Firuzağa'da gençlere saldıran yobazlar serbest bırakıldı!

Firuzağa'da gençlere saldıran yobazlar serbest bırakıldı!

Firuzağa'da gençlere saldıran yobazlar serbe... Beyoğlu, Firuzağa'da plakçıda düzenlenen müzik etkinliğine saldırı olayına ilişkin adliyeye sevk edilen 2 yobaz savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.Saldırı olayına ilişkin gözaltına alınan şüpheliler...

Beyoğlu, Firuzağa'da plakçıda düzenlenen müzik etkinliğine saldırı olayına ilişkin adliyeye sevk edilen 2 yobaz savcılıktaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Saldırı olayına ilişkin gözaltına alınan şüpheliler D.B. ve S.T., Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince öğle saatlerinde Çağlayan'daki İstanbul Sarayı'na getirildi.

ŞÜPHELİLERİN SAVCI TARAFINDAN İFADESİ ALINDI

Nöbetçi savcı tarafından sorgulanan şüphelilerden D.B. ifadesinde, olay akşamı iftara 10 dakika kala eve gittiğinde evde eşinin suratını asık gördüğünü, sebebini sorunca da eşinin cadde üzerinde kalabalık bir grubun bir işyeri içerisinde yola taşarak kaldırımı işgal edecek şekilde müzik dinlediklerini, bebek arabasıyla birlikte geçmekte zorlandığını söylediğini öğrenildi.

"KİMSEYE VURMADIM"

Eşinin tepki göstermesi üzerine kalabalıktan bir kişinin "Beğenmiyorsanız gidin" diyerek küfür ettiğini öne süren D.B.'nin ifadesinde, "Eşime böyle bir olay yapılmasından ötürü sinirlendim. Olayın olduğu yere yalnız gittim. İşyerinin önünde 50-60 kişilik bir grup vardı. Dükkanın içinden müzik sesi geliyordu. İçerideki kalabalık alkol tüketiyordu. Dükkanın önüne gelince 'Gündüz buradan eşim geçememiş, hakarette bulunulmuş. Burası bir mahalle' dedim. Gruptaki kişilerden biri 'Beğenmiyorsanız gidin' diyerek küfür etti. Beni dükkanın içine doğru itelediler. İçeride bulunan işyeri sahibine anlattım ve müziği kapatmasını istedim. Kendisini dışarı çıkararak ortamı göstermek istedim. Birlikte dışarı çıkınca bir anda ortalık karıştı. Daha sonra yaşananları hatırlamıyorum" dediği kaydedildi.

Kavga amacıyla gitmediğini belirten D.B'nin, kimseye vurmadığını, hakaret ve tehditte bulunmadığını, eşine yapılan hakaret ve saygısızlık gururuna dokunduğu için konuşmak amacıyla olay yerine gittiğini belirttiği öğrenildi.

"D.B ÇOCUKLUK ARKADAŞIM"
Şüpheli S.T.'nin ise olay yerine yakın bir işyeri olduğunu, iftar sonrasında caddede yürürken bir kişinin küfürettiğini duyduğunu, karşılıklı itiştiklerini, bu kişinin üzerindeki tişörtü yırttığını belirterek "Ben gelmeden kısa bir süre önce arbede yaşanmış. Olayla ilgili olduğum kısım bu kadardır. D.B. çocukluk arkadaşımdır, kimseye hakaret ve tehditte bulunmadım" dediği öğrenildi.

İfadelerinin ardından savcı, şüphelilerin serbest bırakılmasına karar verdi.

Ne olmuştu?

Beyoğlu Firuzağa mahallesi, Bostanbaşı caddesinde bulunan Velvet Indieground Records adlı plakçıda önceki akşam saat 21.00 sıralarında, dünyaca ünlü ''Radiohead’ grubunun internetten canlı yayınladığı konseri dinlemek için bir araya gelenler, bir anda içeri giren yaklaşık 20 kişilik bir grubun saldırısına uğramıştı. Katılımcıları darp eden saldırganlar, ''Bir daha için burada da göreyim'' derken; ''Sizi içeride yakarız'' sözleri kayıt yapan kameraya yansımıştı.

"Firuzağa'da gençlere saldıran yobazlar serbest bırakıldı!" haberi, 19 Haziran 2016 tarihinde yazılmıştır. 19 Haziran 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Firuzağa'da gençlere saldıran yobazlar serbest bırakıldı! haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Firuzağa'da gençlere saldıran yobazlar serbest bırakıldı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:06 İrlanda, Gazze'ye Destek: Soykırım Davasına Müdahale Ediyor!
  2. 11:55 Karayip Korsanları yeniden çekilecek... Johnny Depp filme dönüyor mu?
  3. 11:45 Altaylı, YÖK'ün denklik kararını sert eleştirdi: "Bunun tek sonucu felaket!"
  4. 11:41 Kuşum Aydın isyan etti: Param bitti
  5. 11:35 Süleyman Soylu icralık oldu: Borcunu 7 gün içinde öde yazısı gitti
  6. 11:24 Karar yazarı Mehmet Ali Verçin: Ey Ak Partililer, Ak Partiyi seviyorsanız Ak Parti’ye oy vermeyin
  7. 11:21 YSK seçim hazırlıklarını tamamladı; Türkiye, önce büyükşehirlerde kazananları öğrenecek
  8. 11:20 Sabancı'dan dev hisse devri: Hisselerin satışı tamamlandı!
  9. 11:19 10 Yunan Adası'nda kapıda vize heyecanı! Bayram tatiliniz hazır mı?
  10. 11:19 Evrenin gizemleri birer birer çözülüyor! Kara deliğin manyetik alanları görüntülendi
  11. 11:18 Çakarlı konvoyla gündem olan muhtardan açıklama: "Araçlar bana ait değil, kiralık"
  12. 11:18 TÜİK verileri ortaya koydu: Emeklilere maaşları artık yetmiyor!
  13. 11:18 Vladimir Putin: Diğer silahlar gibi F-16’ları da yok edeceğiz
  14. 10:52 Hollanda'da bir ineğe tecavüz eden Türk sınır dışı edildi
  15. 10:48 Menzil cemaatine bağlı Semerkand Vakfı Cumhur İttifakı'na desteğini açıkladı
  16. 10:42 Çocuklar Duymasın'ın yıldızı Hayal Garip'ten şiddet itirafı: Hakaret, iftira, dayak
  17. 10:35 Cübbeli Ahmet'ten İsmailağa'ya yanıt: Mürit müridi nasıl ihraç edecek
  18. 10:32 Türkiye İstatistik Kurumu: Ekonomiye güven martta arttı
  19. 10:27 Prof. Ahmet Ercan, İstanbul'da riskli 5 ilçeyi açıkladı: İşte en riskli 5 ilçe
  20. 10:24 Eşitsizlik artıyor: Türkiye'de yüzde 1’lik kesim servetin yüzde 40’ını alıyor
Gündem Haberleri