Futbol konuşan antrenörler birbirlerine levyeyle saldırdı

Futbol konuşan antrenörler birbirlerine levyeyle saldırdı

Futbol konuşan antrenörler birbirlerine levy... Trabzon’da iki futbol kulübünün antrenörleri arasında, futbol sohbeti sırasında kavga çıktı. Levyeli ve yumruklu kavgada başlarından yaralanan antrenörler, darp raporu alarak birbirlerinden şikayetçi oldu.

Olay, dün akşam saatlerinde Hızırbey Mahallesi’ndeki ASKF Stadyumu çevresinde yaşandı. İddiaya göre, futbol üzerine konuşan TFF 3’üncü Lig ekibi Yomraspor’un altyapı koordinatörü Coşkun Çınar (50) ile Trabzon 1’inci Amatör Küme ekiplerinden Araklı 1961 Spor Kulübü antrenörü Memiş Emin (37) arasında gergin anlar yaşandı, tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

İki teknik adam, yumruk ve levyeyle saldırıp birbirlerini yaraladı. Başına aldığı darbeyle kanlar içinde kalan antrenörler, çevredekilerin araya girmesiyle ayrıldı. Hastaneye giden Memiş Emin’in başına 12 dikiş atıldı. Başından yaralanan Coşkun Çınar da başka bir hastanede tedavi edildi. Taburcu olan ve darp raporu alan iki antrenör de polise başvurup, birbirlerinden şikayetçi oldu. Şikayet üzerine soruşturma başlatıldı.

Yaşanan kavgayla ilgili 2 teknik adam da açıklamada bulundu. Antrenör Memiş Emin, kavga ettiği Coşkun Çınar’ın kendisinden bir yıldır oyuncu istediğini anlatarak, şöyle konuştu:

Samimi olduğumuz için sürekli konuşuyorduk. Bir yıldır benden altyapı için bir oyuncu istiyordu. 4-5 gün önce benim ve kulüp başkanım hakkında argo konuştu. Dün de Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi’nde karşılaştık. Otururken durup dururken bana hakaret içerikli kelimeler kullandı. Ben de ‘düzgün konuş’ dedim. Üzerime yürüyünce sonra arbede yaşandı. Etraftakiler bizi ayırdı. Daha sonra farklı bir noktaya beni çağırdı. Üzerime koştu. Yanında biri vardı, onu engelledi. Sonra levyeyle kafama vurdu. Orada yere yığıldım, kendisi de kaçıp gitti. Yoldan geçen biri beni hastaneye getirdi. Kafama 12 dikiş atıldı. Gece 1’de hastaneden taburcu edildim. Bu normal bir olay değil. Öyle olsa konuşur çözerdik ancak bu, adam öldürmeye teşebbüs. Ölümle sonuçlanabilirdi. Allah yardım etti, beterinden korudu. Gerekli yerlere şikayetlerde bulunduk. Türk futbolunda böyle antrenörlerin olmasını istemiyorum.

Yaşananların her iki tarafa da yakışmadığını söyleyen Coşkun Çınar da, her zaman olduğu gibi olay günü de aynı ortamda otururken, sohbet esnasında ortamın gerildiğini belirtti. Çınar, şöyle dedi:

Aramız iyiydi, samimiydik. Sohbet esnasında tahrik, küfür yok. Futbol üzerine konuşurken bir anda ortam gerildi. O ayağa kalkınca, ben de ayağa kalktım. Bana önce kafa, daha sonra yumruk attı. Dişim kırıldı, elmacık kemiğim şişti, kafam yarıldı. Sonra orada bulunanlar bizi ayırdı. Yine arbede çıktı, kendimi savundum. Gerekli darp raporunu alıp şikayetçi oldum. Kesinlikle hakaret etmedim. Kendisi beni tahrik etti. İlk müdahaleyi o yaptı, mağdurum. Yaşanan bu olay futbolun içerisinde olan insanlar olarak her iki tarafa da yakışmadı. Böyle bir şey yaşadığım için üzgünüm. Dilerim tekrarı olmaz.

"Futbol konuşan antrenörler birbirlerine levyeyle saldırdı" haberi, 12 Eylül 2021 tarihinde yazılmıştır. 12 Eylül 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Futbol konuşan antrenörler birbirlerine levyeyle saldırdı haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Futbol konuşan antrenörler birbirlerine levyeyle saldırdı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  2. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  3. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  4. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  5. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  6. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  7. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  8. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  9. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  10. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  11. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  12. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  13. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  14. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  15. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  16. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  17. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  18. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  19. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  20. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
Spor Haberleri