Galatasaray'da sular durulmuyor! Fatih Terim’den veda mesajı

Galatasaray'da sular durulmuyor! Fatih Terim’den veda mesajı

Galatasaray'da sular durulmuyor! Fatih Terim... Yönetime çağrı yapan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in sözleri bir hayli tartışma konusu oldu.

Transfer konusunda oldukça çalkantılı bir sürecin içerisine giren Galatasaray'da sular durulmuyor. Hafta sonunda oynanan ve 6-0'lık net skorla geçilen Gençlerbirliği maçının ardından transfere dair açıklama yapan teknik direktör Fatih Terim, geçtiğimiz yılın şampiyonu Başakşehir Futbol Kulübü'nden Edin Visca ve İrfan Can Kahveci'nin transfer edilmesini istediğini açıkladı. Tecrübeli çalıştırıcının yönetimin taleplerini yerine getirmediği için böyle bir yöntem seçtiğini iddia edenler ve yaptığı açıklamanın etik dışı olduğunu vurgulayanlar oldu.

ULTRASLAN'DAN TEPKİ ÇEKEN AÇIKLAMA

Tüm bu gelişmelerin üzerine Galatasaray'ın taraftar grubu ultrAslan, sosyal medya hesabı üzerinden tepki çeken bir açıklama yaptı. Terim'in istediği isimlere karşı yayımlanan manifestoda, Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ hedef alındı. Terim'in yakın dostu olduğu bilinen ve bir dönem Galatasaray'da da görev yapan Gümüşdağ'a ilişkin, “Kulüp üyeliğinden ihraç edildikten sonra kendini Galatasaray düşmanlığına adamış bu şahısla hiçbir transfer görüşmesi yapılmamalıdır” ifadelerini kullanan taraftar grubu, tepkilerin odağı haline geldi.

TEPKİLER GELİNCE AÇIKLAMANIN İÇERİĞİ DEĞİŞTİ

Mustafa Cengiz yönetimiyle arasında gerilim olduğu iddia edilen Terim'in sözlerine karşı yapılan bu açıklamadan kısa süre sonra tam tersi bir metin yayınlandı. ultrAslan, yapılan açıklamanın yanlış anlaşıldığını belirterek, “Bizim yerimiz Fatih Terim'in yanıdır” mesajı verdi. Yapılan açıklama şöyle; ''Biraz önce İrfan Can Kahveci ile alakalı yazdığımız yazıya gelen yorumları saygıyla takip ediyoruz. Evet, TARAF SORUYORSANIZ; ultrAslan, FATİH TERİM ve ONUN İSTEDİĞİ TRANSFERLERDEN YANA TARAFTIR!''

KUPA MAÇINDA DİKKAT ÇEKEN FOTOĞRAF

Bu açıklamaların ardından Galatasaray’ın bu akşam Türkiye Kupasında Yeni Malatyaspor ile oynadığı maçta Fatih Terim’in durgunluğu ise fotoğraflara yansıdı. Maçın ilerleyen dakikalarına kadar yedek kulübesinden çıkmayan Terim, her zaman alışık olunan hareketli halinin dışında suskun ve durgun olması sosyal medyanın da gündemine geldi. Öte yandan penaltı atışlarına kadar uzayan kupa mücadelesinde Galatasaray 8-7 kazanarak bir üst tura yükseldi.

TERİM'DEN VEDA MESAJI

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Malatyaspor'u penaltılarla geçtikleri mücadelenin ardından flaş bir açıklama yaptı. Deneyimli hoca transfer sorulunca, "Yönetimle bir görüşmem olmadı. Malumu ilan ettim. herkes konuşurken, ben de açıkladım. Bugün derin bir yalnızlık hissettim. Ben kişilere, gruplara değil Galatasaray sözüm var. Zaten Mayıs'ta hem sözüm, hem kontratım bitiyor. Sözümde durmaya devam edeceğim" cevabını verdi. Bu sözler taraftarlar tarafından veda mesajı olarak algılanınca sosyal medyada etiketler açılarak Terim’e veda etmemesi için binlerce çağrı paylaşımları yapıldı.

"Galatasaray'da sular durulmuyor! Fatih Terim’den veda mesajı" haberi, 13 Ocak 2021 tarihinde yazılmıştır. 13 Ocak 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Galatasaray'da sular durulmuyor! Fatih Terim’den veda mesajı haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Galatasaray'da sular durulmuyor! Fatih Terim’den veda mesajı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 03:41 Türkiye'de kaçacak yer kalmadı! 6'lık bir deprem Kayseri'den Mersin'e kadar etkili olabilir
  2. 03:36 Bakan Hakan Fidan, belirli büyükelçilikler için yeni görevleri bildirdi
  3. 03:35 İşte topuk çatlağını silip geçen pratik yöntem!
  4. 03:34 İsrail ordusu, Beyt Lahiya'daki su kuyularının yüzde 70'ini hasara uğrattı
  5. 03:33 Beklenen KDV zammı geldi!
  6. 03:30 Toyota Avrupa, 2024'ün başında yüzde 10 büyüme kaydetti
  7. 03:30 Resmi Gazete'de bugün: 27 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  8. 03:24 Yerli üretim Renault Duster için fiyat belirsizliği devam ediyor!
  9. 03:23 27 Nisan 2024 Günlük burç yorumları
  10. 03:22 Gününüze tat katacak Huriye tatlısı tarifi: Sadece 4 malzemeli!
  11. 03:20 4 mucize bir arada: Ödemi söküp atan çay tarifi!
  12. 03:19 Mercedes Benz S Serisi ve BMW 7 Serisi'ne Çin'den rakip geliyor
  13. 03:19 Hemen pişsin çok beğenilsin diyenlere irmikli etimek tatlısı tarifi
  14. 03:16 Çin, uzay rüyasına yürüyor: 6 aylık görev başladı!
  15. 03:15 Trabzonspor, 8 yıl aradan sonra ilk defa büyük bir hamle yapmaya hazırlanıyor!
  16. 03:14 Metaverse arsa tutarları düştü: İşte son durum
  17. 03:13 Bu yöntemle yastıklarınız ilk günkü kadar beyaz olacak!
  18. 03:10 Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
  19. 03:08 Karpuzun aşırı dozu: Aşırıya kaçarsanız böyle olur!
  20. 02:04 Lokanta ve kafelerdeki KDV artışı resmiyet kazandı
Spor Haberleri