Galatasaray'da 10 futbolcuyla yollar ayrılıyor

Galatasaray'da 10 futbolcuyla yollar ayrılıyor

Galatasaray'da 10 futbolcuyla yollar ayrılıyor Süper Lig'de 8 maçtır kazanamayan ve salgın arasından sonra büyük bir düşüş yaşayan Galatasaray'da başarısızlığın faturası kesiliyor. Avrupa kupalarına katılma yarışını sürdüren sarı kırmızılı ekibin 10 isimle yollarını ayıracağı öğrenildi.

 

  Galatasaray'da yaşanan başarısızlığın faturası sezon sonunda kesilecek. Ligde galibiyete hasret kalan ve tam 8 maçtır kazanamayan sarı kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim büyük bir revizyon yapacak.Süper Lig'in 32. haftasında 1-0 kaybedilen Ankaragücü karşılaşması sonrası "Belki de yeniden onarmak için tamir etmek için Rabbim, bize mesaj veriyor" diyerek kadroda değişim yapacağının sinyallerini veren tecrübeli çalıştırıcı, radikal kararlar aldı. G. Saray'da sezon bitimiyle birlikte en az 10 futbolcu ile yollar ayrılacak

.3 OYUNCUNUN MALİYETİ 15 MİLYON EURO

Önce Şampiyonlar Ligi, sonrasında Avrupa Ligi biletinin kaçması nedeniyle maliyeti yüksek olan yıldızlara birer birer veda edilecek. Sarı kırmızılı kulübe yıllık maliyeti 15 milyon euronun üzerinde olan Falcao, Belhanda ve Feghouli'ye teşekkür edilerek 3 isim için gelecek transfer teklifleri değerlendirilecek.Belhanda'nın 4-5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Suudi Arabistan kulüplerine transferine kesin gözle bakılırken Falcao ve Feghouli ile de yola devam edilmeyecek.

MARIANO YERİNE ELABDOUELLEAI

Sakatlığı nedeniyle 16 maç kaçıran ve maliyet-performans kriterinde sınıfta kalan Lemina ile birlikte Seri ile de yeni sezonda devam edilmeyecek. Ayrıca takımdaki birçok eksiğe rağmen düşük performansları nedeniyle formayı alamayan ve rekabete ortak olamayan Jimmy Durmaz, Şener, Ahmet Çalık, Sekidika gibi isimler de değişimden nasibini alacak. Sözleşmesi biten Mariano'ya da kazanılan 2 şampiyonlukta sağladığı katkılardan ötürü teşekkür edilip, sağ beke Omar Elabdoulleai monte edilecek.

HEM GENÇ HEM YERLİ PLANLANIYOR

2 yıldır üst üste yer aldığı Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacağı için gelirlerdeki düşüşü ve yabancı sayısındaki azalmayı göz önünde bulunduracak olan yönetim, transferde genç ve yerli oyunculara ağırlık verecek. Altyapıdan Emin Bayram'ın ardından Işık Kaan Arslan, Ali Yavuz Kol ve Süleyman Luş da A takım kadrosuna dahil edilecek. Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan ve Kerem Aktürkoğlu'nun transferi sonrası özellikle gurbetçi takviyelerine ağırlık verilecek.

OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI

Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz dün yine mesai başındaydı. Cengiz, dün tüm kurulların katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.Toplantı için salonda bulunamayan yönetim kurulu ve diğer kurulların üyeleri, görüşmeye dijital ortamdan dahil oldu. Toplantıda kurul üyeleriyle kulübün güncel meseleleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

"Galatasaray'da 10 futbolcuyla yollar ayrılıyor" haberi, 14 Temmuz 2020 tarihinde yazılmıştır. 14 Temmuz 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Galatasaray'da 10 futbolcuyla yollar ayrılıyor haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Galatasaray'da 10 futbolcuyla yollar ayrılıyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 08 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 02:04 Beşiktaş'a Dev Transfer Bombası Geliyor: İtalyan Devi'nin Yıldızı Yolda!
  2. 01:41 Mantık Dedektifleri Hazır Mı? Bu Resimde Gizli Mantık Hatasını 4 Saniyede Bulabilecek Misin?
  3. 01:26 Caner Erkin Fenerbahçe Taraftarını Ayaklandırdı! "Asla Olmayacak!"
  4. 01:22 Yoğurt ve Bir Kaşık Baharat: Sindirim Sorunlarından Kalp Sağlığına Her Şey Birebir Çözüm!
  5. 01:19 Tamamen yapay zeka görüntüleriyle üretilmiş en uzun klip!
  6. 01:17 Yapay zekayla beraber hayatımıza girecek metal yaka kavramı
  7. 01:14 Tüm meslekleri etkisi altına aldı: İşte yapay zekayı en çok kullanan sektörler!
  8. 01:11 Profesör Bektaş'tan deprem uyarısı: Doğu Karadeniz 3 riskli fay ortasında yer alıyor
  9. 01:08 Bir litre atık yağ 1 milyon litre içme suyunu kirletiyor!
  10. 01:05 İnek sütünden değil mercimekten yapılıyor: İşte en lezzetli peynir!
  11. 01:03 Çamaşır makinesine koymamanız gereken 8 şey!
  12. 01:01 Zehir saçıyor: Soğanı sakın böyle yemeyin!
  13. 00:59 Resmi Gazete'de yayımlandı: İşte Hukuk mesleklerine giriş sınavı yönetmeliği!
  14. 00:48 Bilinmeyen koronavirüslere karşı koruyucu bir aşı geliştirildi!
  15. 00:35 İlk 100'e giren bir başarı hikayesi birden bitti: 2 tekstil devi konkordato taleplerini sundu
  16. 00:25 TBMM Genel Kurulu'nda dört adet uluslararası anlaşma kabul edildi
  17. 00:24 ABD'nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskele tamamlanmış durumda
  18. 00:20 Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir sürpriz yaşandı! PSG'yi deviren Dortmund finale yükseldi!
  19. 00:20 Feyyaz Uçar'dan Beşiktaşlıları üzecek sözler geldi
  20. 00:16 Kızılcık Şerbeti'nde kötü haber: İzleyenler gidecek diye seviniyordu
Spor Haberleri