Galatasaray''dan İzmir zaferi!

Galatasaray''dan İzmir zaferi!

Galatasaray''dan İzmir zaferi! Galatasaray, Spor Toto Süper Lig''in 19. haftasında deplasmanda Göztepe''yi 1-0 yenerek puanını 35''e yükseltti.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray, deplasmanda Göztepe ile karşılaştı geldi. Büyük mücadeleye sahne olan karşılaşmada Galatasaray, Göztepe'yi 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golü mücadelenin 72. dakikasında Sinan Gümüş kaydetti. Göztepe, 57. dakikada Celso Borges ile bir penaltı atışından yararlanamadı.

Bu sonucun ardından Galatasaray Spor Toto Süper Lig'de puanını 35'e çıkarırken, Göztepe 22 puanda kaldı.

Galatasaray, ligin 20. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Göztepe ise bir sonraki maçında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak.

FATİH TERİM GERİ DÖNDÜ! DEĞİŞİKLİKLER VAR

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe'ye konuk olan Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, cezasını tamamlamasıyla 10 maç aradan sonra takımın başında sahaya çıktı.

Terim, ligde 6-0 kazandıkları MKE Ankaragücü maçının ilk 11'inde zorunlu bir değişiklik yaptı. Sarı-kırmızılı ekipte sarı kart cezalısı Younes Belhanda'nın yerine Selçuk İnan, takımıyla sahaya çıktı. Galatasaray'ın Çekya ekibi Sparta Prag'dan kiraladığı eski futbolcusu Semih Kaya da yedek kulübesinde yer aldı. 

FERNANDO MUSLERA'DAN ÇOK BÜYÜK HATA GELDİ

Mücadelenin 9. dakikasında Galatasaray kalesi büyük bir tehlike atlattı. Linnes topu kaleci Muslera'ya gönderdi. Muslera topu kontrol ettikten sonra Göztepe'den Jerome pres yaptı. Muslera biraz zaman kaybetti ve topu uzaklaştırmak isterken Jerome ayağını uzattı. Jerome'den seken top direğin az farkla dibinden auta çıktı.

Galatasaray kalesi 21. dakikada da önemli bir tehlike atlattı. Ceza sahasına havalandırılan topu Mariano Muslera'ya atmak istedi. Ancak top kaleye doğru yöneldi. Fernando Muslera son anda köşeden iki hamle ile topun kontrolünü sağladı.

GALATASARAY'DA MAICON GOLÜ ATTI ANCAK OFSAYT

Mücadelenin 30. dakikasında Gassama, Feghouli'ye orta alanda sert bir müdahalede bulundu. Feghouli yerde kalırken hakem faulü belirledi. Gassama'ya pozisyonda bir de sarı kart çıktı. Serbest vuruş için topun başına Selçuk İnan geçti. Selçuk İnan'ın ceza sahasına ortasında Maicon'un kafa vuruşunda top ağlara gitti. Ancak yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Hakem VAR odasındaki değerlendirmeden sonra ofsayt kararı verdi.

Galatasaray, ilk 30 dakikadan sonra daha etkili oynayan ve kontrolü eline alan taraf oldu. Sarı-kırmızılı takım baskı yapsa da golü bulamadı.

İlk 45 dakika sonunda iki ekip de gol bulamadı. Göztepe ile Galatasaray arasındaki maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya Galatasaray daha etkili başladı. Henüz 48. dakikada sarı-kırmızılı takı sağ kanattan etkili geldi. Feghouli topla buluştuktan sonra sağ kanattan ceza sahasına etkili bir orta gönderdi. Feghouli'nin ortasına arka direkte Henry Onyekuru dokundu. Onyekuru'nun vurduğu topu son anda Beto çeldi. Bu pozisyonda yan hakem de ofsayt bayrağını kaldırdı.

VAR UYARDI VE GÖZTEPE PENALTI KAZANDI! PENALTI KAÇTI

Ev sahibi ekip 55. dakikada bir korner kazandı. Ceza sahasına kullanılan korner sonrası Galatasaray savunması topu uzaklaştırdı. Top Galatasaraylı oyunculara geçtikten sonra hakem Bülent Yıldırım VAR odasından gelen uyarı üzerine oyunu durdurdu. VAR'dan gelen uyarı sonrası Bülent Yıldırım pozisyonu kenardan izlemeye geldi ve ardından Göztepe lehinne penaltı kararı verdi. Penaltı için topun başına Celso Borges geçti. 57. dakikada Celso Borges'in penaltı vuruşunda top direğin yanından auta çıktı.

Galatasaray, mücadelenin 59. dakikasında Feghouli'nin yerden kalmasının ardından ceza yayından serbest vuruş kazandı. Selçuk İnan topun başına geçti. Selçuk tam vururken dengesini kaybetti ve etkili gitmeyen top kaleci Beto'da kaldı.

BASKI GOLÜ GETİRDİ! MARIANO ORTALADI, SİNAN ATTI

Karşılaşmanın 69. dakikasında gelişen Galatasaray atağında Feghouli'nin savunmanın arkasına attığı uzun topa Henry Onyekuru hareketlendi. Onyekuru kaleci Beto ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda ceza sahası içinde zemine takıldı ve istediği gibi bir vuruş yapamadı. Top kaleci Beto'da kaldı.

Galatasaray'da Badou Ndiaye orta sahada rakibiyle girdiği mücadeleyi kazandı ve Feghouli'ye uzun bir top gönderdi. Feghouli sağ kanattan ilerledikten sonra sağdan bindirme yapan Mariano'ya pasını çıkardı. Mariano ceza sahasının sağında yerden bir orta açtı. Mariano'nun ortasında Sinan Gümüş topa dokundu. Savunmanın hamlesine rağmen Sinan'ın vuruşunda top ağlara gitti. Galatasaray, 72. dakikada Sinan Gümüş'ün golüyle 1-0 öne geçti.

Ev sahibi Göztepe, 79. dakikada hücum yönünün solundan korner kazandı. Ceza sahasına havalandırılan topa Jerome iyi yükseldi ve kafa vuruşunu yaptı. Jerome'nin vuruşunda top üst direkten döndü ve Galatasaray savunması topu uzaklaştırdı.

Göztepe 6 dakika uzatma verildikten sonra rakibi üzerinde baskı kurdu. 90+2. dakikada Yasin Öztekin'in vuruşunda top direkten geri döndü ve sonrasında Galatasaray savunması topu uzaklaştırdı.

Mücadelenin kalan kısmında başka gol olmadı. 90 dakika sonunda Galatasaray, Göztepe'yi 1-0 mağlup etti.

"Galatasaray''dan İzmir zaferi!" haberi, 27 Ocak 2019 tarihinde yazılmıştır. 27 Ocak 2019 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Galatasaray''dan İzmir zaferi! haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Galatasaray''dan İzmir zaferi! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:31 Ahmet Kaya'nın Filmine Sinema Salonlarından Büyük Veto!
  2. 14:24 Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer hamlesi geldi! Şok transfer!
  3. 14:22 Bu araçta uzun far kullanımı sorun olmaktan çıkıyor!
  4. 14:19 Eyüpspor'dan Manuel Lanzini hamlesi geldi!
  5. 14:11 Aşk Yeniden Mi Başladı! Lucas Torreira Devrim Özkan'la Bir Daha Dedi!
  6. 14:04 Ahu Tuğba Amerika'da trafik kazası geçirdi! Durumu nasıl?
  7. 14:00 Yusuf Güney'den şok açıklama: Kenan Işık, astral seyahatten gelmek istemiyor!
  8. 13:55 Son dakika! Korhan Berzeg muamması'nda son dakika!
  9. 13:49 Nihal Candan tahliye edildi! Son dakika!
  10. 13:47 Zafer Partisi'nde iki önemli istifa!
  11. 13:46 Korhan Berzeg'e ait yeni izleri tespit etme çabaları devam ediyor
  12. 13:36 Yılın en Etkili İsimleri Time 100 Galasında Buluştu!
  13. 13:28 TikTok Türkiye'de Yasaklanacak mı? AKP'li Vekilden Açıklama
  14. 13:27 4,4 Milyar Lira Yardım Hesaplara Yatıyor! Kimlik Numaralarınızı Kontrol Edin!
  15. 12:40 Uzman İsim Uyardı: Sıcaklıklar Rekor Kıracak! Yaz Ayları Kavurucu Geçecek
  16. 12:39 Kenya'yı Vuran Şiddetli Yağışlar ve Seller: En Az 32 Kişi Hayatını Kaybetti
  17. 12:35 Gazze Kıyısında İnsani Yardım Limanı İnşaatı Başladı
  18. 12:31 Sıvı Metal Alaşımlarıyla Hızlı Elmas Üretimi:Güney Kore'de Yeni Buluş
  19. 12:28 Türkiye Ekonomisi IMF Raporunda: Zorlu On Yılın Ardından Değerlendirme
  20. 12:23 Sosyal Medya Akrobasisi: Motosiklet Kazalarındaki Ölümcül Tehlike
Spor Haberleri