Gökay Kalaycıoğlu Kimdir?

Gökay Kalaycıoğlu Kimdir?

Gökay Kalaycıoğlu Kimdir? Ünlü Türk televizyon sunucusu, haber spikeri ve akademisyen.

 

Gökay Kalaycıoğlu 26 Haziran 1983 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 

Meslek hayatına 2004 yılında Kanal D Haber Merkezi’nde başladı, sonrasında süreç TGRT Haber ile devam etti. Ekranla ilk buluşması ise 2007 yılında Tv ile gerçekleşti. Başarılı sunucu TvNet sonrasında TV8 ve 24 Tv ve 360 Tv’de görev yaptı. 

Bir buçuk sene görev yaptığı Tv8’de gün ortası kuşağı spikeri olarak görev aldı. Tv8’de görev yaparken aldığı transfer teklifi ile 24 Tv’ye geçen Gökay Kalaycıoğlu burada 6 sene boyunca önemli kuşakların moderatörlüğünü yaptı. 

24 Tv’de son yıllarda Hafta Sonu Ana Haber bülteni ve kritik yayınların aranan moderatörüyken, “ 24 Hafta Sonu “ programı sunuculuğunun sorumluluğunu da alarak popüler kültüre hizmet eden yayınlara imza atar oldu. Bu program ile kırılma noktasını yaşayan ve izleyicinin takdirini kazanan başarılı spiker, 24 Tv’deaktif görevine devam ederken eş zamanlı olarak Star Gazetesi Hafta Sonu Eki’nde iş, sanat ve medya dünyasından ünlü isimlerle kaleme aldığı röportajları ile “ Gökay Kalaycıoğlu İle Haber Bahane “ röportaj serisine başladı. Artık popüler sunucular arasında ismi anılmaya başlayan Gökay Kalaycıoğlu, 16 Ocak 2017 itibariyle aynı grup bünyesinde yer alan 360 Tv’ye Ana Haber Spikeri olarak kurum içi transfer oldu.

2018 yılı Ocak ayına kadar 360 Tv Ana Haber Spikerliği görevini devam ettiren Gökay Kalaycıoğlu için artık zaman bilgi birikimini gençlere aktarma zamanıydı. Mezunu olduğu, Can & Arsen Gürzap’ın kuruculuğunda Dialog Anlatım İletişim Merkezi’nde Sunuculuk – Spikerlik Teknikleri, Televizyon Haberciliği ve Röportaj Teknikleri derslerinin eğitmeni oldu. Aynı zamanda meslekte 15 yılını doldurduğu için İstanbul Kültür Üniversitesi Radyo – Televizyon Meslek Yüksekokulu’nda Radyo – Televizyon Haberciliği ve Diksiyon – Sunum derslerini verme teklifini aldı. Akademisyenlik ve eğitmenlik başarılı sunucu için halen devam eden bir diğer meslek kolu… 

Pandemi sürecinde 2020 yılına Star Tv Avrupa Yayınları’nda Güzel Yaşam isimli programını evinden online sunarak bir ilke imza atan Gökay Kalaycıoğlu, aynı yılın temmuz ayında aldığı bir teklif ile Uçankuş Tv’ye transfer oldu ve magazin dünyası ile tanıştı. Canlı Masa isimli Prime Time kuşağında yayınlanan tartışma programının moderatörü oldu. Aktif olarak Cumartesi – Pazar Magazin programları ile Uçankuş Tv’de moderatörlükyapan Kalaycıoğlu, çok sayıda ulusal / uluslararası organizasyonların sunuculuğunu da Master of Ceremonyunvanıyla üstlenmektedir.

Uçankuş TV’ye ek olarak, dijital dünyada da başarısını fark ettiren başarılı sunucu Türkiye’nin ilk haber portalı Haberlercom’un youtube kanalı için “ Haber Bahane “ ismini verdiği bir program ve röportajları ile yine büyük ilgi görüyor. 

Marmara Üniversitesi İ.İ.B.F. Ekonometri Bölümü mezunu olan Gökay Kalaycıoğlu, iyi derecede İngilizce ve Almanca dillerini bilmektedir. 

"Gökay Kalaycıoğlu Kimdir?" haberi, 28 Ocak 2022 tarihinde yazılmıştır. 28 Ocak 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Gökay Kalaycıoğlu Kimdir? haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Gökay Kalaycıoğlu Kimdir? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:12 Yüzyıllık bir geçmişe sahip olan dondurma fabrikası, beklenmedik bir şekilde iflas etti
  2. 01:00 TBMM'nin İliç Komisyonu üyeleri Resmi Gazete'de yayımlandı
  3. 00:53 Elite World Hotels & Resorts, Van Kahvaltısını Türkiye'nin Dört Bir Yanına Taşıyor
  4. 00:51 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik başvurusunu veto etti
  5. 00:51 Resmi Gazete 19 Nisan 2024 kararları
  6. 00:50 Dubai'yi Vuran Şiddetli Yağış: Okullar Tatil, Havalimanı Sular Altında
  7. 00:47 Dilan ve Engin Polat'a bir suçtan mahkemeden tahliye kararı çıktı
  8. 00:47 Türk Bilim İnsanlarından Şaşırtıcı Keşif: Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Tespit Edildi
  9. 00:44 Bugün yüzde 25 zam gelmişti: Kırmızı ete yüzde 50 zam daha açıklanmış bulundu!
  10. 00:43 Sigorta Sektöründe Önemli Gelişmeler: Kefalet Sigortası ve ZAS'ın Hayata Geçmesi Öngörülüyor
  11. 00:41 Prof. Dr. Naci Görür' den Tokat Depremleri İçin Uyarı: "Dikkatli Olunmalı"
  12. 00:35 Tokat'ta Son 24 Saatte 5 Deprem: Vatandaşlar Büyük Korku Yaşıyor
  13. 00:29 Tokat'ın Sulusaray İlçesinde 4.1 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Açıkladı
  14. 00:23 Okul Etkinliği Sırasında Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Zehirlendi: 48 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
  15. 00:22 ABD, BM'de Filistin Devleti'nin Tanınmasına "Hayır" Diyor
  16. 00:20 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralı
  17. 00:16 UNFPA'nın Raporu: Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eşitsizlikleri Artıyor
  18. 00:13 1 Mayıs'ın Taksim'de Kutlanması İşçi Sınıfının, Halkın Hakkıdır!
  19. 00:13 İran Cumhurbaşkanı, İsrail ile savaş ortamında sert uyarıda bulundu
  20. 00:10 Bill Gates, ''Milletlerden'' büyülenmiş olduğunu açıkladı
Gündem Haberleri