Flaş... Muharrem İnce canlı yayını terk etti: Ben gururumla kimseyi oynatmam!

Flaş... Muharrem İnce canlı yayını terk etti... Muharrem İnce, Haber Global'de katıldığı programda sözü kesilip Erdoğan'ın konuşmasının verilmesi üzerine canlı yayını terk etti.

Muharrem İnce, Haber Global'de katıldığı programda sözü kesilip Erdoğan'ın konuşmasının verilmesi üzerine canlı yayını terk etti.  İnce'nin canlı yayını terk etmesi sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Programın ardından Yalova'ya dönen İnce'den de ilk açıklama yine sosyal medya hesabı üzerinden geldi.  CHP'li İnce, "Gösterdiğim tavır tüm ekranlarda sadece kendisi olmak isteyen zihniyete" dedi. Muharrem İnce'nin canlı yayını terk etmesi Saray cephesinde de yankılandı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, konuya ilişkin olarak  'basın özgürlüğü' vurgusu ile 'kabul edilmez' açıklaması yaptı!

Muharrem İnce, Haber Global'de katıldığı canlı yayını terk etti. Konuşması kesilip Erdoğan'ın konuşmasının verilmesi ile İnce, "Onun karşısında 2 sene önce rakip olmuş birisiyim ben. Ben gururumla kimseyle oynatmam" diyerek yayını terk etti.

Ben gururumla kimseyi oynatmam!

İnce, "Okçular Vakfı'ndaki konuşmasını vermeyeceğiz dediniz. Verdiniz. Ben konuşuyorum burda, 35 televizyon onu veriyor zaten. Daha sonra acilen beni kesip ona bağlıyorsunuz. Ben bir daha sizin kanalınıza gelmeyeceğim. Türkiye bu faşist düzenden kurtulacak, 35 televizyonda Erdoğan konuşuyor, onun karşısında 2 sene önce rakip olmuş birisiyim ben. Ben gururumla kimseyi oynatmam. Bu saygısızlıktır, Türkiye bunu haketmiyor. Erdoğan'ın babasının malı değildir Türkiye Cumhuriyeti. Ben Erdoğan'dan korkmuyorum. " açıklamasını yaptıktan sonra sütünyodan ayrıldı.

İnce'nin stüdyoyu terk etmesinin ardından program reklam arası verdi.

İnce'nin stüdyoyu terk etmesinin ardından program reklam arası verdi.

Muharrem İnce’den iktidarın darbe söylemlerine sert tepki:

Gösterdiğim tavır tüm ekranlarda sadece kendisi olmak isteyen zihniyete

Uzun yıllar CHP çatısı altında siyaset yapan Muharrem İnce, geçmişte fizik öğretmenliği de yapmıştır. Geçtiğimiz yıl CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce 16 milyon insanın oyunu aldı. Ayrıca CHP'de 22. ve 23. dönem Yalova milletvekilliği yapmıştı.

İnce programın ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Tepkisi'nin programdaki gazetecilere yönelik olmadığının altını çizen İnce şu açıklamaları yaptı:

Haber Global yayınında gösterdiğim tavır birlikte program yapmaya çalıştığımız Senem Toluay Ilgaz’a, Nihal Bengisu Karaca’ya, Tuba Atav’a, Özlem Gürses’e değil, tüm ekranlarda sadece kendisi olmak isteyen zihniyete ve konuklarına nezaketsizlik yapan tek sesli medya düzeninedir.

İşte o açıklama:

Muharrem İnce'nin canlı yayını terk etmesi sosyal medyada yankı uyandırdı.

'Erdoğan'ı vermek isterseniz zaten mobeseler bile veriyo'r tepkisi

“Ama böyle yaparsanız ben sizi eleştiririm” dedi

İnce'nin ardında bir açıklama da Haber Global kanalından geldi. HaberGlobal'in "Kamuoyunun Bilgisine" başlığı ile yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi.

"Sayın Muharrem İnce’ye bu akşamki yayın öncesi Sayın Cumhurbaşkanı’nın Fetih kutlamaları nedeniyle yapacağı konuşmaya bağlanacağımızı söyledik. Kendisi de bize “Ama böyle yaparsanız ben sizi eleştiririm” dedi.

Böyle olmasını arzu etmezdik ama biz yine de yayınımıza katılmasından dolayı Sayın Muharrem İnce’ye teşekkür ediyoruz. Kendilerine her zaman ekranımızın açık olduğunu yineleriz.

Biz de kendisine bu eleştirisini saygıyla karşılayacağımızı ifade ettik.

Ancak Sayın İnce, Sayın Cumhurbaşkanı’nın konuşmasının ardından stüdyoya dönüldüğünde sözlü olarak tepkisini göstermek yerine yayını terketti."

İnce'nin canlı yayını terk etmesi Saray cephesinde de yankılandı

Muharrem İnce'nin canlı yayını terk etmesi Saray cephesinde de yankılandı. Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Altun , "Sayın İnce'nin, özel bir televizyon kanalının tamamen kendi hür iradesiyle belirlediği yayın tercihleri üzerinden Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında haksız, mesnetsiz ve ağır ithamlarda bulunarak takındığı suçlayıcı tavır kabul edilemez." dedi.

Sayın Muharrem İnce'nin, bu akşam bir televizyon kanalında katıldığı programın Sayın Cumhurbaşkanımızın Fetih programında konuşma yaptığı dakikalara denk gelmesi üzerine yarıda kesilmesiyle ilgili sarf ettiği sözlere üzüntüyle şahit olduk.

Türkiye Cumhuriyeti'nde faaliyet gösteren her bir medya kuruluşu özgürce görüşlerini ve yayın tercihlerini yansıtmakta, yasal çerçeve içerisinde faaliyetlerine bir kısıtlama olmaksızın devam edebilmektedir. Sayın İnce'nin bu tavrı medya camiamıza da iftira mahiyeti taşımaktadır

Sayın İnce'nin, özel bir televizyon kanalının tamamen kendi hür iradesiyle belirlediği yayın tercihleri üzerinden Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında haksız, mesnetsiz ve ağır ithamlarda bulunarak takındığı suçlayıcı tavır kabul edilemez.

İnce'nin çıkışı sosyal medyada da yankı buldu

[caption id="attachment_113184" align="alignnone" width="690"] İnce'nin çıkışı sosyal medyada da yankı buldu[/caption]

"Flaş... Muharrem İnce canlı yayını terk etti: Ben gururumla kimseyi oynatmam!" haberi, 29 Mayıs 2020 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Flaş... Muharrem İnce canlı yayını terk etti: Ben gururumla kimseyi oynatmam! haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Flaş... Muharrem İnce canlı yayını terk etti: Ben gururumla kimseyi oynatmam! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:54 Kızılaycı müteahhide sessiz tahliye: 70 kişinin öldüğü sitenin müteahhidi tahliye oldu
  2. 09:50 Ankara Emniyeti'nde operasyon skandalı: 'Yanlışlıkla' bir hakimin evine baskın yapıldı
  3. 09:44 BUDO'nun bugünkü 8 seferi yapılamayacak
  4. 09:40 Erdoğan, Şimşek 10 ayda ekonomiyi düzeltir, hazine tekrar düzelir diye hesap yaptı ama olmadı
  5. 09:34 10 bin dolarlık nafaka krizi devam ediyor: Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtuğ'a gönderme
  6. 09:27 Max Verstappen 2024 'Time 100' listesinde yer aldı
  7. 09:22 Şamil Tayyar'dan çok konuşulacak 'kabine' iddiası: Genel Merkez'le sınırlı kalmayacak!
  8. 09:18 Prof. Dr. Naci Görür’den "halkı tedirgin ediyorsun" yorumlarına sert tepki
  9. 09:15 AKP'li vekilin yanlış yere park ettiği aracını ihbar eden 2 kişiye, 2'şer yıl hapis cezası verildi
  10. 08:56 Ataşehir Belediyesi'nde 30'dan fazla işçi isteği dışında emekli ediliyor
  11. 08:51 Ali Yerlikaya duyurdu: 41 ilde uyuşturucu operasyonu: 268 gözaltı
  12. 08:47 AK Parti hükümeti, kültür hizmetleri için 4, din hizmetleri için 23,5 milyar TL harcadı
  13. 08:44 AK Partililer sarayın müdavimi olmuş
  14. 08:41 Suzuki modellerinde nisan ayına özel kampanyalar
  15. 08:38 Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar’dan Sıla Türkoğlu açıklaması
  16. 08:35 Tokat'ta peş peşe depremler
  17. 08:28 Verdiği pozlar olay olmuştu: Uraz Kaygılaroğlu özür diledi
  18. 08:24 Seçimi kazandı, 3 gazeteye aboneliği iptal etti: Yıllık 426 bin TL
  19. 08:14 Aytunç Erkin yazdı: Erdoğan’ın korkusu teşkilatların çözülmesi
  20. 08:10 İsmail Saymaz: Sopayla döverek öldürmüşler
Politika Haberleri