FETÖ yandaşları, FETÖ’yü deşifre eden Merdan Yanardağ’a saldırıyor: Gerici Akit’ten yine iftira dolu haber

FETÖ yandaşları, FETÖ’yü deşifre eden Merdan Yanardağ’a saldırıyor: Gerici Akit’ten yine iftira dolu haber

FETÖ yandaşları, FETÖ’yü deşifre eden Merdan... Geçmişte FETÖ ile kol kola yürüyen, sistematik olarak Cumhuriyet değerlerine ve Cumhuriyet'in kurucusu Atatürk'e hakaretler savuran gerici AKİT, TELE1 ve ABC Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'a çirkin sözlerle saldırdı.Geçmişte...

Geçmişte FETÖ ile kol kola yürüyen, sistematik olarak Cumhuriyet değerlerine ve Cumhuriyet'in kurucusu Atatürk'e hakaretler savuran gerici AKİT, TELE1 ve ABC Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'a çirkin sözlerle saldırdı.

Geçmişte FETÖ'ye ve tüm gerici yapılara verdiği destekle bilinen gerici AKİT, FETÖ'nün ve iktidar ortaklarının düzenlediği 'Ergenekon Kumpası'nda' yargılanan Merdan Yanardağ'a çirkin ithamlarda bulundu.

Yanardağ, 'Ergenekon Kumpası' sırasında Fethullahçı Çete ile ısrarlı mücadelesi, televizyon programları, kitapları ve deşifre eden yazıları yüzünden Fethullah Gülen'in doğrudan talimatıyla Fethullahçı Çete'nin hain savcıları tarafından tutuklanmıştı ve 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Geçen yıllar ise Yanardağ'ı, Cumhuriyet'in kurucu değerlerini haklı çıkarmış, Fethullahçı Çete'yi ise 'tarihin çöp sepetine' göndermişti.

Gerici AKİT, usta gazeteci Uğur Dündar'ın TELE1 kadrosuna güç katmasını şu iğrenç sözlerle duyurdu:

'Halk TV ile kavgalı bir şekilde yollarını ayıran Uğur Dündar, FETÖ ve PKK destekçisi Merdan Yanardağ’ın sahibi olduğu diğer bir karanlık televizyon TELE 1 TV'de soluğu aldı.'

OKUYUCULARI BİLE TEPKİ GÖSTERDİ

Gerici AKİT'in okuyucuları bile haber karşısında tepki göstermekten geri durmadı.

MERDAN YANARDAĞ: BEN FETÖ İLE SAVAŞIP ERGENEKON KUMPASINDAN HAPİS YATARKEN SİZ BİRLİKTE CUMAYA GİDİYORDUNUZ!

Merdan Yanardağ, gerici AKİT'in çirkin ithamlarına Twitter hesabından şu yanıtları verdi:

'Cumhuriyet, demokrasi ve laiklik düşmanı islamcı faşist gazete Akit, Uğur Dündar'ın TELE 1TV'ye katılması üzerine yaptığı yayında benim FETÖ ve PKK destekçisi olduğum iftirasını atmış. Ben FETÖ ile savaşır ve Ergenekon kupasından hapis yatarken, siz birlikte cumaya gidiyordunuz.'

AKİT FETÖ İLE KOL KOLA YÜRÜRKEN YANARDAĞ FETÖ KUMPASINA KARŞI CESARETLE DURMUŞTU

FETÖ'nün Ergenekon Kumpası'nda yargılanan Yanardağ, gerçek bir aydının üstünde olan 'toplumu uyarmak' sorumluluğunu yıllar öncesinde yazdığı kitaplarla yerine getirmiş ve yaklaşan radikal İslamcılık, tarikatlar ve FETÖ tehlikesini kaleme almıştı. Uzun yıllar  Fethullahçı Çete'yi 'Beşinci Boyut' programıyla da deşifre eden Yanardağ, hem kitapları hem de televizyon programlarıyla toplumu uyarmaya devam etmişti.

darbe ıcınde darbe ile ilgili görsel sonucu

türkiye neden feda edildi ile ilgili görsel sonucu

GERİCİ AKİT KENDİNDEN BİLİR İŞİ

Muhabirleri FETÖ'ye verdiği destek yüzünden yargılanan ve Türk Ordusu'nun generallerine 'eşşek' kelimesini kullanan gerici AKİT'in Haber Müdürü Murat Alan'ın ise FETÖ'nün 'kaset kumpaslarında' verdiği destek ortaya çıkmıştı. CHP ve MHP'ye kurulan kaset komplolarında parmağı olan Alan'ın, FETÖ'nün 'oğuzyurdu'  adlı sitesinde “olaylarla hiçbir ilişkisi olmayan Gülen Hocaefendi” tespiti çok konuşulmuştu.

FETÖ'nün haberleşme aracı olan Bylock programını kullanan muhabiri Ramazan Alkan ise tutuklanmıştı. Yeni Akit’in eski yöneticilerinden Yener Dönmez de Bylock programı nedeniyle FETÖ operasyonu kapsamında tutuklanmıştı.

Fethullahçı çetenin tüm organizasyonlarına ve kumpaslarına destek veren AKİT, iktidarla kol kola yürümeye hesap bile vermeden devam ederken tüm halkın vicdanında mahkum olmuştu.

Gerici Akit’ten büyük skandal! Kılıçdaroğlu’nun idamını istedi…

PKK'YA DA SİPER OLAN AKİT

Adana'da, Atatürk büstüne silahla ateş edip, molotofkokteyli attığı iddia edilen sanık Ali Balduz'un 79 yıla kadar hapsi istenmişti.

Cumhuriyet savcısı, hazırladığı iddianamede sanık hakkında "Silahlı terör örgütüne üye olma", "Ruhsatsız silahlarla mermileri satın alma veya taşıma", "Kamu malına zarar verme", "Atatürk'ü temsil eden büstleri kırma ve bozma" suçlarından 70 yıl hapis cezası istenmişti.

PKK/KCK silahlı terör örgütüne duyduğu yakınlıktan ötürü gerçekleştirdiği belirtilirken, sanığın örgütün sözde gençlik yapılanması olan DGH içinde faaliyet gösterdiği, 2006-2007 yıllarında gerçekleştirdiği eylemler nedeniyle de hakkında adli işlemler yapıldığı vurgulanmıştı.

Gerici  Akit gazetesi bu olayı sürmanşetine taşımış ve Ali Balduz hakkında istenen ceza miktarına tepki göstererek  “Adam öldürse 25 yıl hapis cezası alacaktı. Heykele saldırıya 79 yıl!” başlığını atmıştı.

FETÖ SORUSUNA CEVAP VEREMEYEN SUNUCU

AKİT TV sunucusu Fatin Dağıstanlı ise, konuklarının sorduğu soru karşısında adeta dona kalmıştı. Dağıstanlı, FETÖ'nün 'Bugün Televizyonu'nda' çalıştınız mı? sorusunu yanıtsız bırakmıştı.

GERİCİLERİN KÖKÜNÜ KAZIYAN MUSTAFA KEMAL'E SALDIRMADAN DURAMIYORLAR

AKİT,  tarikatların, gericilerin kökünü kazıyan Cumhuriyet'in kurucu önderi Mustafa Kemal Atatürk'e  'Zulüm 1938'de son buldu' diyerek  saldırmıştı.

"FETÖ yandaşları, FETÖ’yü deşifre eden Merdan Yanardağ’a saldırıyor: Gerici Akit’ten yine iftira do." haberi, 28 Ekim 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan FETÖ yandaşları, FETÖ’yü deşifre eden Merdan Yanardağ’a saldırıyor: Gerici Akit’ten yine iftira do.. haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. FETÖ yandaşları, FETÖ’yü deşifre eden Merdan Yanardağ’a saldırıyor: Gerici Akit’ten yine iftira do.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

  • YORUM YAZ

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON HABERLER
    1. 16:38 Hasan Can Kaya'dan Şaşırtan Açıklama: 'Hayranımla Birlikte Olurum'
    2. 16:34 Brad Pitt ve Penelope Cruz, Fransız Moda Devi İçin Unutulmaz Bir İşbirliğine İmza Attı
    3. 16:29 Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan Çarpıcı Açıklamalar: Terör Saldırısı ve Ukrayna'nın Barış Planı
    4. 16:27 Gurur Verici Başarı: Dev Türk Şirketi NATO'dan Dev İhale Kazandı!
    5. 16:27 İstanbul'da CHP'ye Yelken Açan İlçeler: Artıbir Araştırma'dan Çarpıcı Veriler
    6. 16:26 Huawei, 2023'te Gelirlerini Artırarak Başarıyı Yakaladı
    7. 16:23 Balıkesir'in 'Kirli Hanım' Peyniri Norveç'te Bronz Madalya Kazandı
    8. 16:12 Goldman Sachs Türkiye analizi yaptı: Yerel seçimler Türkiye'nin ekonomisini nasıl etkileyecek?
    9. 16:12 Yeniden Refah Partisi'nin adayı, AKP'nin lehine geri adım attı!
    10. 16:04 Fenerbahçe'nin Transfer Hızı: Lorran ve Rodriguinho Gündemde!
    11. 15:58 ABD'de Şubat Ayında Tüketim Harcamaları Yükseldi, Ancak Gelirler Beklentilerin Altında Kaldı
    12. 15:55 Mossad Başkanı Hamas ile Rehine Takası Önerdi, Netanyahu Reddetti
    13. 15:52 Güven Hokna'nın Set İtirafı: Yaprak Dökümü'nde Tuvalet Temizliği!
    14. 15:47 Kırlangıçların Uzun Mesafeli Uçuş Yetenekleri: İsveç Araştırması Detayları Ortaya Çıktı
    15. 15:33 RTÜK, Yerel Seçim Öncesi Siyasi Reklamların Yasaklanacağını Duyurdu!
    16. 15:28 Fiorentina, Zaniolo Hamlesiyle Transfer Pazarında Hareketlilik Yaratıyor
    17. 15:21 İsrail'in Halep'e Hava Saldırısında 38 Kişi Öldü
    18. 15:15 Beşiktaş, 2024-2025 Sezonu İçin Transfer Komitesi Kurdu
    19. 15:10 Xabi Alonso, Gelecek Sezon İçin Kararını Verdi: Leverkusen'de Kalacak!
    20. 15:05 Kurtuluş Kuş'un Evlilik Heyecanı Acı Haberle Karıştı: Eşi Nezaket Şimşek'in Düşük Haberi
    Politika Haberleri