Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Sağ Bek ve Sol Bek Transferleri İçin Harekete Geçmeliyiz

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Sağ Bek ve Sol Bek Transferleri İçin Harekete Geçmeliyiz

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Sağ... Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Gaziantep FK galibiyetinin ardından hızlı transfer kararı aldı. Sağ bek ve sol bek pozisyonlarına önem veren Buruk, cuma gününe kadar transferleri tamamlamayı hedefliyor. Sacha Boey'un ayrılışı ve şampiyonluk yarışındaki Fenerbahçe rekabeti de gündemde.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Gaziantep FK karşısında elde ettikleri 2-1'lik galibiyetin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Buruk, maçın genelinde sabırlı ve sakin bir oyun sergilediklerini belirterek, son dakika gollerinin bu tür maçlarda çok değerli olduğunu ifade etti. Maçın analizine geçerken, yediği gol sonrasında takımın reaksiyon gösterdiğini ve iyi bir oyun ortaya koyduklarını vurguladı.

Buruk, oyuncularına teşekkür ederken, "Cuma gününe kadar sağ bek ve sol bek transferi yapmamız gerekiyor" şeklinde konuştu. Genel amacının elindeki oyuncularla maçları kazanmak olduğunu belirten Buruk, transfer yapma ihtiyacı bulunduğunu ve bu konuda Başkan Erdem Bey'in çaba gösterdiğini dile getirdi. Sağ bek ve sol bek pozisyonlarına öncelik verildiğini belirten Buruk, transferlerin son haftasında olduklarını ve zorlu bir dönemde olduklarını ifade etti.

Teknik direktör, Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey için de övgüde bulunarak, "Sacha Boey, Türk futbol tarihinin rekor fiyatla gitti. Bunda emeği geçen herkesi tebrik etmek gerekiyor. En büyük pay burada Sacha Boey'un. Çok çalıştı, çok emek verdi. İnanılmaz bir hikaye yazdı. İnşallah orada da başarılı olur" dedi.

Okan Buruk, orta sahada fazla oyuncularının olduğunu ve değiştirerek kullanmaya çalıştıklarını söyledi. Transfer döneminin son haftasında olduklarını belirten Buruk, hızlı bir şekilde hareket etmek istediklerini dile getirdi. "Assignon adı geçen oyunculardan biri" diyerek, transfer sürecinin devam ettiğini açıkladı.

Barış Alper Yılmaz'ın esnek oyunu ve her bölgede oynayabilme yeteneğinin önemli olduğunu ifade eden Buruk, kadroda bu tür oyuncuları korumak istediklerini belirtti. Oyuncu kaybı yaşamak istemediklerini vurgulayan Buruk, transfer sürecinin zorluğuna dikkat çekti.

Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışına değinen Buruk, son maçlarda her iki takımın da zorlanarak galip geldiğini söyledi. Oyun olarak üstün olduklarını ifade eden Buruk, her iki takımın da şampiyonluk için büyük bir çaba harcadığını belirtti. "Psikolojik üstünlük gibi bir şey olduğuna inanmıyorum" diyen Buruk, Galatasaray'ın genlerinde şampiyonluk olduğunu ve hedeflerinin bu doğrultuda devam etmek olduğunu söyledi.

Berkan Kutlu'nun sol bekte görev verdiği performansını değerlendiren Buruk, oyuncunun fedakar ve her bölgede oynayabilme yeteneğine sahip olduğunu belirtti. Berkan'ın iyi bir alternatif olduğunu söyleyen Buruk, takımın performansından memnun olduğunu ifade etti.

"Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Sağ Bek ve Sol Bek Transferleri İçin Harekete Geçmeliyiz" haberi, 29 Ocak 2024 tarihinde yazılmıştır. 30 Ocak 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Sağ Bek ve Sol Bek Transferleri İçin Harekete Geçmeliyiz haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Sağ Bek ve Sol Bek Transferleri İçin Harekete Geçmeliyiz 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Emine Engür Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:08 O Afrika ülkesinden Avrupa'ya akıl almaz tehdit!
  2. 04:06 Tadic'in Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları: 'Hain'
  3. 04:00 Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
  4. 03:59 İsrail'de aşırı sağcı bakanlardan Netanyahu'ya tehdit geldi
  5. 03:14 En tehlikeli 4 burç!
  6. 03:12 Trafik poliçe fiyatlarına asgari ücret ayarı!
  7. 03:00 Hırsızlar boş daireleri pes dedirten o yöntemle belirledi!
  8. 02:58 Yalnızca 1 damla sürün et benlerinden kurtulun!
  9. 02:56 Aldığınız çilek dolapta birkaç gün dayansın: İşte o yöntem!
  10. 02:54 Bu yöntemle kediniz koltuklarınızı tırmalamayacak!
  11. 02:52 50 senelik turşucuların yöntemi! Turşu bozulmadan çıtır çıtır kalıyor
  12. 02:50 Artık düğünlerde 'Kim, ne taktı?' derdi bitti: İşte yeni dönem!
  13. 02:48 Ekmekler asla küf tutmayacak: Ekmek küflenmeden nasıl saklanır?
  14. 02:47 Bu hata çamaşır makinesinin ömrünü kısaltıyor: Çamaşır makinesi kullanırken bunu sakın yapmayın
  15. 02:31 Arap ülkeleri, Gazze'de ateşkes çağrısında bulundu
  16. 02:27 Müsavat Dervişoğlu'ndan mesaj geldi: Akeşener'den aldığımız bayrağı iktidara taşıyacağız
  17. 02:24 Hizbullah'ın bildirdiğine göre, Lübnan sınırındaki bir İsrail yerleşim yeri hedef alındı
  18. 02:21 Google, o hizmetini kapatıyor: Şirket açıklama yaptı!
  19. 02:19 Google arama, yapay zeka ile güçlendiriliyor: SEO uyumlu yenilikler geliyor!
  20. 02:18 Manor Lords, çıkışıyla hemen zirveye oturdu! İndirimli fiyatıyla kaçırmayın: 10 Mayıs'a kadar!
Spor Haberleri