Fırat Tanış ateş püskürdü: Bize burada demokrasi şovu yapan kimi tiyatro yöneticileri…

Fırat Tanış ateş püskürdü: Bize burada demokrasi şovu yapan kimi tiyatro yöneticileri…

Fırat Tanış ateş püskürdü: Bize burada demok... Oyuncu Fırat Tanış, SGK'sını yatırmayan tiyatro yöneticilerine tepki gösterdi. Tanış, "e-devletten geçmişe dönük 4A dökümüme bakıyorum...

Oyuncu Fırat Tanış, SGK'sını yatırmayan tiyatro yöneticilerine tepki gösterdi. Tanış, "e-devletten geçmişe dönük 4A dökümüme bakıyorum bize burada demokrasi şovu yapan kimi tiyatro yöneticileri yatıyor demelerine rağmen kuruş sigorta yatırmamış." dedi.

Müzisyenlik, bestekarlık, şarkı sözü yazarlığı, senaristlik, film yönetmenliği, oyunculuk ve resim dallarında çalışmaları bulunan Fırat Tanış, SGK'sını yatırmayan tiyatro yöneticilerine ateş püskürdü.

Fırat Tanış sosyal medya hesabında sigorta pirimlerini yatırmayan tiyotro yöneticileri için şu ifadelere yer verdi:

"e-devletten geçmişe dönük 4A dökümüme bakıyorum bize burada demokrasi şovu yapan kimi tiyatro yöneticileri yatıyor demelerine rağmen kuruş sigorta yatırmamış. Şimdi idarecileri değişmiş bu tiyatroların. Çalıştığım dönemdeki idarecilerini açıklamaktan büyük zevk duyacağım."

FIRAT TANIŞ KİMDİR?

Aslen Gürcistan Ahıska kökenli olan Fırat Tanış, 5 Mayıs 1975 tarihinde İstanbul’da doğdu. Ailenin en küçük çocuğudur. Tam adı Nuri Fırat Tanış'dır. Tiyatro merakı 1991 yılında Fikirtepe Mehmet Beyazıt Lisesinde eğitim görürken başlamıştır. O dönemlerde düzenlenen İstanbul Liselerarası Tiyatro Yarışmasında oyunculuk ödülleri kazanmıştır. Köşe yazarlığı ve müzisyenlik yapan oyuncu ilk bestesini 15 yaşında yaptı. Teoman, Emre Altuğ, Levent Yüksel, Gülay gibi pek çok ismin seslendirdiği besteleri vardır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 1998'de konservatuardan mezun olunca aynı yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında 2001 yılına kadar oyunculuk görevini sürdürmüştür. Aynı zamanda Nazım Hikmet Tiyatro Akademisi ve Kadıköy BLOK'ta oyunculuk dersleri verdi.

1995 yılında televizyon dünyasına adım atan Tanış, Kanal 6'da yayınlanan sit-kom tarzı komedi dizisi “Radyo Madyo” ile ilk kez kameralar karşısına geçmiştir. Fırat Tanış’ın kariyerinde profesyonel anlamda ilk dizi projesi 2002 yılında TRT ekranlarında yayınlanan Yeditepe İstanbul’dur.

2009 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan “Geniş Aile” dizisindeki ‘Koyu Bilal' rolüyle ise fenomen olmuştur. 2002 yılında, “Sır Çocukları” adlı sinema filmiyle, beyaz perdeye de ilk adımını atan yetenekli sanatçı; bu sinema filminde sergilediği oyunculuk performansıyla, birçok ödüller kazanmış ve sonraki yıllarda da önemli sinema yapımlarında roller ve ödüller almıştır. Ünlü oyuncu Tanış; 2013 yapımı “Karınca Kapanı” adlı sinema filminin başrol oyunculuğu ile birlikte yönetmenlik, kurgu ve senaryosunu da üstlenmiştir.

Müzisyenlik, bestekarlık, şarkı sözü yazarlığı, senaristlik, film yönetmenliği ve resim dallarında da çalışmaları bulunan Fırat Tanış, ilk evliliğini şarkıcı Gülay Sezer ile yaptı. 2014 yılında ise Kübra Tanış ile ikinci kez dünya evine girdi. Fırat Tanış’ın bu evlilikten bir kız çocuğu vardır.

2017 yılının en iddialı dizilerinden biri olan İstanbullu Gelin dizisinin kadrosuna dahil oldu. Dizide Adem karakterine hayat veren oyuncu 1.75 metre boyunda, 60 kilo ve Boğa burcudur.

"Fırat Tanış ateş püskürdü: Bize burada demokrasi şovu yapan kimi tiyatro yöneticileri…" haberi, 14 Eylül 2019 tarihinde yazılmıştır. Yaşam kategorisi altında bulunan Fırat Tanış ateş püskürdü: Bize burada demokrasi şovu yapan kimi tiyatro yöneticileri… haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Fırat Tanış ateş püskürdü: Bize burada demokrasi şovu yapan kimi tiyatro yöneticileri… 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:53 Korhan Berzeg için arama çalışmasında gelişme: Dere yatağında bir kanıt daha bulundu
  2. 18:46 Erdoğan: "Kalıcı ateşkesin temini büyük önem arz ediyor”
  3. 18:29 Trabzonspor'dan çifte transfer bombası geldi!
  4. 18:22 EGO Genel Müdürlüğü duyurdu! Ankara'da o hizmet süresiz kapatıldı
  5. 17:54 Begüm Doğan Faralyalı Açıkladı! "Beş yılda 1 milyar dolar yatırım planlıyoruz!"
  6. 17:46 Yeşilçam’ın Tonton Dedesi Nubar Terziyan O Çok Ünlü Şarkıcının Dayısıymış!
  7. 17:34 TRT'nin sevilen dizisinden izleyicilere müjde geldi! Beşinci sezonuyla ekranlarda yer alacak
  8. 17:34 Atv'nin veda edeceği dizi belli oldu: İzleyicilerin beğeniyle takip ettiği o dizi final yapıyor
  9. 17:32 Beşiktaş üç futbolcusunun sözleşme sürelerini uzatma kararı aldı!
  10. 17:24 Milli Sporcu Ferhat Satar, Ağaca Asılı Halde Ölü Bulundu!
  11. 16:49 Beşiktaş'ta Transfer Hareketi! 3 Oyuncuyla Sözleşme Uzadı
  12. 16:48 Kral Charles'ın Sağlık Durumu Kritik: Cenaze Hazırlıkları Başladı!
  13. 16:48 Gerçek Gamer'lar İçin Uygun Fiyatlı Güç: Ardor Gaming Guardian Klavye
  14. 16:47 Sevgili Cinayetine Kurban Giden Kadın Bakın Kimmiş! Yalın'ın Kuzeni Çıktı!
  15. 16:42 Yeşilçam'ın Güzel Oyuncusu Ahu Tuğba Yoğun Bakımda! Son Dakika!
  16. 16:39 Alman Kadınlarının Güzellik Sırrı O Marka Bundan Sonra Türkiye'de!
  17. 16:26 Fitch Ratings: Türkiye'nin Enflasyonla Mücadele Kararlılığı Yeni Ekonomi Politikasıyla Sürdürülecek
  18. 16:18 Kremlin Sözcüsü Peskov: Avrupa'nın Seçim Kararı Rusya İlişkilerini Yeniden Şekillendirecek
  19. 16:09 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Seçim sürecinde büyük bir haksızlığa maruz kaldık"
  20. 16:08 Çin ABD'ye zeytin dalı uzattı: "Rakip değil ortağız"
Yaşam Haberleri