Gelinim Mutfakta'da babasını arayan yarışmacının anlattıkları şaşkına çevirdi

Gelinim Mutfakta'da babasını arayan yarışmacının anlattıkları şaşkına çevirdi

Gelinim Mutfakta'da babasını arayan yarışmac... Gelinim Mutfakta 633. Bölümde Seda Sayan’ı dahi duygulandıran oldukça üzücü anlar yaşandı. Kayıp babasını arayan Ayten’le ilgili biraz dertleşmek isteyen Seda Sayan; tüm izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Gelinim Mutfakta yarışmacıları arasında yer alan Ayten, kayıp babasını aradığını Seda Sayan’a belirtmişti ve bunları anlatırken oldukça duygu dolu anlar yaşamıştı. Seda Sayan, 633. Bölümde Ayten ile ilgili olarak yaklaşık olarak 15 dakika boyunca ailesiyle ve kendiyle konuşarak; parantez açtı. Program esnasında yaşananlar o esnada izleyenleri gözyaşlarına boğarken, sonradan izleyenler de sosyal medya yorumlarıyla oldukça duygu dolu anlar yaşadıklarını belirttiler. Peki, Ayten’in hikayesi nedir?

Gelinim Mutfakta 633. Bölümde Ayten’in babası konu olurken Seda Sayan “Bende bir ara içeri girdiğimde soru sormadan önce, şöyle bir dertleşirken; aranızdaki konuşmanıza rastladım. Ayten’in babasıyla ilgili anlattıkları hepimizi şaşkına çevirdi, ben gerçekten çok şaşırdım, önce izleyelim; sonra bu konuda bir dertleşelim bakalım” dedi. Ardından ise yayına Ayten’in annesini verdi. Ayten’in annesi ise eşiyle hikayesini anlattı.

seda-sayan2.webp

Ayten’in annesi, 1995 yılında aşk evliliği yaptıklarını, Haziran ayında Rusya’ya gittiklerini ve kendisinin hamile kaldığını; aşerdiğini, eşinin ise arkadaşıyla mantar toplamak için ormana gittiğini; oranın ormanlarının da çok derin olması sebebiyle insanların kaybolduğunu, eşinin de kaybolduğunu; çok uzun süre aradıklarını fakat ne yazık ki bulamadıklarını söyledi. Bu aramaların 7-8 ay boyunca devam ettiğini, o sıralar hiçbir şey yemediğini, hastanelik olduğunu ve 9.ayında Azerbaycan’a gidip doğum yaptığını anlattı.

Doğum yaptıktan sonra annesiyle birlikte, kızına (Ayten’e) baktığını, babası kaybolduğu için sürekli bugüne kadar “belki haber alırız” umudu içerisinde olduklarını bugüne kadar hiçbir netice olmadığını anlattı. Kızının büyüdüğünü, evlendiğini, baba görmediğini ve çok acı günler yaşadığını, baba tarafının her zaman kesik kaldığını aktardı. Hala da babalarının geleceğiyle ilgili umutları olduğunu da anlattı. “Umudumuzu kaybetmedik” diyerek de noktayı koydu.

hqdefault.jpg

Gelinim Mutfakta 633. Bölümde Ayten, 25 yıl önce kaybolan babasını program aracılığıyla bulmak için herkesten yardım istiyor!

Ayten'in yarışma esnasında babası hakkında anlattıkları Seda Sayan ve diğer yarışmacıları çok hüzünlendirdi. Seda Hanım bu olayı gün sonu değerlendirmesine taşıdı. Ayten'in annesi de bu olay ile ilgili bir video yolladı. Ayten'in annesi, hamile iken mantar aş ermiş. Ayten'in babası da, mantar toplamak için bir arkadaşı ile ormana gitmiş. Çok uzaklaştıkları ormanda yorgunluktan halsiz kalan Ayten'in babası yere yığılmış. Arkadaşı yardım getirmek için yanından ayrılmış ve o da belli bir uzaklıkta baygınlık geçirmiş. Arkadaşının anlattıklarıyla Ayten'in babasını arama çalışmaları başlatılmış; fakat, günlerce arama boşa çıkmış. Ayten'in babası o zamandan itibaren kayıpmış. Hal böyleyken Ayten'in stüdyoda anlattıkları herkesi çok hüzünlendirdi. Ölüsü bulunamayan babasının hala sağ olduğu umuduna tutunan Ayten, Gelinim Mutfakta programı ile herkese seslendi. İsmi Dergah olan babası hakkında bilgisi olanlar aşağıdaki Whatsapp hattını arayıp bilgi vermelerini istedi. Seda Sayan da bu isteğe önayak oldu ve program olarak her türlü desteği sunacaklarını söyledi.

Gelinim Mutfakta Whatsapp Hattı: 05395703707

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 13.00'da Kanal D'de!

Gelinim Mutfakta 633. bölüm full izle.

 

"Gelinim Mutfakta'da babasını arayan yarışmacının anlattıkları şaşkına çevirdi" haberi, 04 Şubat 2021 tarihinde yazılmıştır. 04 Şubat 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Gelinim Mutfakta'da babasını arayan yarışmacının anlattıkları şaşkına çevirdi haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Gelinim Mutfakta'da babasını arayan yarışmacının anlattıkları şaşkına çevirdi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:24 Zelenski, ABD'ye Teşekkür Etti ve Putin'e Karşı Birlik Çağrısı Yaptı
  2. 18:23 Altın Fiyatlarında Dev Düşüş ? Uzmanlar O Tarih İçin Uyarıda Bulundu!
  3. 18:20 İngiltere'den Düzensiz Göçmenler için Ruanda Planı: Yeni Anlaşma Hakları Güvence Altına Alıyor
  4. 18:16 A Milli Takımımızın UEFA Uluslar Ligi Heyecanı Başlıyor: İlk Maçlar Belli Oldu!
  5. 18:10 Isua Kayaları: Dünya'nın Manyetik Geçmişine Işık Tutuyor
  6. 18:05 O Futbolcunun Galatasaray'daki Sonu Geldi: Okan Buruk, Yıldız Futbolcuyu Kadro Dışı Bıraktı!
  7. 17:59 Galatasaray Süper Lig'de Zafer Peşinde: Üst Üste Kazanma Rekoruna Koşuyor!
  8. 17:58 Ekonomist Demirtaş: Merkez Bankası'nın Faiz Kararı Hatalı!
  9. 17:55 Beyaz Eşya Sektörü: İç Pazarda Artış, İhracatta Düşüş
  10. 17:30 ACER Raporu: Avrupa'da LNG Talebi Artıyor
  11. 17:23 Sağlıklı ve Lezzetli: Yoğurtlu Brokoli Salatası Tarifi!
  12. 17:18 Nijerya'daki Hapishane Tahrip Oldu: Kaçaklar Yakalanıyor, Halk Uyarılıyor
  13. 17:09 Almanya'da Pandemi Döneminde Sağlık Harcamaları Yüzde 20 Arttı
  14. 17:05 Macron: Avrupa'nın Güçlenme Mücadelesi Geride Kalıyor, Ölüm Riskiyle Karşı Karşıya
  15. 17:00 İstanbul'da Hafta Sonu Güneşli Hava Bekleniyor
  16. 16:56 Meta'nın WhatsApp İle İlgili İddiaları: İsrail'in Hedef Belirleme Sisteminde Rolü mü Var?
  17. 16:52 Gazze'de Son 24 Saatte İsrail Saldırılarında 43 Filistinli Hayatını Kaybetti
  18. 16:45 Antalya'da Çöl Tozu Taşınımı: Görüş Mesafesi Azaldı
  19. 16:41 Kaspersky'den Telegram Kullanıcılarına Toncoin Dolandırıcılığı Uyarısı
  20. 16:36 Dunsborough'da 160 Balina Karaya Vurdu: 26 Hayvan Kurtarılamadı
Otomotiv Haberleri