Galatasaray Başkanı Dursun Özbek PFDK'ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i futbolun itibarını zedelemeye yönelik açıklamaları nedeniyle PFDK'ya sevk etti. Ayrıca, Süper Lig kulüpleri Hatayspor, Adana Demirspor, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor da çeşitli sebeplerle PFDK'ya gönderildi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yaptığı açıklamada Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in PFDK'ya sevk edildiğini duyurdu. Özbek, kulübün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım nedeniyle "futbolun itibarını zedelemeye yönelik açıklamalar" sebebiyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz bir şekilde PFDK'ya sevk edildi.
Ayrıca, Süper Lig'den 7 kulüp, çeşitli sebeplerden dolayı PFDK'ya sevk edilmiş durumda. Hatayspor, Adana Demirspor, Beşiktaş, Samsunspor, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un yanı sıra, Adana Demirspor oyuncusu Yusuf Barası da Fenerbahçe ile oynadıkları maçta kırmızı kart görmesi nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildi.
"Galatasaray Başkanı Dursun Özbek PFDK'ya sevk edildi" haberi, 22 Ocak 2025 tarihinde yazılmıştır. 22 Ocak 2025 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek PFDK'ya sevk edildi haberi 2025 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek PFDK'ya sevk edildi 2025 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 17 Şubat 2025 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.