıyor: Erken Önlem Hayati Önem Taşıyor
Türkiye Haberleri