Geniş Ürün Çerçevesi ile Selsil

Geniş Ürün Çerçevesi ile Selsil

Geniş Ürün Çerçevesi ile Selsil Selsil, hayatınızın birçok noktasında karşılaşacağınız sorunlara uygun çözümler getiren ürünleriyle hayatınızı kolaylaştırmaktadır.

 

 

Selsil ürünleri sorun odaklı ilerlediği için sizlere kesin çözümleri sunmaktadır. Bugün Selsil’in sizlere sunduğu ürünleri ve hangi alanlarda hitap ettiğini anlatacağız.

Selsil’in sizin için ürettiği çözümler, ürünleri kullanacağınız yer ve yüzeye göre çeşitlenmektedir. Bunlar; alüminyum, kapı, pencere, mutfak, banyo, ahşap mobilya, dış cephe izolasyon, dekorasyon, kendin yap (DIY), otomotiv, proje ve yangına dayalı yüksek ısı çözümleridir. Bu alanlarda pek çok soruna çözüm bulabileceksiniz.

Selsil Alüminyum Yüzeyde Neler Sunuyor?

Alüminyum yüzey ve malzemelerle alakalı Selsil bizlere pek çok ürün sunmaktadır. Bunlar şu şekildedir; eğer alüminyum yüzde herhangi bir yapıştırma işlemi yapacaksanız veya bu yüzeylerde kaçaklar var ve bunları engellemek istiyorsanız, Selsil sizlere çeşit çeşit silikonlar sunmaktadır. Bu silikonlar sayesinde hem yapıştırma işlemi yapacaksanız güçlü bir yapıştırma yapabilir hem de herhangi bir kaçak sorunu ile karşılaşıyorsanız kaçağa kesin çözüm bulabilirsiniz.

Ayrıca alüminyum yüzeyler kiri çok göstermektedir. Bu yüzeylerdeki kirlerin çıkması da çok zordur. Selsil sizler için bu yüzeylerdeki güçlü kirleri çıkarabileceğiniz temizleme ürünleri sunmaktadır.

Ayrıca alüminyum tezgâh montajı veya evye montajı için kullanabileceğiniz alüminyum montaj ürünlerimizi tercih edebilirsiniz.

Selsil Kapılar ve Pencerelerde Neler Sunuyor?

Evimiz ile dışarının bağlantısını kesmede en önemli nokta pencere ve kapılarımızdır. Pencere ve kapılarımızda kullanacağımız malzemelere dikkat etmemiz gerekiyor. Selsil bizler için kapı ve pencerelerde ne sunuyor beraber inceleyelim.

Pencerelerimizin etrafındaki izolasyonu çok iyi yapmanız gerekiyor. Buraya yaptığımız izolasyon hem evinizin sıcaklığını hem de pencerelerinizin sabitliğini etkilemektedir. Selsil bizlere son derece kaliteli hem sıcaklık dengesi sağlayan hem de sağlamlık sağlayan silikonlar sunmaktadır. Ayrıca Selsil markası çok sıcak ve ocakların yanında bulunan pencereler için ısıya ve yangına dayanıklı silikonlar üretmiştir. Bu silikonları her türlü ortamda kullanabilirsiniz.

Ayrıca kapı ve pencerelerin temizliği de çok önemlidir. Selsil buralarda temizlikte kullanabileceğiniz çeşitli temizleyici ürünlerde sizlere sunmaktadır.

Ayrıca pencere ve kapıların menteşe kısımları zamanla ses yapmaya başlamaktadır. Bu noktalar toz ve pislik dolduğu için ses yapmaktadır. Sesin yanı sıra zor açılması da meydana gelmektedir. Selsil bu noktalarda bulunan sorunları çözebilmeniz için yağlayıcı spreylerde sunmaktadır. Bu spreyler sayesinde kapı ve pencereleriniz hem ses yapmak hem de kolay açılır.

Selsil Mutfak ve Banyolarınız İçin Neler Sunmaktadır?

Mutfak ve banyolarımızda genelde su ile çok fazla işimiz olmaktadır. Bu noktalarda suya karşı dayanıklı ve sızdırmayan silikonlar kullanmamız gerekiyor. Selsil bizlere ısıya karşı dayanıklı, temiz görünüm sağlayan silikon, duşa kabin silikon, ayna silikonu gibi birçok silikon çeşidi sunmaktadır. Siz amacınıza uygun silikonu belirleyin gerisini Selsil halleder.

Selsil Ahşap Yüzeyler İçin Ne Sunmaktadır?

Selsil ahşap yüzeyleri sabitleyebilmeniz için tutkal, silikon ve hızlı yapıştırıcı çeşitleri sunmaktadır. Bu yapıştırıcılar ahşap yüzeyler için özel üretilmiş olmaktadır. Ahşap yüzeylerde en önemli konu iz bırakmayan yapıştırıcı kullanılmasıdır. Selsil iz bırakmayan renksiz silikon çeşidiyle sizlere bu konuda destek oluyor.

Selsil Dış Cephe İzolasyonu İçin Ne Sunmaktadır?

Selsin dış cephe izolasyonunu mükemmel bir şekilde yapabilmeniz için pek çok ürün sunmaktadır. Bu noktada sizlere sunduğu silikonlar hem ses hem su hem de hava geçirmeme özelliğine sahiptir. Bu saydığımız üç unsur dış cephe izolasyonlarında olmazsa olmazdır. Bunların yanı sıra dış cephede oluşabilecek olumsuzlukları göz önüne almak gerekiyor. Bu noktada yangına ve ısıya dayanıklı silikonları sizlere sunmaktadır.

Selsil Dekorasyon Konusunda Ne Sunmaktadır?

Selsil dekorasyon konusunda sizlere birçok yapıştırıcı sunmaktadır. Yapıştırıcıların yanı sıra eğer dekore etmek istediğiniz eşyada herhangi bir çatlak bulunuyorsa, bu çatlakları doldurabileceğiniz çatlak doldurucu macunda sizlere sunmaktadır. Yine dekore ettiğiniz eşyaların rengini değiştirmeye karar verdiyseniz, uygulaması son derece kolay sprey boyaları sizlere sunmaktadır.

Selsil Kendin Yap Uygulamaları İçin Ne Sunmaktadır?

Selsin kendin yap uygulaması yapan kişilere yardımcı olabilmek ve desteklemek için pek çok ürünü stoklarına getirdi. Kendin yap uygulamasını yapacağınız yüzey için uygun yapıştırıcıları sizlere sunmaktadır. Bu yapıştırıcıların kullanımı oldukça kolaydır. Ayrıca kendin yap uygulamanızın rengini değiştirebilmeniz için sprey boyaları ile sizlerin yanında. Bu sprey boyaların rengi çok çeşitlidir ayrıca kullanımı da çok kolaydır.

Selsil Otomotiv İçin Neler Sunmaktadır?

Selsil otomotiv sektörüne yönelik çok fazla çeşit sunuyor. Bunları kısaca anlatmaya çalışalım.

Aracınızın motor bakımı ve koruması için birçok ürün mevcuttur. Örneğin bakımını yaparken kullanabileceğiniz sıvı conta bulunmaktadır. Motor temizliğini yapabilmeniz için motor temizleyici sprey sunmaktadır.

Aracınızı temizleyebileceğiniz ve parlatabileceğiniz ürünlerde mevcuttur. Lastik parlatıcı, torpido temizletici, kontak spreyi gibi aracınızda sıklıkla kullanacağınız ürünleri stoklarımızda bulunduruyoruz.

Aracınızın yaptığı sesleri kesmek ve size daha konforlu bir sürüş yapmak için bazı ürünler bulundurmaktadır. Motor bölümünde kayışlarınızın ses yapmaması için kayış spreyi, emniyet kemerlerinin makaraları için emniyet kemeri spreyi, fren balataları için balata temizleyici, sıvı gres yağı gibi pek çok ürün bulabilirsiniz.

Son olarak aracınızda kırık parça bulunuyorsa, bunları rahat, güçlü, hızlı bir şekilde yapıştırmanız için hızlı yapıştırıcı bulunmaktadır. Ayrıca daha farklı yapıştırıcı malzemelerde stoklarda mevcuttur.

Selsil Projeleriniz İçin Neler Sunuyor?

Projelerinizi en iyi şekilde yapıştırabileceğiniz yapıştırıcılar sunmaktadır.

Selsil Yangın ve Yüksek Isı İçin Neler Sunuyor?

Daha önce de bahsettiğimiz gibi yapıştırma noktalarında kullanılan silikonlar ve yapıştırıcılar yüksek ısıda çözünüyor veya yangında çok kolay yanıyor. Selsil bu durumlar için yangına ve yüksek ısıya dayanıklı yapıştırıcı malzemeler sunmaktadır.

Sponsorlu içeriktir.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:53 Korhan Berzeg için arama çalışmasında gelişme: Dere yatağında bir kanıt daha bulundu
  2. 18:46 Erdoğan: "Kalıcı ateşkesin temini büyük önem arz ediyor”
  3. 18:29 Trabzonspor'dan çifte transfer bombası geldi!
  4. 18:22 EGO Genel Müdürlüğü duyurdu! Ankara'da o hizmet süresiz kapatıldı
  5. 17:54 Begüm Doğan Faralyalı Açıkladı! "Beş yılda 1 milyar dolar yatırım planlıyoruz!"
  6. 17:46 Yeşilçam’ın Tonton Dedesi Nubar Terziyan O Çok Ünlü Şarkıcının Dayısıymış!
  7. 17:34 TRT'nin sevilen dizisinden izleyicilere müjde geldi! Beşinci sezonuyla ekranlarda yer alacak
  8. 17:34 Atv'nin veda edeceği dizi belli oldu: İzleyicilerin beğeniyle takip ettiği o dizi final yapıyor
  9. 17:32 Beşiktaş üç futbolcusunun sözleşme sürelerini uzatma kararı aldı!
  10. 17:24 Milli Sporcu Ferhat Satar, Ağaca Asılı Halde Ölü Bulundu!
  11. 16:49 Beşiktaş'ta Transfer Hareketi! 3 Oyuncuyla Sözleşme Uzadı
  12. 16:48 Kral Charles'ın Sağlık Durumu Kritik: Cenaze Hazırlıkları Başladı!
  13. 16:48 Gerçek Gamer'lar İçin Uygun Fiyatlı Güç: Ardor Gaming Guardian Klavye
  14. 16:47 Sevgili Cinayetine Kurban Giden Kadın Bakın Kimmiş! Yalın'ın Kuzeni Çıktı!
  15. 16:42 Yeşilçam'ın Güzel Oyuncusu Ahu Tuğba Yoğun Bakımda! Son Dakika!
  16. 16:39 Alman Kadınlarının Güzellik Sırrı O Marka Bundan Sonra Türkiye'de!
  17. 16:26 Fitch Ratings: Türkiye'nin Enflasyonla Mücadele Kararlılığı Yeni Ekonomi Politikasıyla Sürdürülecek
  18. 16:18 Kremlin Sözcüsü Peskov: Avrupa'nın Seçim Kararı Rusya İlişkilerini Yeniden Şekillendirecek
  19. 16:09 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Seçim sürecinde büyük bir haksızlığa maruz kaldık"
  20. 16:08 Çin ABD'ye zeytin dalı uzattı: "Rakip değil ortağız"
Yaşam Haberleri