ABC Kritik
Trafik Durumu
Hava Durumu
Manşetler
ABC WEB TV
ABC Gazetesi
  • Medya
  • Türkiye
  • Gündem
  • Son Dakika
  • Dijital +
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Politika

"Amaçları toplu bayram namazı"

"Amaçları toplu bayram namazı" 1 113
SAĞLIK BAKANLIĞI VERİLERİNE GÖRE: Salgın OLAY ve ÖLÜM bağlamında TEPE noktasını görmüştür, Ancak bu durum 2. bir TEPE olmayacağı anlamına gelmez, OLAYLAR 20 güne sıfırlanacaktır, Takip eden 10-20 gün içinde de ÖLÜMLERİN sıfırlanması beklenebilir  OLAYLARIN tepe noktasının, 11-Nisan sokağa  çıkma vukuatından önce olması normal değildir, Tıp İnsanları tarafından açıklanması gerekir, Bakanlıkça açıklanan verilerde, doğru veri  açıkladığı kabul edilen ülkelere göre önemli farklılıklar vardır, Bu nedenle şu anki durumu DSÖ gibi tedbirli iyimserlikle izlemekteyiz. Merkezi Yönetimin amacının "Halka Topluca Bayram Namazı Kıldırmak" olduğu anlaşılmaktadır.
"Amaçları toplu bayram namazı" 2 213
Şekil 1: Günlük ve TOPLAM OLAY Sayıları - TÜRKİYE Şekil 1 de, İçişleri Bakanını istifaya götüren sokağa çıkma olaylarının etkilerinin “GÜNLÜK OLAY SAYISINA” yansımadığı görülmektedir. Bu durum açıklanmaya muhtaçtır.
"Amaçları toplu bayram namazı" 3 313
Şekil 1 ve Şekil 2 de Türkiye’deki “GÜNLÜK OLAY” ve “GÜNLÜK ÖLÜM” sayıları, tekil ve yığışımlı olarak gösterilmektedir. Her iki grafikte de doruğa ulaşılan gün kırmızı renk ile işaretlenmiştir. 12-Nisan tarihinden itibaren GÜNLÜK OLAY sayılarında azalma eğilimi görülmektedir. 18-Nisan tarihinden itibaren GÜNLÜK ÖLÜM sayılarında sürekli azalma gözlenmektedir. Sağlık Bakanlığının verileri esas alındığında salgın gerek OLAY SAYISI gerekse de ÖLÜM SAYISI anlamında TEPE noktaya ulaşmıştır. Bu durum 2. bir TEPE olmayacağı anlamına gelmemekle birlikte bugün için ümit veren durumdur.
"Amaçları toplu bayram namazı" 4 413
OLAY İVMESİ: Üçer günlük aralarla hesaplanmaktadır. Son 3-6-9-12-15-18 gün esas alınarak yapılan hesaplamaların hepsinin eksi (yeşil) olması son derece olumludur. Bu trendin sürmesi durumunda “GÜNLÜK OLAY SAYISININ” 20 güne kadar sıfırlanması beklenmelidir.
"Amaçları toplu bayram namazı" 5 513
ÖLÜM İVMESİ: Son 3-6-9 günlük ivmelerİ olumludur. İvme eksiye dönmüştür. Bunun anlamı, ivmenin eksi olarak devam etmesi durumunda bir müddet sonra ölümlerin sıfırlanacağıdır.
"Amaçları toplu bayram namazı" 6 613
TÜRKİYE 6. sıraya gerilemiştir.
"Amaçları toplu bayram namazı" 7 713
“GÜNLÜK ÖLÜM” sıralamasında 22-Nisan’da, 14. sırada olan TÜRKİYE bugün, 11. sıradadır.
"Amaçları toplu bayram namazı" 8 813
"Amaçları toplu bayram namazı" 9 913
Türkiye’nin TOPLAM OLAY ve TOPLAM ÖLÜM sıralamalarındaki yeri 22-4-2020 tarihine göre değişiklik göstermemiştir.
"Amaçları toplu bayram namazı" 10 1013
"Amaçları toplu bayram namazı" 11 1113
"Amaçları toplu bayram namazı" 12 1213
TÜRKİYE, “GÜNLÜK OLAY SAYISI” kriterinde 2 gün öncesine göre 3 sıra geriledi. Bu sevindirici bir gelişmedir. Öte yandan “GÜNLÜK ÖLÜM SAYISI” kriterinde ise beklendiği gibi yükselişe geçti.
"Amaçları toplu bayram namazı" 13 1313
ABC Gazetesi © 2015
Anasayfa
Künye
İletişim
Gizlilik İlkeleri
Sitene Ekle
ABC Gazetesi
Haberler
  • Son Haberler
  • Manşetler
  • Medya
  • Türkiye
  • Gündem
  • Son Dakika
  • Dijital +
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Sağlık
  • Otomotiv
  • Arşiv Unutmaz
  • Kripto Para
  • Emek
  • Yargı
  • Ekoloji
  • LGBTİQ+
  • ABC Kritik
  • ABC Kitap
  • Yaşam
  • Kültür Sanat
  • 3. Sayfa
  • Eğitim
  • Galeri
  • Spor
  • Video
  • Yerel Gündem
  • Rüya Tabirleri
Diğer İçerikler
  • Foto Galeri
  • Web Tv
  • Yazarlar
  • Gazete Manşetleri
Kurumsal
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Kullanım Şartları
  • Geliştiriciler İçin