Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur: 'Futbolda Temiz Eller Operasyonu Başlasın'

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur: 'Futbolda Temiz Eller Operasyonu Başlasın'

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur: 'Futb... Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, Turkuaz Medya Spor Zirvesi'nde yaptığı açıklamada, geçen derbide yaşanan tartışmalı pozisyonun ardından gerekli mercilere başvurduklarını belirterek, "Futbolda artık temiz eller operasyonu başlasın" dedi.

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, katıldığı Turkuaz Medya Spor Zirvesi ödül töreni sonrasında geçen hafta sonu oynanan derbide yaşanan tartışmalı penaltı pozisyonuyla ilgili olarak gerekli mercilere başvuruda bulunduklarını açıkladı. Timur, "Futbolda artık temiz eller operasyonu başlasın" çağrısında bulundu.

Turkuaz Medya Spor Zirvesi, Turkuaz Medya merkezinde düzenlendi. Etkinlikte Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yılın başkanı seçilirken, Erden Timur, ödül töreni sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Timur, yeni yılda iyi dileklerde bulunarak sözlerine başladı ve derbinin futbol kalitesine uygun olmadığını ifade etti.

 'FUTBOLDA TEMİZ ELLER OPERASYONU BAŞLASIN'

Timur, "Dün hiçbirimizi memnun etmeyen, futbol olarak da keyif aldıramadığımız ligin bu sene ve geçen seneki kalitesine yakışmayan bir derbi oldu. İki takım da başa baş gidiyor. Özellikle takımlar bunun stresiyle de başa çıkmaya çalışıyor. Bunu da anlayışla karşılamak lazım. O yüzden neticesinde böyle bir derbi izlettik" dedi.

Derbideki tartışmalı pozisyonun şampiyonluğa etki ettiğini vurgulayan Timur, "Tepki alacağız belki ama iki tane görevimiz var. Hakkımızı sonuna kadar savunmak, aynı zamanda eş zamanlı olarak Türk futbolunun da hakkını sonuna kadar savunmak. Dolasıyla hem ihtilalli olacağız, hem de hakkımızı sonuna kadar savunacağız" şeklinde konuştu.

Timur, Türk futbolundaki gerginliğin artmasının tüm futbola zarar verdiğine dikkat çekerek, "Geçen yaşanan olay, Avrupa futbolunda çok farklı noktaya götürüyor. Bunun verdiği sorumlulukla hoyratça değil, hakkımızı çok doğru bir şekilde savunuyoruz" ifadelerini kullandı.

"Futbolda temiz eller operasyonu başlasın" çağrısında bulunan Timur, "Bu işi el birliği ile düzeltmemiz lazım. Gerekirse kanun değişikliği yapılsın. Bugün bizim, yarın başka birinin canı yanıyor. Ama böyle bir derbide böyle bir hata yapılması kabul edilemez. Tüm paydaşlar olarak elimizden geleni yapmamız lazım. Dün bize yaşatılan şeyi, kimsenin yaşamasını istemiyorum" dedi.

"Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur: 'Futbolda Temiz Eller Operasyonu Başlasın'" haberi, 25 Aralık 2023 tarihinde yazılmıştır. 25 Aralık 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur: 'Futbolda Temiz Eller Operasyonu Başlasın' haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur: 'Futbolda Temiz Eller Operasyonu Başlasın' 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 21 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Emine Engür Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:40 İsrail ABD baskısına dayanamadı: AP'nin ekipmanlarını iade edecek
  2. 22:31 En zararlı ekmek türü bakın hangisiymiş!
  3. 22:29 Bu ilaçları kullananlar kahve tüketimine dikkat etmeli!
  4. 22:25 Bu besin meğer kalp krizi riskini azaltıyormuş!
  5. 21:58 Sürat Kargo, A Milli Futbol Takımı'nın yeni sponsoru! Formalar hazır!
  6. 21:50 Fenerbahçe'de Ali Koç ve 4 Futbolcu PFDK Şoku Yaşadı!
  7. 21:39 Mart Ayında Türkiye'de Tarım-GFE Endeksi Büyük Artış Gösterdi
  8. 21:32 Brent petrolün varil fiyatı dün 84,49 dolara kadar yükseldi
  9. 21:30 Gizemli Dublin-New York Portalı: Yeniden Açıldı ve Yeni Kurallar Devreye Girdi!
  10. 21:26 Almanya'dan Ukrayna'ya Destek: Baerbock, Hava Savunması İçin Fon Topluyor!
  11. 21:18 Gaziosmanpaşa'daki Motosiklet Kazasında Şüpheliler Yakalandı: İçişleri Bakanı Tebrik Etti
  12. 21:12 Port-au-Prince Havaalanı Çete Şiddeti Sonrası Yeniden Açıldı
  13. 21:07 Gazze'ye ABD Öncülüğünde 569 Ton İnsani Yardım!
  14. 21:05 Sakaryaspor, Rakibiyle Adana’da Sahaya Çıkıyor!
  15. 20:59 Hindistan'da Genel Seçimlerde Deepfake Teknolojisinin Yükselişi
  16. 20:58 Bir çay kaşığı tüketmek kabızlığı önlüyormuş!
  17. 20:56 AB Desteğiyle Türkiye Denizcilik Sektöründe Yeşil Dönüşüm Hız Kazanıyor
  18. 20:55 Sıfır diye satılan çamaşır makinesi kullanılmış çıktı
  19. 20:54 İstihbaratta yapay zeka dönemi başlıyor!
  20. 20:52 Çevreci yakıt düzenlemesi 2025’te yürürlüğe girıyor!
Spor Haberleri