Fikret Orman: TFF ile ilgili düşüncem...

Fikret Orman: TFF ile ilgili düşüncem...

Fikret Orman: TFF ile ilgili düşüncem... Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Dorak Tour ile yapılan basın toplantısında açıklama yaptı. Orman, Şenol Güneş ile sezon sonuna kadar devam edeceklerini söyledi ve federasyon başkanlığı gibi bir niyeti olmadığını ifade etti.

Beşiktaş Kulübü, Dorak Tour ile işbirliği anlaşması imzaladı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın açıklamaları şöyle;

'UZAK DOĞU PROJEMİZ VAR'

Burada güzel bir stat yapalım ve herkes turlar ile burayı gezsin istiyordum. Nasip bugüneymiş. Dorak tura teşekkür ediyorum. İş birliği ile tüm dünyaya Beşiktaş'ın tanıtımını aktif olarak yapacağız. Uzak Doğu pazarında çok kuvvetliler. Bunlarla beraber bütün ofislerlerde Beşiktaş'ın tanıtımı olacak. Beşiktaş tanıtım filmleri dünyanın her tarafında dönecek. 2 senedir uğraşmış olduğumuz ve bundan sonraki hedefimiz olan 100 milyon taraftar projemizdeki en önemli partner ile bu projeyi imzalıyoruz. Bu sene Uzak doğu projemiz var. Belki buradan taraftarlarımızı da oraya götürürüz. Çok da ses getirir.

TÜRKİYE ŞANSSIZ BİR SÜREÇ YAŞADI

Stat açılması ile birlikte Türkiye şanssız bir süreç yaşadı. Stadımızın orada patlayan bomba ve o zaman ki terör eylemleri ülkemizdeki turist sayısını aşağıya indirdi. Dolmabahçe Sarayı'na gelişler de azaldı. Bu sene İstanbul'a 15 milyonun üzerinde turist bekleniyor. Şimdi iyi bir sürece gireceğiz. Beşiktaş'ın en önemli şeyi marka değeridir. Her insana dokunmak, Beşiktaş ile alakalı hatıra bırakmak önemli bir şey. Barcelona maçına gidiyoruz stadın yarısından fazlası turist oluyor. Türkiye'de neden olmasın? Bunu yukarlara çıkarmak istiyoruz. Dorak Holding ile 3 yıllık bir anlaşma yapacağız.

'TFF İLE İLGİLİ DÜŞÜNCEM YOK'

Beşiktaş'ın muhalefet çetesi benden kurtulmak için beni göndermediği yer kalmadı. Burada kulübümde hizmet etmekten gurur duyuyorum. TFF ile ilgili düşüncem yok. Ben şuanda Beşiktaş Kulübü Kulüp Başkanıyım. Ben aday değilim. Şenol hoca ile sözleşmemiz sezon sonu bitiyor. Mayıs ayında kongremiz var. Şenol ağabey ile oturur konuşuruz. Kalmak istiyorsa sözleşme yaparız. Şenol Güneş , Milli Takıma dönmek isteyebilir. Ona da saygı duyarım. Biz sezon sonuna kadar hocamız ile çalışacağız.

Yusuf ağabeye camia olarak destek olmaya çalıştık. Hep pozitif hareket etme gayretinde olduk. Çok gayretli çalışkan. İyi hizmetler yaptı. Yaptığı hizmetler için teşekkür ediyoruz. Sabri hocayı da çok severiz. Ekibinde Mustafa Çulcu, Muhittin Boşat gibi önemli isimler var. Niyetlerinin iyi olduğunu düşünüyorum. Hemen gelir gelmez MHK'yı sürece sokmamamız lazım. Önümüzdeki sezondan itibaren ciddi faaliyet yapacaklarını düşünüyorum. Allah utandırmasın.

 'DERBİ KAGAWA İÇİN ÇOK ÖNEMLİ'

Beşiktaş futbol takımı iyi oyunculardan kurulu olmalı. Biz Japonya'dan oyuncu almak için oyuncu almayız. Kagawa'da iyi oyuncu. Bu hafta ki derbi onun için çok önemli. Kendini gösterebilir. Onun da mutlu olacağı, Beşiktaş taraftarının mutlu olacağı bir sezon diliyorum. Şekilsel yapılan şeyler bir süre sonra gider. Mesele ciddi işler yapmaktır. Ciddi ilgilendiğimiz futbolcular var.

"Fikret Orman: TFF ile ilgili düşüncem..." haberi, 19 Şubat 2019 tarihinde yazılmıştır. 19 Şubat 2019 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Fikret Orman: TFF ile ilgili düşüncem... haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fikret Orman: TFF ile ilgili düşüncem... 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:52 Hollanda'da bir ineğe tecavüz eden Türk sınır dışı edildi
  2. 10:48 Menzil cemaatine bağlı Semerkand Vakfı Cumhur İttifakı'na desteğini açıkladı
  3. 10:42 Çocuklar Duymasın'ın yıldızı Hayal Garip'ten şiddet itirafı: Hakaret, iftira, dayak
  4. 10:35 Cübbeli Ahmet'ten İsmailağa'ya yanıt: Mürit müridi nasıl ihraç edecek
  5. 10:32 Türkiye İstatistik Kurumu: Ekonomiye güven martta arttı
  6. 10:27 Prof. Ahmet Ercan, İstanbul'da riskli 5 ilçeyi açıkladı: İşte en riskli 5 ilçe
  7. 10:24 Eşitsizlik artıyor: Türkiye'de yüzde 1’lik kesim servetin yüzde 40’ını alıyor
  8. 10:20 İspanyol basını: Fenerbahçe'nin La Liga'da yer almasına hukuki engel
  9. 10:07 Orkun Kökçü, Beşiktaş Teklifini Geri Çevirerek Avrupa Macerasına Devam Ediyor
  10. 10:01 Japonya'da Sağlık Skandalı: Kobayashi Pharmaceutical Co.'nun Ürünü Ölümlere Neden Oluyor
  11. 09:57 2024 Ramazan Bayramı Öncesi Bayram Şekeri Fiyatlarında Yüzde 50 Artış: Pazarı Nasıl Etkiliyor?
  12. 09:56 Özgür Özel: 11 büyükşehire 3, 4, 5 büyükşehir eklememiz mümkün
  13. 09:53 Volvo'nun Çinli Şirkete Satılması: İnovasyon ve Sürdürülebilirlikte Yeni Dönem
  14. 09:51 Emeklilere 'ek gelir için simit satma' tavsiyesi veren MHP’li vekil ihale üstüne ihale almış
  15. 09:48 Fenerbahçe, Levent Mercan İçin Transfer Girişiminde Bulundu!
  16. 09:47 Emekliler dikkat: Ödemeler bugün başlıyor
  17. 09:45 Meteoroloji Uyardı! Sağanak Yağışlarla Karışık Bulutlar Ülkeyi Kaplıyor!
  18. 09:41 Dünya'nın Dönüşünde Hızlanma: Saat Ayarları Değişiyor!
  19. 09:37 Felipe Melo'dan Dani Alves Açıklaması: Taciz Suçuna Karşı Sert Tavır
  20. 09:36 Haas: Kevin Magnussen takıma kızmakta haklı
Spor Haberleri