Gerici Akit yazarı dalga geçiyor: Cumartesi Anneleri, AKP''li yöneticilere sabah akşam dua etsin

Gerici Akit yazarı dalga geçiyor: Cumartesi Anneleri, AKP''li yöneticilere sabah akşam dua etsin

Gerici Akit yazarı dalga geçiyor: Cumartesi ... Gericiliğiyle tanınan Yeni Akit gazetesi yazarı Ali İhsan Karahasanoğlu, İçişleri Bakanı Soylu''nun emriyle Cumartesi Annleri''nin 700''üncü hafta eylemine gerçekleşen saldırıyla ilgili köşesinde yazı yazdı. Karahasanoğlu, Cumartesi Anneleri''nin AKP''li yöneticilere ''sabah akşam dua etmeleri'' gerektiğini savundu.

Gerici ve yandaş Yeni Akit gazetesi yazarı Ali İhsan Karahasanoğlu, Gözaltında kaybedilen yakınlarının akıbetini sormak için 700. kez İstanbul Galatasaray Meydanı’nda toplanan ve polis saldırısına maruz kalan Cumartesi Anneleri'ne ilişkin skandal bir yazı kaleme aldı.

Gerici yazar Cumartesi Anneleri'nin AKP'li yöneticilere 'sabah akşam dua etmeleri' gerektiğini savundu.

Ali İhsan Karahasanoğlu bugün yayımlanan "Cumartesi Anneleri, AK Parti’den ne istiyorsunuz?" başlıklı yazısında Cumartesi Anneleri'ni Erbakan'a teşekkür etmeye davet ederek şunları yazdı:

"Bu yolda yapılanları da, Cumartesi Anneleri’nin takdir etmesi lazım.. Ne gibi? Şunun gibi: Necmettin Erbakan Hoca’nın başbakanlığı dönemi ile birlikte, malum karanlık dönemin kapandığı gerçeğini kabul edip, “Cumartesi Anneleri olarak, bizim aramıza yeni anneler eklenmedi..

Bu sebeple, Erbakan Hoca’mıza ve onun ekibine teşekkür ederiz” demeleri gerekir..

Daha başka? “Cumartesi Anneleri”nin çıkışına sebep olan 1980 darbesindeki kaybolan gençlerin birinci derece sorumlusu Kenan Evren ve darbeci arkadaşlarının yargılanması için cesur adımı atan Tayyip Erdoğan ve yönetimine teşekkür edilmesi lazım..

Öyle ya.. Madem ki, Cumartesi Anneleri’nin varlık sebebi, en başta 1980 darbesinde kaybolan gençler, işkencede ölen insanlardır... 1980 darbesinin failleri de, madem ki Kenan Evren ve arkadaşlarıdır.. O halde.. Bu darbecilerin yargılanmaları, Cumartesi Anneleri için, çocuklarını geri getirmese de.. “Kimsenin yaptığı, yanına kar kalmadı” rahatlaması için bir zorunluluktur.. Bu tablo karşısında."

ALİ İHSAN KARAHASANOĞLU BÖYLE BİRİDİR!

Ali İhsan Karahasanoğlu'nun gericiliğine örnek olsun diye; Hasanoğlu'nun 2016 yılında yazdığı 2 köşe 'yazısı': 

İlki, Karahasanoğlu, hemşire Ayşegül Terzi’ye şort giydiği için tekme atan saldırgan Abdullah Çakıroğlu’nun tutuklanmasına karşı çıkmış. 20 Eylül 2016 tarihinde kaleme aldığı yazısında Karahasanoğlu, tutuklamaya karşı çıkmış ve eklemiş; 

''Bir yanda.. Otobüse şortla binen hemşireyi tekme ile dövmeye kalkışma.. Tekme de, öyle ayağına falan değil. Bodoslamadan çeneye.. Bu birinci psikolojik vaka. Diğer yanda ise..

Mevzuat gereği üst sınırı 2 yıldan düşük hapis cezası gerektiren suçlarda, tutuklama kararı verme imkanı kanunen bulunmadığından.. Saldırganın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılması üzerine...  Olduğu yere yığılıp.. Sanki ortada bir cenaze var. Sanki ortada komalık bir durum varmış gibi.. Sanki bir yakınını öldürmüşler gibi.. Dakikalarca ağlayarak tepki veren bir hemşire..

Neresinden bakarsanız bakınız, bu da bir psikolojik vaka! Ve yine medya gücünü gösteriyor.. Bir tekmeden üç suç birden çıkartıp.. Aslında yargılanıp, mahkum edileceği kesin olan saldırgan.. Sırf medya böyle istediği için.. Türk Ceza Kanunu’ndaki üç değişik madde ile birden suçlanıp, 2 yılı aşan bir isnat icat edilip.. Sonuçta tutuklanıyor.. Hemşire de.. Medya da.. Derin bir oh çekiyor..''

"Gerici Akit yazarı dalga geçiyor: Cumartesi Anneleri, AKP''li yöneticilere sabah akşam dua etsin" haberi, 26 Ağustos 2018 tarihinde yazılmıştır. 26 Ağustos 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Gerici Akit yazarı dalga geçiyor: Cumartesi Anneleri, AKP''li yöneticilere sabah akşam dua etsin haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Gerici Akit yazarı dalga geçiyor: Cumartesi Anneleri, AKP''li yöneticilere sabah akşam dua etsin 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
  2. 22:04 Banyonuzdaki Lekeler İçin Aspirinle Kolay Çözüm!
  3. 21:47 İmamoğlu seçime katılımın önemini vurguladı: "Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız"
  4. 21:40 Yatırımcıların dikkatine: Dolar kurunda tehlike çanları çalıyor!
  5. 21:34 Akşener'den "Oyları bölmeyelim" açıklamalarına tepki geldi
  6. 21:22 Türkiye'nin Uzay Yolculuğu: Türksat 6A Tamamlanma Aşamasında!
  7. 21:21 Erdoğan'dan kendi adayına şaşırtıcı sözler: Boya bak boya!
  8. 21:20 Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştirileri: "Hain ve Zorba!"
  9. 21:19 Erdoğan: "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir"
  10. 21:19 Sağlıklı Yaşamın Anahtarı: Doğal Detoks ve Beslenme Bilgileri
  11. 21:11 Bakan Işıkhan, emekli aylıklarıyla ilgili yeni bir değerlendirme yapılacağını açıkladı
  12. 21:11 Lübnan, İsrail saldırılarını BM'ye resmen şikayet edecek
  13. 21:10 Cevdet Yılmaz: "İkinci bir 5 yıla daha İstanbul'un tahammülü yok"
  14. 21:10 Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Ağırlıyor: Rövanş Heyecanı Başlıyor!
  15. 21:09 Bakan Işıkhan'dan emeklilere müjde: Temmuz ayında yeniden değerlendireceğiz!
  16. 21:07 FTX'in kurucusu 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı!
  17. 21:07 200'den Fazla Şubesi Olan Dev Bakliyat ve Kuruyemiş Firması İflas Etti!
  18. 21:05 Gelir İdaresi, Vergi Beyannameleri ve Elektronik Defter İşlemlerinin Süresini Uzattı
  19. 21:00 Gazze hükümeti: "İsrail, Şifa Hastanesi'nde 200 Filistinliyi infaz etti"
  20. 20:59 Sağlık Bakanı Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de Kökten Değişim Getiriyor
Gündem Haberleri