Galatasaray-Club Brugge maçı bu akşam oynanacak

Galatasaray-Club Brugge maçı bu akşam oynanacak

Galatasaray-Club Brugge maçı bu akşam oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta Galatasaray - Club Brugge maçı, bugün saat 20:55'te oynanacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.Galatasaray, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 4 maçta bir...

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta Galatasaray - Club Brugge maçı, bugün saat 20:55'te oynanacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Galatasaray, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 4 maçta bir beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı. Grupta bir puanla son sırada yer alan Galatasaray'ın üst tura çıkma şansı bulunmuyor.

Club Brugge ise 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda topladığı iki puanla grupta üçüncü sırada yer alıyor.

NTV habere göre; Sarı-kırmızılı takım, Belçika ekibiyle oynayacağı karşılaşmayı kazanarak UEFA Avrupa Ligi'ne kalma iddiasını sürdürmeye çalışacak.

5 FUTBOLCU FORMA GİYEMEYECEK

Galatasaray'da 5 futbolcu sakatlık ve ceza nedeniyle müsabakada forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Radamel Falcao, Florin Andone, Christian Luyindama ve Şener Özbayraklı ile kart cezalısı Steven Nzonzi ve Yunus Akgün maçın kadrosunda yer alamayacak. Fatih Terim, Ryan Babel'in de sakatlığı nedeniyle Club Brugge karşısında oynamasının zor olduğunu açıkladı.

Terim’in elinde UEFA’ya adı bildirilmiş 15 oyuncusu kaldı.

Uruguay Milli Takımı'ndan sakat dönen ve Süper Lig'de Medipol Başakşehir ile oynanan müsabakada görev yapamayan kaleci Fernando Muslera'nın sahada yerini alması bekleniyor.

Bu nedenle Fatih Terim, 18 kişilik kadroya genç takım oyunculardan üçünü yazacak

İşte UEFA listesinde adı yer alan ve ve son anda bir aksilik çıkmazsa oynayabilecek durumda olan oyuncular:

KALECİLER: Muslera, Okan

DEFANS: Mariano, Nagatomo, Marcao, Donk,

ORTA SAHA: Selçuk, Lemina, Ömer Bayram, Seri, Belhanda, Feghouli, Emre Mor,

FORVET: Babel (şüpheli) , Adem

CLUB BRUGGE'DE DİAGNE KADRODA YOK

Club Brugge'ün sezon başında Galatasaray'dan kiraladığı Senegalli futbolcu Mbaye Diagne, müsabakada forma giymeyecek. Belçika ekibinin teknik heyeti, Senegalli futbolcuyu karşılaşmanın kamp kadrosuna almadı. Club Brugge'de ayrıca kırmızı kart cezalısı olan Ruud Vormer de maçta görev yapmayacak.

GALATASARAY CLUB BRUGGE MAÇINA SLOVAK HAKEM

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Belçika'nın Club Brugge ekibiyle bugün yapacağı karşılaşmayı Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek.

Galatasaray, Luyindama'dan gelen haberle sarsıldı. 25 yaşındaki futbolcu, sezonu kapattı.

BİR KÖTÜ HABER DE RYAN BABEL'DEN

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ryan Babel'in Club Brugge maçında oynamasının zor olduğunu açıkladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Club Brugge maçının öncesinde basın toplantısında konuştu. Eksik oyuncuların çokluğuna dikkat çeken Fatih Terim, Ryan Babel'in de Belçika ekibine karşı oynamasının zor olduğunu belirtti. Terim, Babel'le ilgili yaptığı açıklamada, ''Babel milli maçtan dizi çok şiş vaziyette döndü. Dizini halletmeye çalışırken biz de işin ruhunu tedavi etmeye çalıştık. Ben kendisiyle konuştum sonra da maça çıktı. Babel antrenmana çıkamayacak. Oynayamayacağını da iletmiş zaten. Şu an 13 kişiyiz. Biz 13 kişiye Babel'i de katmıştık. Yarına kadar bir şey olur mu, bilmiyorum. Sanmıyorum ama...'' ifadelerini kullandı.

Fatih Terim, Club Brugge maçının kadrosu için net konuşmazken altyapıdan oyuncuların da maç kadrosunda yer alacağını belirtti.

"KİMSE MERAK ETMESİN; BEN BURADAYIM"

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde Belçika'nın Club Brugge ekibiyle yapacakları maçta, sakatlık ve ceza nedeniyle birçok futbolcularının forma giyemeyeceğini söyledi.

Tecrübeli teknik adam, kenetlenerek yaşadıkları sorunların üstesinden geleceklerini dile getirerek, şunları kaydetti: "Ben taraftarımızla her şeyi paylaşıyorum. İnsanlar her dakika gülmeyebilir. Soğukkanlılığımızı koruyarak hep beraber buradan çıkacağız. Onun için benim taraftarım, camiam hiç merak etmesin ki ben buradayım, Allah'ın izniyle ne yapmak gerekirse yaparım. Bu durumdan çıkmak için arkadaşlarım, başkanımız ve yönetimimizle beraber elimizden gelen her şeyi fazlasıyla yaparız. Benim yüzüme vuran şey üzüntüm. Bir de tabii diğer maçları da seyredince... Benim mimik ve jestlerimden taraftarın etkilendiğini biliyorum. Hiç merak etmesinler. Kaybetsek de bir defa ben Galatasaraylıyım. Üzüntü değil bu bir sevinç sebebi."

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Terim, kariyerinde az rastlanır bir durumla karşı karşıya olduğunu aktararak, "Baktığımızda listeye yazmadığımız oyuncularımız var. Jimmy Durmaz, Emre Taşdemir, Ahmet Çalık ve Taylan Antalyalı gibi. Bir de Mantin Linnes. Nzonzi ve Yunus Akgün cezalı. Falcao, Andone, Luyindama ve Şener Özbayraklı sakat. Babel de sakat. Böyle baktığımızda B listesine ağırlık vereceğiz. Erencan Yardımcı, Kaan Arslan ve Emin Bayram'ı almıştım. Bugün belki de bir kişi daha alacağız" diye konuştu.

{{unknown}}

"Galatasaray-Club Brugge maçı bu akşam oynanacak" haberi, 26 Kasım 2019 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Galatasaray-Club Brugge maçı bu akşam oynanacak haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Galatasaray-Club Brugge maçı bu akşam oynanacak 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:20 İngiltere'den Düzensiz Göçmenler için Ruanda Planı: Yeni Anlaşma Hakları Güvence Altına Alıyor
  2. 18:16 A Milli Takımımızın UEFA Uluslar Ligi Heyecanı Başlıyor: İlk Maçlar Belli Oldu!
  3. 18:10 Isua Kayaları: Dünya'nın Manyetik Geçmişine Işık Tutuyor
  4. 18:05 O Futbolcunun Galatasaray'daki Sonu Geldi: Okan Buruk, Yıldız Futbolcuyu Kadro Dışı Bıraktı!
  5. 17:59 Galatasaray Süper Lig'de Zafer Peşinde: Üst Üste Kazanma Rekoruna Koşuyor!
  6. 17:58 Ekonomist Demirtaş: Merkez Bankası'nın Faiz Kararı Hatalı!
  7. 17:55 Beyaz Eşya Sektörü: İç Pazarda Artış, İhracatta Düşüş
  8. 17:30 ACER Raporu: Avrupa'da LNG Talebi Artıyor
  9. 17:23 Sağlıklı ve Lezzetli: Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi!
  10. 17:18 Nijerya'daki Hapishane Tahrip Oldu: Kaçaklar Yakalanıyor, Halk Uyarılıyor
  11. 17:09 Almanya'da Pandemi Döneminde Sağlık Harcamaları Yüzde 20 Arttı
  12. 17:05 Macron: Avrupa'nın Güçlenme Mücadelesi Geride Kalıyor, Ölüm Riskiyle Karşı Karşıya
  13. 17:00 İstanbul'da Hafta Sonu Güneşli Hava Bekleniyor
  14. 16:56 Meta'nın WhatsApp İle İlgili İddiaları: İsrail'in Hedef Belirleme Sisteminde Rolü mü Var?
  15. 16:52 Gazze'de Son 24 Saatte İsrail Saldırılarında 43 Filistinli Hayatını Kaybetti
  16. 16:45 Antalya'da Çöl Tozu Taşınımı: Görüş Mesafesi Azaldı
  17. 16:41 Kaspersky'den Telegram Kullanıcılarına Toncoin Dolandırıcılığı Uyarısı
  18. 16:36 Dunsborough'da 160 Balina Karaya Vurdu: 26 Hayvan Kurtarılamadı
  19. 16:35 Adı Fenerbahçe'yle Anılan Milli Yıldızdan Haber Var! 2 Yıllık İmza Atıldı!
  20. 16:10 Ekonomik Kriz Türkiye'de Çocuk İşçiliğini Artırıyor
Haberleri