Galatasaray yeni dönem için 2 yıldız isimle anlaştı

Galatasaray yeni dönem için 2 yıldız isimle anlaştı

Galatasaray yeni dönem için 2 yıldız isimle ... Sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatan Aslan'da gözler ara transfer dönemine çevrildi. İkinci sezona hızlı bir giriş yapmayı hedefleyen sarı

Sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatan Aslan'da gözler ara transfer dönemine çevrildi. İkinci sezona hızlı bir giriş yapmayı hedefleyen sarı kırmızılılarda transfer edilecek isimler belli olmaya başladı. Süper Lig'in en yaşlı takımlarından birisi olan ve devre arasında büyük bir değişime gitmeye hazırlanan Galatasaray'ın gündemine iki dünya yıldızı geldi. Aslan, ara transfer dönemine bu isimler ile damga vuracak.

Cimbom'da transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Süper Lig'in ilk yarısında beklediği performansı gösteremeyen Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde ve Süper Lig'de istediği performansı sergileyemedi. İkinci sezona bomba gibi bir giriş yapmayı hedefleyen sarı kırmızılılarda transfer edilecek isimler netlik kazanmaya başladı. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'de ilk 17 hafta itibarıyla 27 puanla 7'inci sırada yer alıyor. Süper Lig'in ilk yarısını lider kapatan Sivasspor'un 10 puan gerisinde kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ocak ayında yaşanacak kadro değişikliğinin sinyalini vermişti.

{{unknown}}

Fotomaç gazetesinin haberine göre, Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda transfer listesindeki yıldızlarla temaslarını sürdüren sarı-kırmızılı kurmaylar ligin araya girmesiyle çalışmaları hızlandırdı. Yapılacak olan transferlerle yakından ilgilenen Fatih Terim, ikinci yarıda iddialı bir kadroyla lige hızlı bir giriş yaparak şampiyon olmak istiyor.

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın listesine flaş iki yıldız isim dahil oldu. Sezonu kapatan Luyindama'nın boşluğunu doldurmak isteyen sarı-kırmızılılar, Diego Godin ile birlikte anılıyor. İnter, Matteo Darmian'in transferini gerçekleştirebilmek adına Uruguaylı stoperi göndermeye hazırlanırken tecrübeli bir isim arayan Galatasaray'ın hemen devreye girdiği öğrenildi.  Teknik direktör Fatih Terim'in Godin'in İnter'te geleceğinin belirsizleşmesi üzerine Muslera ile görüştüğü ve planlarını öğrenmesini istediği öğrenildi.

GODIN'İN TECRÜBESİ YETER

İlk yarıda İnter'de 11 maçta forma şansı bulabilen Godin, Skriniar ve de Vrij'in arkasında kaldı. Hatta ligin 2. yarısı Bastoni'nin arkasında 4. stoper olacak gibi görünüyor. 5. stoper olarak da İtalyanların kadrosunda Ranocchia'da var. Darmian'ı da isteyen İnter'in maaştan kurtulmak için Godin'i gönderebileceği belirtiliyor. 33 yaşında olmasına karşın maliyeti ve tecrübesi nedeniyle Terim'in istediği oyuncu için Muslera üzerinden ilk girişimleri yapılırken şimdi olumlu yanıt bekleniyor. Bu durum taraftarları da coşturmaya yetti de arttı bile...

BULUŞACAKLAR MI?

Muslera ve Saracchi'nin milli takımdan arkadaşı Diego Godin, Galatasaray'da yalnızlık çekmeyecek. Başarılı futbolcu, Atletico Madrid'de Falcao ve Galatasaray'a dönmesi gündemde olan Arda Turan ile de birlikte oynamıştı.

Teknik heyetin raporu doğrultusunda oyuncu arayışlarını sürdüren ve Luyindama'nın sakatlığı sonrası stoper bölgesine de takviye yapmak isteyen Aslan, Falcao'nun ardından bir dünya yıldızını daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

GALATASARAY'DAN THIAGO SILVA BOMBASI

Yeni sezonda en az iki stoper takviyesi yapmak isteyen Galatasaray, Paris Saint-Germain ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Thiago Silva'yı gündemine aldı. Brezilyalı yıldızın menajeriyle ilk teması kuran ve olumlu geri dönüş alan sarı-kırmızılı kurmayların önümüzdeki haftalarda Fransa'ya giderek oyuncuyla da bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

1 YILLIK SÖZLEŞME

FFP nedeniyle ara transfer döneminde oyuncu satmadan bonservis bedeli ödeyerek transfer yapamayacak olan Cimbom, sezon sonunda kadrosuna katmayı planladığı tecrübeli yıldıza 1 yıllık mukavele önereceği öğrenildi. Yönetimin, Brezilyalı stoperin transferi için önümüzdeki haftalarda somut adımları atması bekleniyor.

THIAGO SILVA KİMDİR?

Tam adı Thiago Emiliano da Silva olan Brezilyalı futbolcu, 22 Eylül 1984 tarihinde ülkesinin Rio de Janeiro kentinde dünyaya geldi. Futbola Brezilya'nın altyapısında başlayan Silva, Porto, Dinamo Moskova ve Fluminense formalarını giymesinin ardından 2009 yılında 10 milyon Euro bonservis bedeliyle Milan'a transfer oldu.

3.5 sezon boyunca İtalyan devinin formasını terleten başarılı stoper, 2012 yılında 42 milyon Euro karşılığında Paris Saint-Germain'in yolunu tuttu. PSG ile 8. sezonunu geçiren yıldız futbolcu, bu sezon takımıyla 22 maçta bin 747 dakika süre alırken, gol ve asist katkısı üretemedi.

"Galatasaray yeni dönem için 2 yıldız isimle anlaştı" haberi, 03 Ocak 2020 tarihinde yazılmıştır. Sağlık kategorisi altında bulunan Galatasaray yeni dönem için 2 yıldız isimle anlaştı haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Galatasaray yeni dönem için 2 yıldız isimle anlaştı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Sağlık konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:47 Sadettin Saran açıkladı: Göreve gelirsek Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız
  2. 05:35 Başkentte ucuz alışverişin adresi! Markette fiyatlar artarken orada düşüyor
  3. 05:31 Otomobillerde Nisan ayı kampanyasını başlattı! Bu listeye bakmadan karar vermeyin
  4. 05:29 Hyundai fiyatlamalarını güncelledi! Türkiye'nin en ucuz aracıydı
  5. 05:27 Bakan Şimşek para politikaları hakkında konuştu: Harcamalarda kesintiye gideceğiz
  6. 05:25 Tesla'dan Türkiye'ye özel ucuz model sunuldu: Tek motorlu Model Y satışta
  7. 05:17 Tesla'dan Türk müşterilere müjde geldi: Model Y'ye özel 1,3 milyon lira indirim sunuyorlar
  8. 05:15 AYM'den ek vergi kararı verildi: 75 bin mükellef bunu bekliyordu
  9. 05:11 Mehmet Şimşek'e 'yerel halk' tepkisi: Sömürge valisi böyle konuşur
  10. 05:08 Zamanaşımına uğrayan hesaplarda önemli değişiklik yapılacak
  11. 05:02 CHP’den Et ve Süt Kurumu'na tepki geldi: Zam geri alınmalı
  12. 04:59 Merkez Bankası'nın rezervlerinde artış gözlemlendi
  13. 04:57 Tüketici kredilerinde artış gözlemlendi
  14. 04:54 Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyat boykotuna ticaret odasından tepki geldi
  15. 04:52 Ekvador'da son 2 günde 2 belediye başkanı suç çeteleri tarafından öldürüldü
  16. 04:48 Ünlü oyuncu sette kaza geçirdi: Chris Pratt film setinde ayağını yaraladı
  17. 04:46 AB yetkilisinden Trump’a yanıt geldi: Putin'den korkmayın
  18. 04:43 İspanyol bakan uluslararası topluma seslendi: Gazze'ye odaklanın!
  19. 04:41 MB açıklamasından sonra planlar değişti! Temmuz zamları ne kadar olacak?
  20. 04:39 Türkiye'de eğitim gören yabancı öğrenci sayısı belli oldu: işte o rakamlar
Sağlık Haberleri