Gomis'ten Galatasaray sözleri: ”Kalbimde özel bir yeri var”

Gomis'ten Galatasaray sözleri: ”Kalbimde özel bir yeri var”

Gomis'ten Galatasaray sözleri: ”Kalbimde öze... Galatasaray’ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis, Galatasaray Kadın Takımı’nın Lyon ile deplasmanda oynadığı Şampiyonlar Ligi maçını tribünden takip etti. Gomis, Galatasaray’ın gelişiminden gurur duyduğunu belirtirken, Türkçe olarak taraftara “Sizi seviyorum” mesajı gönderdi.

Galatasaray’ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis, Galatasaray Kadın Takımı'nın Lyon ile deplasmanda oynadığı Şampiyonlar Ligi maçını tribünden izledi. Karşılaşma sonrasında Galatasaray Televizyonu’na konuşan Gomis, önemli açıklamalarda bulundu.

Gomis, Galatasaray Petrol Ofisi’nin Lyon karşısındaki mücadelesi hakkında şu ifadeleri kullandı: "Bu maçı izlemekten büyük mutluluk duydum. Avrupa’da Şampiyonlar Ligi tecrübesi en fazla olan Lyon’a karşı oynayan bir Galatasaray izledim. Ben de futbolculuk dönemimde çok sayıda maçta oynamıştım ve bu takımı bir arada görmek beni duygulandırdı. Galatasaray'ın nasıl geliştiğini görmek harika. Oyuncular yürekleriyle mücadele ettiler. Galatasaray büyük bir kulüptür ve bir ruha sahiptir. Futbolcular da her zaman bu ruhla oynamalı. Aslanlarımızla gurur duyuyorum, Türkiye'yi ve Galatasaray'ı çok iyi temsil ediyorlar."

"GALATASARAY'I TAKİP EDİYORUM"

Galatasaray Futbol Takımı’nı takip edip etmediği sorulan Gomis, şunları söyledi: "Galatasaray’ı her zaman takip ediyorum. Başkanla iletişim halindeyim, aynı zamanda Okan Buruk ve bazı oyuncularla da görüşüyorum. Galatasaray'ın geçen sezonki şampiyonluğundan dolayı çok mutluyum. Bu sezon da lige harika başladılar ve derbiyi kazandılar. Galatasaray benim kalbimde her zaman özel bir yere sahip. Bu aileye katıldığınızda asla yalnız kalmazsınız."

"OKAN BURUK İÇİN ZOR BİR KARAR"

Galatasaray’ın hücum hattındaki yıldız oyuncular hakkında konuşan Gomis, "Victor Osimhen, Mauro Icardi ve Michy Batshuayi gibi isimlere sahip olmak Okan Buruk için büyük bir sorun olabilir. Çünkü hepsi oynamak isteyecek ama başarı için herkesin özellikle Avrupa'da katkı vermesi gerekiyor. Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’nde kupayı kazanacağına inanmalılar. Bu üç forvetle çok fazla skor üreteceklerdir. Okan Buruk bu isimleri en iyi şekilde yönetecektir, bu da takım içindeki mutluluğu artırır ve başarı gelir. Galatasaray’dan ayrıldığınızda oranın kıymetini daha iyi anlıyorsunuz. Bu kulüpte oynamaktan gurur duymalısınız, arma için oynamak her şeyden önemli."

Son olarak, Galatasaray taraftarına Türkçe seslenen Gomis, "Taraftarlarımızı çok özledim. Sizi seviyorum." ifadelerini kullandı.

"Gomis'ten Galatasaray sözleri: ”Kalbimde özel bir yeri var”" haberi, 11 Ekim 2024 tarihinde yazılmıştır. 11 Ekim 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Gomis'ten Galatasaray sözleri: ”Kalbimde özel bir yeri var” haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Gomis'ten Galatasaray sözleri: ”Kalbimde özel bir yeri var” 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 11 Ekim 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:12 Vizesiz Seyahat Edebileceğiniz Ülkeler
  2. 15:09 Sınır Kapısında Vize Nasıl Alınır? Bilmeniz Gerekenler
  3. 15:02 Dostlarıyla Köfteci Yusuf’a Giden Metin Ergun’dan Destek Mesajı!
  4. 15:01 Pasaportsuz Kimlikle Seyahat Edilebilecek Ülkeler
  5. 14:58 Adnan Oktar davasında şok savunma: Cinsel istismarı reddetti, Filistin savaşını durduracağım dedi!
  6. 14:58 Ucuz Uçak Bileti Bulmanın 10 Püf Noktası
  7. 14:55 Türkiye Tekvando Federasyonu’nda Kriz:Metin Şahin’in Başkanlık Adaylığı Reddedildi!
  8. 14:50 Başakşehir’de Dehşet: 17 Yaşındaki Genç, Bıçakla 3 Kişiyi Yaraladı!
  9. 14:45 2025 Asgari Ücret Zammı İçin MÜSİAD'dan Kritik Açıklamalar!
  10. 14:39 Rojin Kabaiş'in Kayıp Hikayesinde Yeni İpuçları!
  11. 14:35 Kahreden Veda: Merve Menteş’in Düğünü Yerine Cenazesi Yapıldı!
  12. 14:30 İstanbul’da Mutlaka Denemeniz Gereken Meşhur Yemekler
  13. 14:18 Sokaklarda Panik: Hizbullah 50 Kişiyi Alıp Götürdü, Ajan Suçlamaları Arttı!
  14. 14:15 Çelik İthalatında Damping İddiaları! Yeni Önlemler Yolda!
  15. 14:09 İngiltere'den Dev Hamle! Oosterwolde İçin Rekor Teklif Yolda!
  16. 13:59 Mustafa Çabuk ve müritleri çıkar amaçlı suç örgütü kurma suçundan gözaltına alındı!
  17. 13:53 Kebapta tekila, kokoreçte viski! Gıda skandalları bitmiyor!
  18. 13:50 Maradona’nın anıt mezarı nerede olacak? Büyük kızı Dalma’dan önemli açıklama!
  19. 13:49 İzmir’de Ne Yenir? Mutlaka Denemeniz Gereken Lezzetler
  20. 13:45 Türkiye'nin sevilen çay markaları büyük tehlikede! Bakanlık 619 ürünü sakıncalı ilan etti
Spor Haberleri