G.O.R.A.'nın çekildiği platoya haciz geldi!

G.O.R.A.'nın çekildiği platoya haciz geldi!

G.O.R.A.'nın çekildiği platoya haciz geldi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın arkadaşı Nuri Albayrak’ın holdingine bağlı Sistemli Dağıtım Hizmetleri A.Ş.’nin 5 taşınmazına Serik Belediyesi tarafından haciz konuldu. Bu taşınmazların arasında Cem Yılmaz’ın G.O.R.A. filminin çekildiği Çandırwood da bulunuyor.

Nuri Albayrak’ın holdingine bağlı Sistemli Dağıtım Hizmetleri A.Ş. 70 milyon borcu olduğu gerekçesiyle AKP'li Serik Belediyesi’nin 5 adet taşınmazına icra işlemi başlattı. Şirketin icraya verdiği yerler arasında Cem Yılmaz’ın G.O.R.A filminin çekildiği 173 dönümlük arazi üzerine kurulan Çandırwood'un da olduğu öğrenildi. Şirket ayrıca Boğazkent Mahallesi’nde 4 dönüm düğün salonu ve itfaiyenin olduğu arazi, Yukarı Kocayatak Mahallesi’nde 14 dönüm, Kadriye Mahallesi’nde 2 dönüm araziye de haciz gönderdi. Dün haciz konulan yerlerin satışı için İcra Müdürlüğü’nde ihale yapılmak istendi ancak ihale sırasında şirket avukatları ile Serikliler arasında tartışma çıktı. İhale sırasında önlem alan polis tartışmaya müdahale etti. Tartışma nedeniyle yapılamayan ihalenin 21 Eylül 2020 günü saat 11.00 da Serik Adliyesi’nde yapılması kararlaştırıldı. 

NE OLMUŞTU?

Sistemli Dağıtım Hizmetleri A.Ş. 2016-2019 yılları arasında Serik Belediyesi’den 70 milyon lira alacağı olduğunu açıklayarak,Belediye’nin 5 taşınmazına haciz getirmişti. Şirket, Belediye Meclis üyelerine gönderdiği bilgilendirme notunda, AKP'li Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın istifa etmesi karşılığında haciz işleminden vazgeçeceğini belirterek, Aputkan’a “Belediye başkanının abartılı derecedeki takıntılı, kuşkulu, iftira atmaya kadar inanmışlık içeren raddeye ulaşmış bu davranışlarının tümünün normal olmadığı, tıp dilindeki tabir ile Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) adı verilen ruhsal bir hastalığa yakalandığı göstermektedir” demişti. Aputkan ise şirketin açıklaması karşısında kendisini savunarak, şirket yetkililerinin telefonla arayıp kendisini tehdit ettiğini kaydederek, “Telefonla da tehdit. Telefonla aradı, ifade şu ‘Ben birçok belediye başkanı gördüm. Türkiye’nin her belediyesiyle, CHP’siyle de iş yapıyorum. Türkiye’deki belediye başkanlarının ne olduğunu bilirim’. Gerisini nokta nokta geçiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

"G.O.R.A.'nın çekildiği platoya haciz geldi!" haberi, 26 Ağustos 2020 tarihinde yazılmıştır. 26 Ağustos 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan G.O.R.A.'nın çekildiği platoya haciz geldi! haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. G.O.R.A.'nın çekildiği platoya haciz geldi! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 03 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:06 Gazeteci-yazar Barış Terkoğlu'na hapis!
  2. 00:56 Apple'ın geliri düştü!
  3. 00:53 Aldığı kilolarla şok etmişti! Solmaz Çiros'un son halini görenler inanmadı!
  4. 00:51 3 Mayıs 2024: Tarihte Bugün Neler Yaşandı?
  5. 00:45 Britney Spears ve Sam Asghari'ye ne oldu?
  6. 00:42 92 Yıllık Şirket İflas Bayrağını Kaldırdı!
  7. 00:38 Ayrılmaz ikililerdi! Ahmet Kural ve Murat Cemcir'den merak edilen küslük!
  8. 00:38 New York Borsası yükselişle kapanarak günü tamamladı
  9. 00:32 Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Yeni Hizmeti Sosyal Medyayı Salladı! Fiyatlar Şaşırtıyor!
  10. 00:29 Gazze'de ateşkes olacak mı? Mısır, Hamas ve İsrail ile temaslarını yoğunlaştırdığını açıkladı
  11. 00:26 Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurduğunu açıkladı!
  12. 00:25 Fenerbahçe'yi Eleyen Olympiakos, Dev Rakibine Gol Vurdu!
  13. 00:22 AK Parti Sözcüsü Çelik açıkladı: Uygun bir zamanda iade-i ziyaret gerçekleşecek
  14. 00:21 Emeklilerin Temmuz Zamı Beklentisi Karanlıklaşıyor: Eksik Zam Uyarısı Geldi!
  15. 00:19 Elektronik Devi iflas bayrağını çekti: Binlerce şubeye sahipti!
  16. 00:16 Enerji yasa teklifi TBMM'de kabul edildiği açıklandı
  17. 00:14 Elazığ'da 4,0 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi!
  18. 00:13 Mehmet Ali Erbil, Dini Nikah Kıydı!
  19. 00:12 Sandıktan sonra Gazze siyaseti değiştirmeye başladı: AK Parti kaybetti Filistin kazandı
  20. 00:09 WhatsApp'ı Artık Kullanamayacak Telefonlar Belli Oldu!
Otomotiv Haberleri