Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim: Yarın gereken cevabı vereceğim

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim: Yarın gereken cevabı vereceğim

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim: Ya... Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, deplasmandaki Schalke 04 maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Deplasmandaki Schalke 04 maçı öncesi açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Sadece basın değil 30 milyon Galatasaraylı da bekliyor birilerinin cevap vermesi için. Sonuç ne olursa olsun yarın gereken cevabı vereceğim." dedi.

Yayınlanma tarihi: 05 Kasım 2018 Pazartesi, 20:08

Fatih Terim'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Bu kadar sakatın oluşu takım kurmakta muhakkak zorluyor. Bu kadar kulvarda yürüdüğünüz zaman ve Şampiyonlar Ligi gibi üst düzey bir organizasyonda oynuyorsanız giren ve çıkanın fark etmemesi lazım ama bu sezon kimsenin başına gelmeyeceği istisna, 7-8 sakat var."

"Nagatomo, Emre Akbaba bizim için çok önemli, ha keza Fernando da. Eren de var. Sevindirici taraf, bardağın dolu tarafına bakarsak, 2-3 sakat oyuncumuzun dönmesi."

"Birçok oyuncumuz milli takımlardan sakat geldi. Başka şeye yormanın manası yok. Çok derin kadroda bunlar tolere edilebilir ama Türkiye Ligi gibi güçlü bir ligde artı Şampiyonlar Ligi'nde berabere götürmek için her mevkiinin 1 ve 2 numaralı birbirine çok yakın olmalı"

"Grupların özellikle üçüncü-dördüncü maçları neredeyse grubun akıbetini belli edecek maçlardır. Yarın dördüncü maç çok önemli. Bunun bilincindeler. 11'i seçmek için de zaten yapacağınız çok fazla bir durum yok açıkçası."

"Schalke iyi bir takım. Domenico Tedesco gibi çok genç ve iddialı bir hocaları var. Bence çok daha iyi bir hoca olacak, öyle görünüyor. Dinamik bir takımla oynuyoruz. Aramızdaki tek fark, biz derbi oynadık, onlar derbi oynamadılar."

"4 ve 5 puandayız. Schalke'nin kaybetmesi halinde iddiası devam eder. Biz kaybedersek ikincilik iddiamız çok zayıflar. Çok net bir hesap dediğiniz için, yoksa muhakkak iddia devam eder ama çok zayıflar. Beraberlikte iş sonuna kadar çözümsüz devam eder."

"Baktığımızda oynadığımız yeri beğenmiyoruz ama oynadığımız üç maçta bir gol yemişiz. Öbürü de 2 gol atmış ama 5 puan almış. Biz iki maçı çok iyi oynadık ama Porto'da karşılığını alamadık. İstanbul'da Schalke maçında çok kötüydük."

"Schalke maçını tekrar istediğimde takıma o kadar da kızmamam gerektiğini gördüm. Biz de zaman zaman iyi oynamışız. Maç sonu rejenerasyon idmanının ardından son maçtan başka bir şey konuşmadıkları için takıma izin verdik. Uzun zamandır izin vermemişiz."

"Fiziksel yorgunluk olduğu kadar psikolojik yorgunluk oldu. Takdir edersiniz ki Şampiyonlar Ligi de Galatasaray'ın hak ettiği ve hak ederek olması gereken bir yer. Kendi liginizde oynadığınız hiçbir şey etmiyor." 

"Deplasman fobisi diyorlar, öyle bir şey yok. Türkiye Ligi güçlü bir lig oldu, bundan sonra her Anadolu takımı herkesi yenebilir. Alınan sonuçlar fobi falan değildir, haksızlık olur, Anadolu futbolunun başkaldırısıdır. Transfer ettikleri bazı oyuncular bizlerde yok."

"Bundan sonra herkes için tehlikeli oralar. (Anadolu deplasmanları) Yiğidin hakkını teslim edelim. Bunda son yabancı değişikliğinin de etkisi olduğunu düşünüyorum. Sebep-bahane sürmeden oynayacağız, oynamalıyız, öyle yenilmeliyiz."

"Sadece basın değil 30 milyon Galatasaraylı da bekliyor birilerinin cevap vermesi için. Sonuç ne olursa olsun yarın gereken cevabı vereceğim."

"Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim: Yarın gereken cevabı vereceğim" haberi, 05 Kasım 2018 tarihinde yazılmıştır. 05 Kasım 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim: Yarın gereken cevabı vereceğim haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim: Yarın gereken cevabı vereceğim 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:18 Premier Lig'den Radikal Karar: Top Toplayıcı Çocuklar Artık Oyunculara Top Vermeyecek!
  2. 14:14 Goldman Sachs: İstanbul Seçimleri Türk Lirası Üzerinde Olumlu Etki Yaratabilir
  3. 14:06 Yeniden Refah Partisi'ne TGRT'ten Engel: İstanbul Adayları Programa Alınmadı
  4. 14:01 Tacikistan'dan Rusya'daki Konser Salonu Saldırısıyla İlgili 9 Şüpheli Gözaltına Alındı
  5. 13:57 Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri Şehitler İçin Vefa Hareketinde
  6. 13:54 Özel Okul Ücretleri Dudak Uçuklatıyor! 1 Milyon Liraya Ulaştı!
  7. 13:52 İEKKK Toplantısında Tunç Soyer'e Veda: "Yola Devam Ediyorum"
  8. 13:50 CHP'den İYİ Parti'ye Sert Tepki: "Kölelik İddialarına Karşı Duruş"
  9. 13:48 Bursa'da Metrobüs Projesi İçin Ön Sipariş Verildi: Mustafa Bozbey'in İncelemeleri
  10. 13:45 Çalışma Bakanı Işıkhan: "31 Mart'ta Yeni Bir Dönem Başlayacak"
  11. 13:45 Süper Lig 31. Hafta Hakemleri Belli Oldu: Öne Çıkan Maçlarda Kimler Düdük Çalacak?
  12. 13:41 Mert Çiller'e Eşine Yönelik Şiddet Davasında Adli Para Cezası Verildi
  13. 13:40 Tacikistan'da Moskova Saldırısıyla İlgili 9 Kişi Tutuklandı!
  14. 13:40 Madagaskar, Kasırga Felaketiyle Sarsıldı: 14 Kişi Hayatını Kaybetti!
  15. 13:37 Rusya'da Asker Alma Süreci: Sonbaharda 130.000 Yeni Asker Göreve Alındı
  16. 13:29 Borsa günün ilk yarısında yükselirken, o hisseler belli oldu!
  17. 13:28 Dilan Polat ve Nez Demir: Mahkemede Polat'ın Şikayetini Geri Çekmesiyle Dava Sonuçlandı!
  18. 13:21 Tamer Karadağlı: Antalya'daki Tiyatro Binamızın Durumu Utanç Verici!
  19. 13:18 Melisa Döngel ve Sergen Yalçın İlişkisi Yeniden Gündemde: Günübirlik Buluşmalar Dikkat Çekiyor
  20. 13:17 Bankalar Konut Kredilerini Güncelledi: İşte Yeni Taksitler!
Spor Haberleri