Gelecek Partisi’nde toplu istifa depremi! İl teşkilatı tüm üyeleriyle istifa etti

Gelecek Partisi’nde toplu istifa depremi! İl teşkilatı tüm üyeleriyle istifa etti

Gelecek Partisi’nde toplu istifa depremi! İl... Gelecek Partisi Sakarya İl Teşkilatı tüm üyeleriyle istifa etti. Açıklama yapan teşkilat üyeleri, kendilerinden biat etmelerinin istendiğini savunurken, bu duruma karşı direndiklerini söyledi.

Yapılan açıklamada, "Sayın Genel Başkan Ahmet Davutoğlu istediği kadar hukukun üstünlüğünden, adam kayırmacılığı yapılmayacağından, ileri demokrasiden dem vursun. İştir kişinin ayinesi, lafa bakılmaz. Şunu gördük ki haksızlığı kendisine yakın olanlar yaptığında adil değil, taraf olmaktadır" denirken, "Türkiye’de zaten adam kayıran, adaleti hiçe sayan, halkı yanıltan partiler var. Bunlardan bir tane daha sıfırdan inşa etmenin vatana, millete zaman ve enerji kaybettirmenin bir anlamı olmadığına inandığımızdan Sakarya teşkilatı olarak bizler görevlerimizden ve partiden istifa ediyoruz" diye ifade edildi.

Yapılan açıklama şu şöyle:

"Sakarya Gelecek Partisi teşkilatı olarak 23 Ocak’tan bu güne kadar faaliyet gösteriyoruz. İl başkanlığı olarak çalışma ekibimizi Sakarya’nın bir mozaiği olacak şekilde oluşturmaya gayret ettik. Derdi vatan, millet olan, ülkesine hizmet etmek isteyen, samimi güzel insanlardan yönetim oluşturduk ve yola çıktık. Bizler Gelecek Partisi’nin programını ve tüzüğünü okuduk, onun siyasetini yaptık. Adil olduk, samimi olduk, şeffaf olduk. Ülkemizin geleceği olacağımızı zannederek, sorunlara çözüm sunacak siyaseti ortaya koymak için gece gündüz canla başla çalıştık. Sakarya’da teşkilatlanmanın maddi-manevi yükünü çektik. Ancak biat kültüründen gelen ilkesizlerin baskı ve zorlamalarına maruz kaldık. Bizden çalışan/üreten bir teşkilat değil, biat eden bir teşkilat olmamız istendi. Kabul etmedik, direndik.

Bizler, Türkiye’nin ilkesiz siyasetçilerine karşı bir duruş sergilemek, alternatif olabilmek için bu yola çıktık. İlkesiz siyasetçilerin siyasi hedeflerine hizmet etmek için değil. Sayın Genel Başkan Ahmet Davutoğlu istediği kadar hukukun üstünlüğünden, adam kayırmacılığı yapılmayacağından, ileri demokrasiden dem vursun. İştir kişinin ayinesi, lafa bakılmaz. Şunu gördük ki haksızlığı kendisine yakın olanlar yaptığında adil değil, taraf olmaktadır. Türkiye’de zaten adam kayıran, adaleti hiçe sayan, halkı yanıltan partiler var. Bunlardan bir tane daha sıfırdan inşa etmenin vatana, millete zaman ve enerji kaybettirmenin bir anlamı olmadığına inandığımızdan Sakarya teşkilatı olarak bizler görevlerimizden ve partiden istifa ediyoruz. Bu vesile ile bizi yalnız bırakmayan, teveccüh gösteren Sakaryalı hemşerilerimize ve görev süremiz boyunca birlikte olduğumuz tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla..."

"Gelecek Partisi’nde toplu istifa depremi! İl teşkilatı tüm üyeleriyle istifa etti" haberi, 29 Aralık 2020 tarihinde yazılmıştır. 29 Aralık 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Gelecek Partisi’nde toplu istifa depremi! İl teşkilatı tüm üyeleriyle istifa etti haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Gelecek Partisi’nde toplu istifa depremi! İl teşkilatı tüm üyeleriyle istifa etti 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:Tele 1

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:38 Canlı yayında gözaltı: Kızlarını 100 bin TL'ye sattılar
  2. 09:31 Dev banka iflas etti, kapatıldı: İflasın maliyetini 667 milyon dolar
  3. 09:25 Euroleague'in deneyimli hakemi hırsızlık yaparken yakalandı
  4. 09:21 İYİ Parti'de kurultay günü: Salona seyirci alınmıyor
  5. 09:15 Erdoğan ile görüşmede ne konuşacak: Özgür Özel açıkladı
  6. 08:57 Hastaneye 5 yıl boyunca fazla fatura kesmişler
  7. 08:54 MEB’in hazırladığı yeni müfredatta “Atatürk ve Cumhuriyet” seyreltildi
  8. 08:47 Bursa'da üretilecek: Yeni Renault Duster tanıtıldı
  9. 08:42 Şevket Çoruh güzel haberi fotoğrafla duyurdu
  10. 08:36 Gonca Vuslateri anne oldu: Bakın kızına hangi ismi verdi
  11. 08:29 Mahmut Tanal, bakanlık önünde eylem başlattı
  12. 08:26 Real Madrid, Arda Güler'in golü ile kazandı
  13. 08:22 Bakan Yerlikaya duyurdu: 321 zehir taciri yakalandı
  14. 08:17 Kızılcık Şerbeti'nde Eylem Tok mesajı: Oğlunuzu nefret objesi haline getirdiniz
  15. 08:11 Murat Ağırel yazdı: AK Parti’den CHP’ye geçen belediyede seçim gecesi yaşananlar
  16. 08:07 Fehmi Koru yazdı: İYİ Parti şansını kullanamadı
  17. 08:02 O iller dikkat: Meteoroloji'den sağanak ve çamur uyarısı
  18. 05:52 ABD'de Yılın İlk Banka İflası: Republic First Bank Kapanıyor
  19. 04:06 Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
  20. 04:02 15 dakikada hazır: Tavada çıtır çıtır su böreği
Politika Haberleri