Galatasaray'da yine kaos! Fatih Terim Bodrum'a gitti, 12 futbolcunun sözleşmesi bitti

Galatasaray'da yine kaos! Fatih Terim Bodrum'a gitti, 12 futbolcunun sözleşmesi bitti

Galatasaray'da yine kaos! Fatih Terim Bodrum... Galatasaray ile sözleşmesi 31 Mayıs'ta bitecek olan Fatih Terim, başkanlık seçimi öncesinde görevini bıraktı ve Bodrum'a gitti. Terim'in vedası sonrasında takımda sözleşmeleri sona eren 12 futbolcunun durumu merak konusu oldu.

Galatasaray ile sözleşmesi 31 Mayıs 2021 tarihinde sona erecek olan Fatih Terim, önceki dönemlerde olduğu gibi göreve gelecek olan yönetimin hoca konusunda şeffaf ve sağlıklı karar alması adına Florya’daki mesaisini noktaladı. Yeni yönetimin başka bir hoca ile çalışmak istemesi durumunda Terim, kulübün önünü açacak.

TERİM, BODRUM'A TATİLE GİTTİ
Malatya maçının ardından "Benim sözleşmem bu ay itibarıyla sona eriyor. Her seçim döneminden önce olduğu gibi üzerime düşeni ve bana yakışanı yapacağım yine. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diyen Terim ailesi ile birlikte tatil için Bodrum’a gitti.

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre artık teknik direktör konusunda kararı haziran ayında gerçekleşmesi beklenen seçimli genel kurulu kazanan Galatasaray başkanı belirleyecek. Galatasaray’ın yeni başkanı, Fatih Terim ile devam etmek isterse projesi, düşünceleri ve planlamasına göre tecrübeli hoca kararını verecek. Sarı kırmızılılar başka bir teknik adam ile çalışmak isterse de bu konuda önü açık olacak.

12 FUTBOLCUNUN SÖZLEŞMESİ BİTTİ!
Galatasaray’da Fatih Terim dönemi kağıt üzerinde artık sona ererken sarı kırmızılılarda cevap bekleyen önemli konular ve soru işaretler var.

İçişleri Bakanlığı’nın dün açıkladığı pandemi genelgesinin ardından Galatasaray’ın 29 Mayıs’ta genel kurul yapma şansı kalmadı. Bu gelişmelerin ardından camiada şu soruların yanıtı merak ediliyor.

Şu ana kadar 4 isim adaylığını açıkladığı G.Saray’da seçimli genel kurul ne zaman yapılacak?

Fatih Terim’in sona eren sözleşmesi ile alakalı karar ne olacak? Tecrübeli teknik adam ile yola devam edilecek mi yoksa başka bir futbol aklı, hocası mı G.Saray’ın başına geçecek?

Ortaya çıkan tablo sonrasında Galatasaray'ın kadro planlaması ve yeni sezon transferlerini kim yapacak? Galatasaray'da sözleşmeleri sona eren 12 futbolcunun durumu ne olacak?

    Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Yeni Malatyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:
    "41 maç 42 hafta kolay değil. Sıkıştırılmış bir lig. Sadece korona ile rakiplerle uğraşmıyorsunuz. Birçok unsurla beraber uğraşıyorsunuz. Oyunun içinde herkes var ama oyuncularıma teşekkür ettim şimdi kendileriyle helalleşirken. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Biz hiç bırakmadık, Florya. Çok da yaklaştık aslında. Burada ve Denizli'de gol yemeseydik... Emeği geçen herkese, bizi samimi olarak destekleyen Galatasaray taraftarlarına teşekkür ederim.


    Biz, federasyon ve kurullarına göğsümüzü germişken, federasyona teşekkür edenleri de gördük. Ben yalnızım dediğim zaman çok şey ifade ettim ama anlamadılar. Dramatik bir kayıp oldu.

    Sonradan bunu biz bunların hepsini aştık, içimize attık. Ama Galatasaray'ın çok başka sorunları var. Haziranda seçim var, transfer ne zaman yapılacak? Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynayacağız. Galatasaray'ın ciddi bir yapılanmaya ihtiyacı var. Galatasaray'ın bu kadar borcu varken, 5 başkan adayı var. Umarım hazırlardır. Bu kadar borcun altında bu kadar başkan adayı müthiş. Enkazı temizlemeden önemli yerlere gidemeyiz. 31 Mayıs tarihi itibarıyla mukavelem bitiyor. Gereğine uyduk. Bazı zamanlar istifa zamanlarıydı ama yapmadım Galatasaray'ın hatrı için. Sözümüzü yerine getirdik."

    "Galatasaray'da yine kaos! Fatih Terim Bodrum'a gitti, 12 futbolcunun sözleşmesi bitti" haberi, 17 Mayıs 2021 tarihinde yazılmıştır. 17 Mayıs 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Galatasaray'da yine kaos! Fatih Terim Bodrum'a gitti, 12 futbolcunun sözleşmesi bitti haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Galatasaray'da yine kaos! Fatih Terim Bodrum'a gitti, 12 futbolcunun sözleşmesi bitti 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

    Hubbard Editör

    YORUM YAZ

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON HABERLER
    1. 10:54 MediaMarkt Türkiye'de Otomatik Kahve Makineleri Trendini Belirliyor
    2. 10:52 Yunanistan'da 6.0 büyüklüğünde deprem
    3. 10:51 GAÜN Öğrencileri Gaziantep Adalet Sarayında Duruşma Seyrine Katıldı
    4. 10:49 CHP İzmir Adayı Tugay: "1 Nisan'da Yeni Bir Sayfa Açılacak"
    5. 10:46 Mehmet Şimşek: Dünya Bankası’ndan 1,5 milyar dolarlık kaynak temin ettik
    6. 10:42 Nejat İşler: Ben her gün ölümü düşünüyorum
    7. 10:39 Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Selçuk İnan’a verilen belgelerdeki imza sahte çıktı
    8. 10:31 Murat Yetkin yazdı: İmamoğlu bu kadar eşitsiz bir seçimi kazanırsa siyasi iklim nasıl değişir
    9. 10:25 EPDK deprem bölgesinde avans ödemelerini erteledi: 1 Nisan'da resmileşecek
    10. 10:24 Tekirdağ’da uyuşturucu ve silah operasyonunda büyük vurgun!
    11. 10:21 Ahmet Türk: İrademiz sandıklara yansırsa barışa bir adım daha yaklaşırız
    12. 10:16 Avcılar’da dehşet: Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü
    13. 09:49 Sermaye Piyasası Kurulu: Şirketlerin ilk halka arz ön şart tutarlarında indirime gidildi
    14. 09:45 Pelin Karahan: Eşime çıplak fotoğraflar attılar
    15. 09:38 Asal Araştırma Ankara ve İstanbul anketlerini açıkladı: Fark çok büyük
    16. 09:32 Audi, Nisan ortasına kadar Carlos Sainz'dan haber bekliyor
    17. 09:28 Seren Serengil kime oy vereceğini açıkladı: Ben onlar için çok üzülüyorum
    18. 09:23 Karar yazarı Mehmet Ocaktan: Dış güçler olmasa günahlarımızı kime yükleriz
    19. 09:19 Lille'den ayrılmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı'dan Beşiktaş kararı
    20. 09:13 Kendini Hazreti Meryem ilan etti
    Spor Haberleri