Genelkurmay'dan kahvecide laf atılan Nagehan Alçı'ya 'geçmiş olsun' mesajı!

Genelkurmay'dan kahvecide laf atılan Nagehan Alçı'ya 'geçmiş olsun' mesajı!

Genelkurmay'dan kahvecide laf atılan Nagehan... AKP ile Gülen Cemaatinin birlikte yürüttükleri ve sonrasında kumpas olduğu ortaya çıkan Ergenekon, Balyoz ve Odatv gibi davaların en ateşli savunucularından olan Nagehan Alçı, Etiler'de dün kahve almak için girdiği kafeteryada,...

AKP ile Gülen Cemaatinin birlikte yürüttükleri ve sonrasında kumpas olduğu ortaya çıkan Ergenekon, Balyoz ve Odatv gibi davaların en ateşli savunucularından olan Nagehan Alçı, Etiler'de dün kahve almak için girdiği kafeteryada, iddiaya göre piyanist Nazlı Işıldak'tan tepki gördü.

Alçı'ya bu kumpaslara verdiği destek nedeniyle tepki "Bank Asya'dan aldığınız krediyle oturduğunuz yalıda vicdanınız nasıl rahat ediyor?" diye tepki gösteren ve karakolda general kızı olduğunu söylediği iddia edilen Nazlı Işıldak,verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.

GENELKURMAY'DAN NAGEHAN VE RASİM'E 'GEÇMİŞ OLSUN' MESAJI

Yaşanan olayın ardından Genelkurmay'dan, yıllarca TSK'yı hedef alan Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın aranarak 'geçmiş olsun' mesajı iletildiği ortaya çıktı.

Olayı referanduma bağlayan ve kadın piyanist için 'Hanzo' ifadesini kullanan Rasim Ozan Kütahyalı, bugünkü köşesinde olayı şöyle anlattı: "Bu çirkin olayın duyulmasıyla beraber dün Genelkurmayımız da hem Nagehan'a hem de bana hemen üzüntülerini ilettiler. Dahası bu emekli generalin personel kayıtlarına bakınca sadece iki oğlunun olduğunu ve kızının olmadığını, ortada tuhaf bir durum olduğunu söylediler. Ayrıca bu generalin Balyoz mağduru da olmadığını ilettiler. Aynı şekilde nüfus kayıtlarında da generalin bir kızı olmadığı gözüküyordu. Biz de saldırganın iddia ettiği kimliğini Genelkurmay'a ilettik. Şu an soruşturuluyor...

Daha fenası bu barbarlığı ve çirkefliği yapan hanzo kadın bir piyanist, bir klasik batı müziği icracısı. Görüntüde en medeni en uygar en çağdaş olduğunu söyleyip Türk halkının çoğunluğunu küçümseyen bir kesimin temsilcisi. Nagehan'dan o küçümsediği insanların hep yanında olduğu için nefret ediyor. Oysa özünde bunun gibiler tam maganda tam yontulmamış kerestelerdir. Kendilerini bu ülkenin sahibi zannedip bu halkın çoğunluğunu kiracı gören bu zihniyete inat 16 Nisan'da EVET verecek bu millet ve bu barbar zihniyet dersini yine sandıkta alacak...

OKULU YAKILAN MÜJDAT GEZEN'İ ESKİ GENELKURMAY BAŞKANI ARADI

Kahvecide laf atılan Nagehan Alçı'ya ve eşine 'geçmiş olsun' mesajı ileten Genelkurmay'ın, önceki gece kurduğu Müjdat Gezen Sanat Merkezi kundaklanan Müjdat Gezen'e böyle bir mesaj iletmediği ortaya çıkmıştı. Usta oyuncu, Kanal D Ana Haber'de "Arayıp geçmiş olsun diyen Sayın Cumhurbaşkanı ve Genelkurmay Başkanına teşekkür ediyorum. Yanlış anlaşılmasın eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ aradı" diyerek durumu özetlemişti. 

Genelkurmay Başkanlığı, bugüne kadar kimi silahlı saldırı olmak üzere saldırıya uğrayan onlarca gazeteci hakkında bir açıklama yapmazken veya o gazetecilere 'geçmiş olsun' mesajı iletmezken, Akit yazarı Hasan Karakaya için verdiği taziye mesajı ile de dikkat çekmişti.

"AKAR REHİN DEĞİLSE NEDENİNİ AÇIKLASIN"

ABC Gazetesi YAyın Koordinatörü Atakan Sönmez, Genelkurmay'ın Naghena Alçı'ya geçmiş olsun mesajı iletmesine TELE1 canlı yayınında Alçı'nın geçmişteki bazı sözlerini hatırlatarak tepki gösterdi.

">

"Genelkurmay'dan kahvecide laf atılan Nagehan Alçı'ya 'geçmiş olsun' mesajı!" haberi, 22 Şubat 2017 tarihinde yazılmıştır. 22 Şubat 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Genelkurmay'dan kahvecide laf atılan Nagehan Alçı'ya 'geçmiş olsun' mesajı! haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Genelkurmay'dan kahvecide laf atılan Nagehan Alçı'ya 'geçmiş olsun' mesajı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 27 Temmuz 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:42 NASA'nın bulgu aracı Mars'ta eski yaşam emareleri keşfedildi
  2. 01:38 Antoine Griezmann için sürpriz transfer iddiası gerçek mi?
  3. 01:33 Fatih'te tramvay faciası yaşandı: Raylara düşen bir kişi öldü
  4. 01:30 Polisin durdurduğu TIR'dan 86 kilo 950 gram esrar çıktı
  5. 01:27 Trump, suikast girişimine uğradığı alanda yeniden miting düzenleme kararı! Trump'un amacı ne?
  6. 01:25 Husiler: ABD ve İngiltere Hudeyde Havalimanı'na saldırı düzenledi
  7. 01:22 Kız meselesi yüzünden tartıştığı kişiyi öldürdü!
  8. 01:19 Manisa'da 4 araçlı zincirleme trafik kazası: 9 yaralı var! Son dakika
  9. 01:01 TRT'den Şaşırtan Hamle: Paris 2024 Açılışında LGBTİ+ Mesajlarından Sonra Yayın Kesildi!
  10. 00:56 Bu Hisseye Yatırım Yapanlar Dikkat: Tüm İşlemler Sınırlanacak!
  11. 00:35 BYD'den Büyük Hamle: Ailelerin Beklediği Elektrikli MPV Modeli Çıktı!
  12. 00:29 Ünlü Türk marketi iflas tehlikesiyle karşı karşıya kaldı!
  13. 00:22 Emekliler çok umutsuz: Yurttaşın enflasyon beklentisi yüzde 113 olarak açıklandı!
  14. 00:22 143 yıllık köklü kulüp iflas etti! Herkes şok oldu
  15. 00:10 Olimpiyatlara gidip 500 bin eurosunu çaldırdı! Fenerbahçe efsanesine dev şok!
  16. 00:09 Şarj Edilebilir Hibrit Araçlarda Şok ÖTV İndirimi: Fiyatlar 500 Bin Lira Düşebilir!
  17. 00:08 Final iddiası konuşuluyordu: Kanal D'den o dizi için karar çıktı! Apar topar gitti
  18. 00:06 Bakan Yumaklı'dan duyuru: Bugün hesaplara yatıyor!
  19. 00:05 Özgür Özel "Eğer taşıyamıyorsan bırak küfeyi, milletin sırtına yüklenme. Biz bu milleti taşırız"
  20. 00:04 Eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Paris'te Büyük Soygunla Sarsıldı!
Gündem Haberleri