'FETÖ'cü değiliz' diye iş makinelerinin önüne yattılar

'FETÖ'cü değiliz' diye iş makinelerinin önüne yattılar

'FETÖ'cü değiliz' diye iş makinelerinin önün... Malatya'da geçtiğimiz aylarda belediyeye ait olan eski köy garajı ihale ile satılırken bugün gece geç saatlerde belediye ekipleri yıkımını başlatmaları için iş makinelerini gönderdi. Şoförler ise yıkıma engel olmak için...

Malatya'da geçtiğimiz aylarda belediyeye ait olan eski köy garajı ihale ile satılırken bugün gece geç saatlerde belediye ekipleri yıkımını başlatmaları için iş makinelerini gönderdi. Şoförler ise yıkıma engel olmak için kendilerini iş makinalarının önüne attı.

Malatya Büyükşehir Belediye ekipleri tarafından yıkımı başlatılması için iş makineleri eski köy garajına gönderildi. Bunu gören İlçe ve köy dolmuş firmalarının şoför ve yetkilileri iş makinelerinin önüne yatarak 'biz 15 Temmuz tankların önüne yattın burada da iş makinelerinin önüne yatarız. Biz ekmeğimizin peşindeyiz biz FETÖ'cü terörist değiliz." ifadelerini kullanarak sinir krizleri geçirdiler.

Belediye tarafından yapılan yeni ilçe ve köy terminalinin çevreyolunun altında kaldığı için kabul etmeyen firmalar Büyükşehir belediyesinin geldiğini görünce kendilerini iş makinelerinin önüne attılar. Dolmuşçular ve Servisçiler Derneği Başkanı Mesut İnce üyelerini geri çekmeleri için defalarca uyarırken, şoförler ise 'buradan ölümüz çıkar biz çıkmayız' diyerek bağırdı. 1 saatlik bir bekleyişin ardından Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Çevikkuvet, sivil polislerle ile birlikte garajlarının yıkılmaması için engel olmaya çalışan şoförler güçlükle garajdan uzaklaştırıldı. Direnişine devam eden şoförlerden kimisi oraya dökülen kumun üzerine uzanarak, 'benim ekmek teknem ben nasıl bırakayım burayıö dedi. Kimisi de baygınlıklar geçirdi.

'15 TEMMUZ'DA MEYDANLARDAYDIK, ŞİMDİDE EKMEĞİMİZ İÇİN MEYDANLARDAYIZ'
İş makinesinin üzerine Türk bayrağı asan servisçi "Biz Türk'üz, ülkemiz için 15 Temmuz darbe girişiminde de meydanlardaydık, şimdide ekmeğimiz için meydanlardayız, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ne dedi, 'meydanları boş bırakmayın' bizde boş bırakmıyoruz. Biz bu vatan için ölürüz ekmeğimiz içinde ölürüz. Biz Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkçi'yi de aradık oda dedi ki "Terk etmeyin orayı" ama bakın araçlar gelmiş bizim ekmek kapımızı yıkmaya, Cumhurbaşkanı, "Milletin üzerinin üstüne güç tanımam", ekmeğimizi elimizden alamazsınız. Öldürürseniz alırsınız. İsterseniz bize silah sıkın. Biz devletiz devlet bu, devlet millettir. Bir kaymakam bir vatandaşa sert konuştuğu için Cumhurbaşkanı o kaymakamı görevden aldı. Gelin benim üzerimi başımı yırtın bende sizi görevden aldırtayım" dedi.

Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Şifa Mahallesi üzerinde bulunan Eski Köy garajında yıkımını engellemek için duran firma sahipleri güvenlik güçleri tarafından engellenirken, Malatya Büyük Şehir Belediyesine ait dozerler ve kepçeler tarafından yıkım başlatıldı.

"'FETÖ'cü değiliz' diye iş makinelerinin önüne yattılar" haberi, 24 Şubat 2017 tarihinde yazılmıştır. 24 Şubat 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan 'FETÖ'cü değiliz' diye iş makinelerinin önüne yattılar haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. 'FETÖ'cü değiliz' diye iş makinelerinin önüne yattılar 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:02 Fenerbahçe'nin Eski Yöneticisi'nden şok hamle! Başkanlığa Aday Olacak!
  2. 11:00 Sakarya’da 796 bin 924 Seçmen Oy Kullanacak
  3. 10:54 MediaMarkt Türkiye'de Otomatik Kahve Makineleri Trendini Belirliyor
  4. 10:52 Yunanistan'da 6.0 büyüklüğünde deprem
  5. 10:51 GAÜN Öğrencileri Gaziantep Adalet Sarayında Duruşma Seyrine Katıldı
  6. 10:49 CHP İzmir Adayı Tugay: "1 Nisan'da Yeni Bir Sayfa Açılacak"
  7. 10:46 Mehmet Şimşek: Dünya Bankası’ndan 1,5 milyar dolarlık kaynak temin ettik
  8. 10:42 Nejat İşler: Ben her gün ölümü düşünüyorum
  9. 10:39 Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Selçuk İnan’a verilen belgelerdeki imza sahte çıktı
  10. 10:31 Murat Yetkin yazdı: İmamoğlu bu kadar eşitsiz bir seçimi kazanırsa siyasi iklim nasıl değişir
  11. 10:25 EPDK deprem bölgesinde avans ödemelerini erteledi: 1 Nisan'da resmileşecek
  12. 10:24 Tekirdağ’da uyuşturucu ve silah operasyonunda büyük vurgun!
  13. 10:21 Ahmet Türk: İrademiz sandıklara yansırsa barışa bir adım daha yaklaşırız
  14. 10:16 Avcılar’da dehşet: Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü
  15. 09:49 Sermaye Piyasası Kurulu: Şirketlerin ilk halka arz ön şart tutarlarında indirime gidildi
  16. 09:45 Pelin Karahan: Eşime çıplak fotoğraflar attılar
  17. 09:38 Asal Araştırma Ankara ve İstanbul anketlerini açıkladı: Fark çok büyük
  18. 09:32 Audi, Nisan ortasına kadar Carlos Sainz'dan haber bekliyor
  19. 09:28 Seren Serengil kime oy vereceğini açıkladı: Ben onlar için çok üzülüyorum
  20. 09:23 Karar yazarı Mehmet Ocaktan: Dış güçler olmasa günahlarımızı kime yükleriz
Yaşam Haberleri