Anadolu Üniversitesi Rektörü'nün annesi İzmirlilere hakaretler yağdırdı!

Anadolu Üniversitesi Rektörü'nün annesi İzmirlilere hakaretler yağdırdı!

Anadolu Üniversitesi Rektörü'nün annesi İzmi... Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'nın annesi Zekiye Çomaklı İzmirlilere hakaretler yağdırdı. İyi Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'nın annesi Zekiye Çomaklı İzmirlilere hakaretler yağdırdı. İyi Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, “Çomaklı ile Anadolu ve Atatürk Üniversitesinde rektörlük yapan oğlu ve yakın akrabasının peşini bırakmayacağım” dedi. Dervişoğlu, Çomaklı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Erzurum Girişimci Kadınlar Dernek Başkanı Zekiye Çomaklı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda İzmirlilere hakaret dolu sözler sarf etti.

Sosyal medyada yer alan görüntülerde Zekiye Çomaklı, dünyanın birçok yerinde Hristiyan ile Yahudilerin ezan dinleyip, Kuran okuyarak korona virüse karşı mücadele ettiğini belirterek, "Bizim İzmir'deki dinsiz, imansız anladık gavursunuz, tamam ama gavur olunur da gardaş bu kadar mı namussuz gavur olunur? Bu kadar mı haysiyetsiz gavur olunur, azıcık efendi gavur olun" ifadelerini kullandı. Çomaklı'nın, İzmirlileri hedef alan sözlerine tepkiler geldi.

DERVİŞOĞLU’NDAN TEPKİ

İyi Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, “İzmirlileri, ahlaksız,gavur ve namussuz diye nitelendiren bu Zekiye Çomaklı ile Anadolu ve Atatürk Üniversitesinde rektörlük yapan oğlu ve yakın akrabasının peşini bırakmayacağım.Beni, helal oylarıyla vekilleri olarak meclise gönderen İzmirli hemşehrilerime sözüm ve ahdım olsun”

“Bir İzmir Milletvekili olarak buradan suç duyurusunda bulunuyor ve savcıları göreve çağırıyorum. Gerekli resmî müracaat ilgili makamlara ulaştırılacaktır. Başta İzmir'de yaşayan Erzurumlu hemşehrilerim olmak üzere tüm İzmirlileri bu kadın hakkında işlem yapmaya davet ediyorum” dedi.

"İZMİR DÜŞMANLIĞI DA BULAŞICI GALİBA"

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç'tan da çok çok sert tepki geldi. Kılıç, "İzmir düşmanlığı da bulaşıcı galiba.Koronadan daha tehlikeli bir virüse kapılmış beynine hayatı boyunca hiç oksijen gitmemiş derhal karantinaya alınıp oksijen tüpüne bağlanmalı.. Kendisi ile Yakın temasta bulunanları da gözden geçirmek gerekiyor!!! İzmirli hemşehrilerimiz yaşadığımız şu zor günlerde dayanışma ve birlikteliğin en güzel örneğini göstererek gereken yanıtı vermeye devam etmektedir" dedi.

BİR TEPKİ DE CHP'Lİ BAYIR'DAN

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır ise, "Bu tahrik edici, kin ve nefret ifadelerini kullanan şahsın adı; Zekiye Çomaklı imiş. Nedir derdiniz ? Niçin bu ayrıştırıcı söylemler? Yetmedi mi bu ülkeyi kutuplaştırdığınız?

Buradan, bu şahısla ilgili yarın savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı belirtmek istiyorum. Sizin gibi düşünenlere inat, Musfata Kemal ATATÜRK'ün kurduğu bu coğrafyada, aynı vatan toprağı üstünde hep birlikte yaşamaya devam edeceğiz"

REKTÖR ÇOMAKLI: SİZİ ANNEME SÖYLERİM HA

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'nın sosyal medyada canlı yayın yaparken sarf ettiği sözler ise "Sizi anneme söylerim ha"

ÖZÜR DİLEDİ

Erzurum Girişimci Kadınlar Dernek Başkanı Zekiye Çomaklı, İzmirliler aleyhinde yaptığı paylaşıma gelen tepkiler üzerine özür diledi. Çomaklı, sosyal medyadan yaptığı yeni paylaşımla “Vatanperver ve dini değerlere saygılı İzmirli vatandaşlarımızı asla kastetmedim. Sözlerim maksadını aşmıştır. Vatanperver İzmirlilerden özür diliyorum” dedi.

"Anadolu Üniversitesi Rektörü'nün annesi İzmirlilere hakaretler yağdırdı!" haberi, 31 Mart 2020 tarihinde yazılmıştır. Yaşam kategorisi altında bulunan Anadolu Üniversitesi Rektörü'nün annesi İzmirlilere hakaretler yağdırdı! haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Anadolu Üniversitesi Rektörü'nün annesi İzmirlilere hakaretler yağdırdı! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:02 Meral Akşener'in ardından Ülkü Ocakları ve MHP de Mansur Yavaş'ı hedef aldı
  2. 08:54 İmamoğlu'na ilginç sözler: 17 bakan 1 Cumhurbaşkanı tek başına hakkından geliyorsun
  3. 08:51 Bakan Yerlikaya duyurdu: Kırmızı bültenle aranan 2 kişi İstanbul'da yakalandı
  4. 08:45 Eski bürokrat hakkında soruşturma başlatıldı
  5. 08:39 Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelen Yaşar Alptekin 4 katlı evini gösterdi
  6. 08:32 Film çekimleri başlamadan durdu: Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
  7. 08:25 Borcun çoğu AK Parti'de: Belediyelerin verileri, Bakan’ı yalanladı
  8. 08:21 Depremzede çadırda, Diyanet yöneticileri lüks salonda orucunu açtı
  9. 08:17 Bir polis görevden alındı: Ayhan Bora Kaplan dosyasında ‘köstebek’ skandalı
  10. 08:10 İsmail Saymaz: ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler
  11. 08:06 Fehmi Koru yazdı: Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak
  12. 08:03 İsmail Saymaz: İmamoğlu, AK Parti’nin anketinde 5.3 puan önde
  13. 08:01 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den yağış ve toz uyarısı
  14. 05:24 Instagram'a yeni özellik: Blend ile Reels algoritması değişiyor!
  15. 05:14 Ev sahipleri için 1 Nisan son gün: Kira gelirlerinizi bildirin!
  16. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  17. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  18. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  19. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  20. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
Yaşam Haberleri