G5 ile Zayıflama Hakkında Bilinmesi Gerekenler – Buk Beauty

G5 ile Zayıflama Hakkında Bilinmesi Gerekenler – Buk Beauty

G5 ile Zayıflama Hakkında Bilinmesi Gerekenl... Bu işlem temelinde bir masajdır ve uygulama adet döneminde olan kişilere önerilmez.

G5 masajının sağlık açısından hiçbir zararı yoktur. Yaşlanma belirtilerinin azalmasına da yardımcı olan aynı zamanda G5 ile zayıflama seansları ile genel olarak 2-7 cm incelme görülür. Cihaz yardımı ile uzman eşliğinde uygulanır.

G5 ile Zayıflama Nedir?

Bu cihaz tüm cilt tiplerine uygun kılıflara sahiptir. Uygulama sürecinde bitkisel yağların kullanılması bu uygulamanın daha başarılı sonuçları için faydalı olacaktır. G5 ile zayıflama masajı vücudun her bölgesine uygulanabilen selülit masaj cihazının adıdır ancak özellikle üst bacak, kalça ve popo bölgelerinde zayıflama ve toparlanmada etkilidir.

G5 ile Zayıflama Nasıl Yapılır?

Uzun yıllardır uygulanan ve birçok kişi tarafından tercih edilen G5 masajını uygulayan kişi oldukça etkili bir faktördür. G5 ile zayıflama işlemi bir uzman eşliğinde vücuda belirli kuvvetler uygulanarak yapılır Uygulama sırasında doğru itme kuvveti uygulanmalıdır. Doğru uygulandığında başarılı sonuçlar alabilen bir yöntemdir. Ayrıca G5 masajının vücudu rahatlatması ve cildi sıkılaştırması büyük bir avantajdır.

G5 ile Zayıflama Nasıl Uygulanır?

G5 ile zayıflama uygulaması mutlaka bir uzman tarafından yapılmalıdır. Öncelikle yağ oranı yüksek bölgeler belirlenmelidir. Uygulama süresi yaklaşık 30 dakika sürer. Uygulanacak seans sayısı kişiden kişiye değişir. Daha önce cerrahi operasyon geçirmiş kişilere bu yöntem uygulanmamalıdır. Ayrıca şeker hastalarının, 18 yaş altı hastaların, epilepsi hastalarının da bu yöntemi uygulamamaları tavsiye edilir.

G5 Zayıflama Neden Tercih Edilir?

Vücuttaki kan dolaşımındaki düzensizlikler ve yağ dokusundaki artış, beraberinde selülit denilen ve birçok kişinin rahatsız olduğu bir sorunu beraberinde getirir. Selülit kişinin vücudunda istenmeyen bir görünüme neden olur. G5 masajı ile bu istenmeyen görünümden kişileri kurtarır ve kasları güçlendirir. Kas ağrısı sorunu varsa onu gidermede de etkili olacaktır.

G5 ile Zayıflama Avantajları Nelerdir?

Vücutta sıkılaşma ve ciltte yenilenmeye yardımcı olur. Fazla kilolardan kurtulmada etkilidir. Ayrıca uygulandığı andan itibaren ciltte gözle görülür farklılıklar yaratır. Bu yöntem, vücudun dinlenmesinde ve yorgunluğun giderilmesinde de oldukça etkilidir.

Soğuk Lipoliz Hangi Bölgelere Uygulanır?

Soğuk lipoliz özellikle uyluklarda, kalçalarda, karında, kollarda, skapula kıvrımında (sırt) ve kasık bölgesinde lokalize yağ birikintilerini ortadan kaldırmak için endikedir.

Unutulmamalıdır ki bir kilo verme yöntemi değil, belirli bölgelerde biriken yağları yok ederek çalışan bir tedavidir.

Soğuk Lipoliz Sonrasında Neler Oluşur?

Sonuçları zaman içinde korumak ve kaybedilen yağları geri kazanmamak için haftada birkaç kez sağlıklı beslenmek ve egzersiz yapmak da önemlidir. Soğuk lipoliz tedavisinden sonra iki hafta boyunca günde yaklaşık 2 litre bol su içmek toksin eliminasyon sürecini desteklemek için önemlidir.

Soğuk Lipoliz Tedavisi Kaç Seans Sürer?

Bir seans ile tedavi edilecek alanın yaklaşık dörtte biri tahrip olur, sonuçlar 3 veya 4 hafta sonra görünür hale gelir. Soğuk lipoliz için gereken seans sayısı, ortadan kaldırılacak yağın miktarına ve tipine bağlıdır.

Soğuk Lipoliz Etkileri Ne Zaman Ortaya Çıkar?

Normalde 1 ile 3 seans arasında sonuçlar dikkat çekici şekilde belirginleşir. Soğuk lipoliz, lokalize yağ azaltma elde etmek için en etkili tekniklerden biridir ve sonuçlar kişiye, tedavi edilecek yağ birikintilerinin kalınlığına ve tedaviyi alan kişinin yaşam tarzına göre değişiklik gösterecektir.

Sonuçların etkili ve kalıcı olması için sağlıklı beslenmek ve egzersiz yapmak gerekir, hareketsiz bir yaşam ve kötü beslenme sonuçları bozar.

Bölgesel İncelme Nasıl Yapılır?

Ameliyatsız bölgesel incelme uygulamaları, çeşitli bölgesel fazlalıklardan herhangi bir cerrahi işlem yapmadan kurtulmak isteyen kişilere etkili sonuçlar sunan tekniklerdir. Günümüzde kadın erkek fark etmeksizin herkes daha ince, daha sıkı ve fit bir vücuda sahip olmak ister.

Estetik bir görünüm arzusunun yanı sıra daha sağlıklı bir vücut için fazla kilolardan kurtulmayı hedefler. Ancak çok iyi biliyorsunuz ki, çeşitli diyet ve egzersiz programlarına rağmen, kilo vermenize rağmen belli bölgelerdeki fazlalıklardan kurtulmak sandığınız kadar kolay değildir. Ameliyatsız bölgesel incelme vücut şekillendirme olarak da tanımlanabilir.

Bölgesel İncelme Kimlere Uygulanır?

Özellikle bölgesel fazlalıkları olan ve fazla kilosu olmayanlar uygun adaylardır. Kilo dağılımı tüm vücuda eşit dağılmış kişiler bu tedaviler için uygun değildir.

Bölgesel İncelme Yöntemleri Nelerdir?

Soğuk lipoliz, UltraShape, Kavitasyon, ve lipocel bölgesel incelme için en çok uygulanan yöntemlerdir. Bu uygulamalar liposuction'a bir alternatiftir. Uygulama alanındaki yağ azaldıkça aynı zamanda bölge incelir. Bu nedenle uygulama alanındaki yağın kısa sürede yenilenmesi mümkün değildir.

Uygulama sonrasında kişinin diyeti değişmezse ve hormonal bir farklılık yoksa aynı bölge için yağ tekrarlanmaz. Bu nedenle herhangi bir replasman gerekmese de kişinin fazla kilolu olması durumunda 6 ayda 4 bölgesel incelme seansı gerekebilir.

 

 

 

 

"G5 ile Zayıflama Hakkında Bilinmesi Gerekenler – Buk Beauty" haberi, 06 Kasım 2021 tarihinde yazılmıştır. 06 Kasım 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan G5 ile Zayıflama Hakkında Bilinmesi Gerekenler – Buk Beauty haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. G5 ile Zayıflama Hakkında Bilinmesi Gerekenler – Buk Beauty 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:24 Karar yazarı Mehmet Ali Verçin: Ey Ak Partililer, Ak Partiyi seviyorsanız Ak Parti’ye oy vermeyin
  2. 11:21 YSK seçim hazırlıklarını tamamladı; Türkiye, önce büyükşehirlerde kazananları öğrenecek
  3. 11:18 Çakarlı konvoyla gündem olan muhtardan açıklama: "Araçlar bana ait değil, kiralık"
  4. 11:18 TÜİK verileri ortaya koydu: Emeklilere maaşları artık yetmiyor!
  5. 11:18 Vladimir Putin: Diğer silahlar gibi F-16’ları da yok edeceğiz
  6. 10:52 Hollanda'da bir ineğe tecavüz eden Türk sınır dışı edildi
  7. 10:48 Menzil cemaatine bağlı Semerkand Vakfı Cumhur İttifakı'na desteğini açıkladı
  8. 10:42 Çocuklar Duymasın'ın yıldızı Hayal Garip'ten şiddet itirafı: Hakaret, iftira, dayak
  9. 10:35 Cübbeli Ahmet'ten İsmailağa'ya yanıt: Mürit müridi nasıl ihraç edecek
  10. 10:32 Türkiye İstatistik Kurumu: Ekonomiye güven martta arttı
  11. 10:27 Prof. Ahmet Ercan, İstanbul'da riskli 5 ilçeyi açıkladı: İşte en riskli 5 ilçe
  12. 10:24 Eşitsizlik artıyor: Türkiye'de yüzde 1’lik kesim servetin yüzde 40’ını alıyor
  13. 10:20 İspanyol basını: Fenerbahçe'nin La Liga'da yer almasına hukuki engel
  14. 10:07 Orkun Kökçü, Beşiktaş Teklifini Geri Çevirerek Avrupa Macerasına Devam Ediyor
  15. 10:01 Japonya'da Sağlık Skandalı: Kobayashi Pharmaceutical Co.'nun Ürünü Ölümlere Neden Oluyor
  16. 09:57 2024 Ramazan Bayramı Öncesi Bayram Şekeri Fiyatlarında Yüzde 50 Artış: Pazarı Nasıl Etkiliyor?
  17. 09:56 Özgür Özel: 11 büyükşehire 3, 4, 5 büyükşehir eklememiz mümkün
  18. 09:53 Volvo'nun Çinli Şirkete Satılması: İnovasyon ve Sürdürülebilirlikte Yeni Dönem
  19. 09:51 Emeklilere 'ek gelir için simit satma' tavsiyesi veren MHP’li vekil ihale üstüne ihale almış
  20. 09:48 Fenerbahçe, Levent Mercan İçin Transfer Girişiminde Bulundu!
Gündem Haberleri