Flaş iddia: ‘Havai fişek fabrikası patronu, patlamanın hemen ardından bilgisayarları kaçırmaya çalıştı’

Flaş iddia: ‘Havai fişek fabrikası patronu, patlamanın hemen ardından bilgisayarları kaçırmaya çalıştı’

Flaş iddia: ‘Havai fişek fabrikası patronu, ... Patlamanın hemen ardından bilgisayarları fabrikadan almaya çalışanların fabrikanın sahibi Yaşar Coşkun'un oğlu ve eşi olduğunu ve bilgisayarların kaçırılmaya çalışıldığını söyledi.

Sakarya’nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasındaki patlamada hayatını kaybeden Sebahattin Tepeçınar’ın ağabeyi Sadettin Tepeçınar olayda ihmal olduğunu söyledi. Tepeçınar patlamanın hemen ardından bilgisayarları fabrikadan almaya çalışanların fabrikanın sahibi Yaşar Coşkun'un oğlu ve eşi olduğunu ve bilgisayarların kaçırılmaya çalışıldığını söyledi.

Artı Gerçek’ten Rojda Altıntaş’ın haberine göre Tepeçınar, "O esnada biz fabrika kapısında beklerken fabrika sahibinin oğluyla eşinin fabrikanın bilgisayarlarını kaçırırken orada engel olduk" dedi. CHP Akyazı İlçe Başkanı Mustafa İyiyazıcı da, Tepeçınar'ı doğrulayarak, “Alınan bilgilere göre tanımadığınız bir vatandaş bilgisayar verilerini alıp ormana doğru kaçıyor. Daha sonra bu şahsın yakalanıp bilgisayarı elinden aldıklarını söylüyorlar. Ama kaçan şahsı serbest bırakıyorlar" açıklamasını yaptı.

‘Yaşamını yitirenlerin sayısı 7’den yüksek’

atlamada hayatını kaybeden Sebahattin Tepeçınar’ın ağabeyi Sadettin Tepeçınar ihmal olduğunu belirterek yaşamını yitirenlerin 7'den daha fazla olduğunu öne sürdü. Tepeçınar, "Artık kim veriyorsa ölü ya da kayıp şeylerini ona ben de inanmıyorum. 7’den daha yüksek. Bir sürü ihmal var. Patlamayı duyduktan sonra fabrikaya intikal ettik. Yaklaşık 6 sularına kadar arama çalışmalarına girmeye çalıştık. İzin vermediler, bir şekilde ben fabrikaya girdim. Nasıl diyeyim dilim varmıyor birkaç tane kol bacak gördüm ateşin içinde yanarken. Enkaz kaldırmayla uğraştım aradım yani biraderimi bulamadık. O anda telefon geldi işte hastanede diye, hastaneye geçtiğimizde vefat haberini aldık, yıkıldık yani" dedi. Yakınlarının akıbetini beklerken bilgisayarların götürülmeye çalışılmasını Tepeçınar, "O esnada biz fabrika kapısında beklerken fabrika sahibinin oğluyla eşinin fabrikanın bilgisayarlarını kaçırırken orada engel olduk. Ondan sonra zaten bir arbede oluştu orada. Bu işin sorumlularının en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz. Bu işin sonuna kadar gideceğim. Başka canların yanmaması için" şeklinde anlattı. MÜSİAD yemeğine tepki: Katil sürüsü MÜSİAD'ın katliamın yaşandığı akşam fabrika patronu Yaşar Coşkun'a moral yemeği vermesine, "Katil sürüsü aldıkları canların kutlamasını yapıyorlar. Yemeğini yiyorlar" şeklinde tepki gösteren Tepeçınar, "MÜSİAD’dan arkadaşlarını göndermiş buraya edepsizce teklifte bulunuyorlar. Yok işte maddi manevi yardım edeceğiz onlar da karşılarlar bilmem bir şeyler. Benim tek isteğim Cumhurbaşkanımızdan bu işin kovuşturulması, ört bas edilmemesi. Bazı duyumlar alıyoruz. Cumhurbaşkanımıza çok yakınlarmış. Yakın da olsa cumhurbaşkanımızın adaletli olduğuna inanıyorum. Eğer adaletli değilse Allah’ın adaleti hepsinin adaletinin üstündedir."

"Flaş iddia: ‘Havai fişek fabrikası patronu, patlamanın hemen ardından bilgisayarları kaçırmaya çal." haberi, 05 Temmuz 2020 tarihinde yazılmıştır. 05 Temmuz 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Flaş iddia: ‘Havai fişek fabrikası patronu, patlamanın hemen ardından bilgisayarları kaçırmaya çal.. haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Flaş iddia: ‘Havai fişek fabrikası patronu, patlamanın hemen ardından bilgisayarları kaçırmaya çal.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:48 Beşiktaş, 339 milyon euroluk dev transferiyle futbol dünyasını sarsmaya hazırlanıyor!
  2. 04:45 Haiti Başbakanı Henry istifasını verdi
  3. 03:38 Maya yok, beklemeye gerek yok! Herkes hazır aldınız zannedecek! 5 dakikalık simit poğaça tarifi
  4. 03:36 Pırlanta gibi eşlerinize zengin tarif! İşte elmas kurabiye tarifi
  5. 03:33 Çağlayı tuzlayıp yemeyi unutacaksınız! Mardin’in meşhur lezzeti Firkiye tarifi
  6. 03:31 PUBG oyununda Erangel haritası değişiyor! Yeni güncelleme yolda
  7. 03:27 Türk Hava Yolları, 2023'te tüm zamanların rekorunu kırdı
  8. 03:24 A101 şimdi Samsung Galaxy S24'ü müşterilere sunuyor! Ürünün fiyatı ne kadar?
  9. 03:24 Mehmet Şimşek açıkladı: Türkiye sahalara döndü; sıkıntılar geride kaldı
  10. 03:21 KKM'de hesabı olanlar dikkat! Faiz oranları değişti!
  11. 03:18 Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olacak! İşte puf poğaça tarifi
  12. 03:16 Pastörize sütte kuş gribi virüsü bulundu!
  13. 03:13 Cam bezlerini çöpe atın, daha iyisini bulduk!
  14. 03:11 Ütü derdine son: Bu tarifi uygulayan ütüden kurtulur!
  15. 03:08 Galatasaray, Portekiz'in kariyerinde 129 gol ve 96 asist bulunan süper yıldızıyla anlaşıyor!
  16. 01:32 Ülkemizde de popüler olan ünlü tencere firması iflas etti: İşsizlik kapıda
  17. 01:28 Uzun yıllar boyunca tatlı anılar bırakan bir marka, resmi olarak iflas ettiğini duyurdu
  18. 01:24 Fernando Muslera'dan Beklenmedik Bir Karar: Emeklilik! Şaşırtıcı Açıklama Geldi!
  19. 01:03 Türkiye'nin Otonom Sistemler Fuarı'nda Gösterdiği Performans Avrupalıları ve Asyalıları Etkiledi!
  20. 00:55 Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu, İmzalar Atılıyor!
Politika Haberleri