Gözaltında Olan İçişleri Bakanı Yardımcısının Kardeşi Serbest Kaldı

Gözaltında Olan İçişleri Bakanı Yardımcısının Kardeşi Serbest Kaldı

Beşiktaş Belediyesi'ne yönelik düzenlenen rüşvet operasyonunda İçişleri Bakanı Yardımcısı Mehmet Aktaş'ın kardeşi Ahmet Aktaş, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Beşiktaş ve Esenyurt Belediyelerine yönelik başlattığı büyük çaplı rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma soruşturması devam ediyor. Operasyon kapsamında, İçişleri Bakanı Yardımcısı Mehmet Aktaş’ın kardeşi Ahmet Aktaş da dahil olmak üzere 9 kişi gözaltına alındı.

AHMET AKTAŞ TUTUKLANMADI

Soruşturma çerçevesinde, Ahmet Aktaş ve diğer sekiz kişi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından sorgulandı. Ancak, İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen Ahmet Aktaş, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Soruşturmanın ilerleyen süreçlerinde, operasyonun detayları ve tutuklamaların olup olmayacağına dair gelişmeler takip edilecek.

İÇİŞLERİ BAKANI YARDIMCISI’NIN KARDEŞİYLE İLGİLİ İDDİALAR

Operasyonun, belediyelerdeki bazı usulsüzlükler ve ihale yolsuzlukları üzerine yapıldığı belirtiliyor. İçişleri Bakanı Yardımcısı Mehmet Aktaş’ın kardeşi Ahmet Aktaş’ın ismi, soruşturma kapsamında öne çıkan kişiler arasında yer aldı. Ancak şu an için Mehmet Aktaş’ın adı, soruşturma kapsamında yer almıyor.

SORUŞTURMANIN DEVAM EDECEĞİ AÇIKLANDI

Beşiktaş ve Esenyurt Belediyelerine yönelik yapılan soruşturmanın, rüşvet ve ihale yolsuzluklarının önlenmesi adına geniş bir inceleme süreci başlattığı ifade ediliyor. Ahmet Aktaş ve diğer gözaltına alınanların durumu ise mahkeme kararlarına göre netlik kazanacak.

"Gözaltında Olan İçişleri Bakanı Yardımcısının Kardeşi Serbest Kaldı" haberi, 17 Ocak 2025 tarihinde yazılmıştır. 17 Ocak 2025 tarihinde de güncellenmiştir. Türkiye kategorisi altında bulunan Gözaltında Olan İçişleri Bakanı Yardımcısının Kardeşi Serbest Kaldı haberi 2025 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Gözaltında Olan İçişleri Bakanı Yardımcısının Kardeşi Serbest Kaldı 2025 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Türkiye konusunda 11 Şubat 2025 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ayla Karadere Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:41 Fenerbahçe'nin yeni transferi Mimovic, Zenit'e katılmak üzere Rusya'ya gitti
  2. 23:28 ‘Emekli bayram ikramiyesi artacak mı?’ Bakan Şimşek’in açıklamaları beklenen cevabı verdi!
  3. 23:28 Adana Demirspor Kulübü ve Başkanı Murat Sancak, PFDK'ya sevk edildi
  4. 23:23 Timur Cihantimur kimdir? Timur Cihantimur davasında gelişmeler ne yönde?
  5. 23:23 Yolsuzluk endeksinde Türkiye'nin sıralaması aynı kaldı: 180 ülke arasında 107. sırada yer aldı!
  6. 23:22 Trabzonspor 4.5 yıllık anlaşmayı imzaladı
  7. 23:19 ABD, Eylem Tok ve Timur Cihantimur’un Türkiye’ye iadesini onayladı!
  8. 23:16 Depremler yeni bir gerçeği ortaya çıkardı! Dünya'nın merkezi aydınlanıyor
  9. 23:16 AB'nin Ukrayna'ya Desteği 134 Milyar Euroyu Geçti!
  10. 23:12 Uğurlu'nun İstifasının Perde Arkası: 'Kumarhane Görüntüsü Çıktı' İddiası!
  11. 23:12 Özel bir defa daha Erdoğan'a seslendi: "Konteyner kentleri birlikte gezelim!"
  12. 23:06 Elektrikte yeni kriz: 1049 TL yetmedi, şimdi de 495 TL üzeri faturalara zam yolda!
  13. 22:50 Galatasaray Eren Elmalı'nın maliyetini açıkladı!
  14. 22:37 Galatasaray’dan flaş transfer: Eren Elmalı resmen Aslan oldu!
  15. 22:28 Trump’tan Ürdün ve Mısır’a Şok Rest: Mültecileri Almazsanız Yardımları Keserim!
  16. 21:57 Galatasaray transferi tamamladı
  17. 21:57 Saray Danışmanı Saral: "Yavaş’ın Cumhurbaşkanımızdan yana tavır alacağını düşünüyorum"
  18. 21:57 İmamoğlu AKOM'dan tüm İstanbul'a mesaj gönderdi
  19. 21:27 Kılıçdaroğlu'na parti içinden ilk tepki geldi: "Erdoğan ile aynı düzlemde buluşmanın..."
  20. 21:27 Flaş gelişme! 657 Sayılı Kanun tarih olacak: Bakan Işıkhan'dan bomba açıklama geldi!