Gamze'yi ölüme götüren tuzağı Niğdeli genç kıza da kurmuşlar

Gamze'yi ölüme götüren tuzağı Niğdeli genç kıza da kurmuşlar

Gamze'yi ölüme götüren tuzağı Niğdeli genç k... Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

ANKARA'nın Kızılcahamam ilçesinde lise öğrencisi Gamze Açar'ın (17) iş görüşmesi için gittiği termal otelin 5'inci katından düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili tutuklanan 3 şüpheliden Rıza Doğan ve Mehmet Doğan kardeşlerin, geçen yıl verdikleri iş ilanını arayan M.Y.'yi yaşadığı Niğde'den önce Afyon'a ardından da İzmir'e götürüp, cinsel saldırıda bulundukları, uygunsuz fotoğraflarını çektikleri genç kıza şantajla 23 bin lira kredi çektirdikleri, gözaltına alınıp sevk edildikleri adliyeden adli kontrolle serbest kaldıkları öğrenildi.

Ankara'da babaannesiyle yaşayan ve özel kolejde eğitim gören Gamze Açar, geçen 7 Kasım günü, internette gördüğü iş ilanı üzerine Rıza Doğan ile irtibata geçti. Ardından da iş görüşmesi için Kızılcahamam ilçesinde odaları devre mülk olarak kiralanan termal otele gitti. Açar, aynı gün sabaha karşı kaldığı odanın penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Kızılcahamam Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Açar'ın otelde görüşmeye gittiği, kendilerini devre mülk şirketi çalışanları olarak tanıtan Rıza Doğan, Mehmet Doğan, Mustafa Emre Demiral, H.G. ve E.E. gözaltına alındı. Şüphelilerden olay sırasında odada bulunduğu belirlenen Rıza Doğan ve Mehmet Doğan kardeşler ile ifadesinde gece odaya uğradığını söyleyen Mustafa Emre Demiral, "cinsel saldırı" ve "kasten öldürme" suçlarından tutuklandı. H.G. ve E.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

NİĞDE'DE YAŞAYAN M.Y.'Yİ DE İŞ İLANIYLA TUZAĞA DÜŞÜRMÜŞLER

Tutuklanarak cezaevine gönderilen Doğan kardeşlerin geçen yıl "cinsel saldırı', "saldırı" ile "şantaj" suçlarından gözaltına alınıp adli kontrolle serbest bırakılmalarının detayları öğrenildi. İddiaya göre 2019 yılında Niğde'de yaşayan M.Y., internette bir iş ilanına başvurup Rıza Doğan ve Mehmet Doğan ile tanıştı. Doğan kardeşler ve 2 arkadaşları, M.Y.'yi iş bahanesiyle önce Afyon'a ardından da İzmir'e getirdi. Şüpheliler M.Y'ye cinsel istismarda bulunup uygunsuz fotoğraflarını çekti. Şantaj yapıp, genç kıza 23 bin lira kredi çektirdi.

M.Y.'nin şikayeti üzerine Doğan kardeşler ve iki şüpheli gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen şüpheliler, sevk edildikleri adliyede, mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

"Gamze'yi ölüme götüren tuzağı Niğdeli genç kıza da kurmuşlar" haberi, 19 Kasım 2020 tarihinde yazılmıştır. 19 Kasım 2020 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Gamze'yi ölüme götüren tuzağı Niğdeli genç kıza da kurmuşlar haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Gamze'yi ölüme götüren tuzağı Niğdeli genç kıza da kurmuşlar 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:44 Kızartma yapmadan önce yağa bir parça ekmek koyun
  2. 21:43 Koç Holding, Romanya'daki Ford Otosan Fabrikasında Seri Üretime Geçti!
  3. 21:37 Bakan İbrahim Yumaklı duyurdu: Ödemeler hesaplara yatırılıyor
  4. 21:36 ABD Dışişleri Bakanı Blinken açıkladı: “Refah’ta askeri operasyonlar desteklemediğimiz bir şey”
  5. 21:33 Pamuklu nevresimler nasıl düzgün şekilde yıkanır?
  6. 21:13 Galatasaray'ın hedefi 60 milyon avro
  7. 20:53 Hızlı Uyumanın Sırları: Sadece Birkaç Dakikada Uykuya Dalmanın Yolları!
  8. 20:49 ECB Başkanı Lagarde açıkladı: "Dezenflasyon sürecinin devam etmesi bekleniyor"
  9. 20:49 Tarım Bakanlığı, çiftçilere yönelik yeni destekler açıkladı!
  10. 20:49 İstanbul'da toprak kayması yaşandı: 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi!
  11. 20:45 Biden Yönetimi İsrail'e 1,3 Milyar Dolarlık Silah Satışı İçin Hazırlık Yapıyor
  12. 20:42 Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: 14 Gecekondu Etkilendi, 70 Kişi Tahliye Edildi
  13. 20:38 Görsel Zeka Testi: Hızlı Düşünme ve Algılama Becerilerinizi Ölçün!
  14. 20:37 Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Randevu alıp gitmeyenler dikkat!
  15. 20:33 AYM'den ifade özgürlüğü kararı alındı: Bildiri dağıtmak için artık izne gerek yok
  16. 20:33 NATO, Ukrayna'ya Askeri Destekte Kararlı: Savunma Kapasitesi Güçleniyor
  17. 20:27 Alerjik Astım: Semptomları, Tanı ve Tedavi Yöntemleri
  18. 20:19 Isparta'da Uyuşturucu Taciri Kaçmaya Çalışırken Yakalandı
  19. 20:14 Tottenham, Fenerbahçe'nin Yıldızı Sebastian Szymanski İçin Hamle Yapıyor
  20. 20:13 Apple, WhatsApp ve Threats uygulamalarını Çin mağazasından kaldırdı
3. Sayfa Haberleri