Gözde mekânda müşterilere feci dayak

Gözde mekânda müşterilere feci dayak

Gözde mekânda müşterilere feci dayak Galataport’ta bulunan Vandal isimli restoranda eğlenen bir müşteri grubu, mekânın sahibi ile badyguardlar tarafından darp edildi. Darp edilen kişilerden birine silah çekildi. Müşterilerden biri kör olmaktan son anda kurtuldu.

Vandal’ın sahibi ünlü işletmeci Ömür Olcay ile 3 badigart tutuklandı. Yürütülen soruşturma sonrası Olcay ile birlikte 12 kişiye dava açıldı.

Olay 10 Eylül 2022’de yaşandı. Ezgi Çil ve arkadaşları, Çil’in doğum günü nedeni ile Galataport’un gözde mekânı Vandal isimli restoranda bir araya geldi. Gecenin ilerleyen saatlerinde doğum günü nedeni ile şampanya patlatıldı. Ancak, anılan grupta yer alan bir kişinin şişeyi fazla çalkalaması nedeni ile şampanya diğer masalarda oturan kişilerin de üzerine sıçradı.

OLAYLAR KÜFÜRLE BAŞLADI
Bu durum, bu kişiler ile gruptakiler arasında gerginliğe neden oldu. Bu sırada, Çil ve arkadaşlarının olduğu masaya yakın bir yerde olan Vandal’ın sahibi Ömür Olcay, gruba yönelik küfretti. Kendilerine küfredildiğini duyan Mahir Yoğurtçu ile Olcay arasında gerginlik başladı. İkilinin karşılıklı sözlü atışması kısa süre sonra itişmeye döndü.

ezgi.jpeg

‘BUNLARI BİRAZ HIRPALAYIN’
Mekânda badigart olarak çalışan çok sayıda kişi ise, bu sırada olaya müdahale etti. Badigartlardan birinin ifadesine göre Ömür Olcay, kendilerine "Bunları biraz hırpalayın" talimatı verdi. Bu talimat sonrası mekânda işler daha da karıştı.

HEM İÇERİDE HEM DIŞARIDA DARP EDİLDİ
Grupta bulunan kişilerden Mahir Yoğurtçu, mekânın giriş katına indirildi. Burada feci bir şekilde darp edilen Yoğurtçu’yu darp eden isimler arasında mekânın sahibi Ömür Olcay da yer aldı. Başına ve gözüne tekme darbeleri alan Yoğurtçu, mekânın dışına çıksa da bu kişilerin elinden kurtulamadı. Galataport AVM’nin içinde bir kez daha yakalanan Yoğurtçu bir kez daha feci bir biçimde darp edildi.

ezgi3.jpeg

OLAYDAN SONRA 4 KİŞİ TUTUKLANDI
Olaya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında Vandal’ın sahibi Ömür Olcay’ın yanı sıra badigartlar Ayhan Okur, Emircan Kaygusuz ve Âdem Keskin tutuklandı. Cihan Yıldızdöken, İlhan Okur, Mert Turan, Murat Koçar, Peyman Mutalimov, Rahman Galomdarlı, İbrahim Halil Karadağ, Tolga Yılmaz ve Fatih Akçay ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

‘PATRON DA DARP ETTİ’ İFADESİ
Bu kişiler hakkında "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "darp ve "tehtit" suçlarından dava açıldı. Sanıklardan Ayhan Okur verdiği ifadede, Yoğurtçu’yu darp eden isimler arasında Ömür Olcay’ın da yer aldığını ifade etti.

ezgi1.jpeg

‘ALT KATA İNDİRİN’ TALİMATI
Okur ifadesinde, Mahir Yoğurtçu’nun alt katta darp edilmesi talimatını Olcay’ın verdiğini ifade ederek "Diğer çalışan arkadaşlar Mahir’i en alt katta bulunan bölüme indirdiler. Burada Ömür Olcay şahsa vurdu. Dışarıda da vurdu. Bu kişinin kafasını yere kimin vurduğunu görmedim" dedi.

‘TAŞKINLIK ÇIKARDILAR’ SAVUNMASI
İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada savunmaları alınan sanıklar ise, suçlamaları kabul etmedi. Sanıklar, Mahir Yoğurtçu ve arkadaşlarının mekânda taşkınlık çıkardıklarını öne sürdü. Vandal’ın sahibi ve beraberindeki 3 kişi geçen 1 Şubat’ta görülen duruşma sonrası serbest bırakıldı. Davanın bir sonraki duruşması önümüzdeki ağustos ayında görülecek.

ezgi2.jpeg

"Gözde mekânda müşterilere feci dayak" haberi, 05 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 05 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Türkiye kategorisi altında bulunan Gözde mekânda müşterilere feci dayak haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Gözde mekânda müşterilere feci dayak 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Türkiye konusunda 02 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:Halk Tv

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:05 "Kürk Mantolu Madonna" adlı eserin dizi uyarlaması yapılacak
  2. 01:05 Fordham Üniversitesi, ABD'de Filistin'e destek gösterilerinin son adresi haline geldi
  3. 01:05 Yeni bir batarya teknolojisi, elektrikli araçların menzil sorununu çözecek!
  4. 00:47 Erzincanlılar dikkat! Meteoroloji uyarıda bulundu: O saatlerde dışarıya çıkmayın
  5. 00:42 Fed'in faiz kararı, New York borsasında dalgalanmalara neden oldu
  6. 00:42 Alp Dağlarına bile 1000 basacak güzellik: Giden asla dönmek istemiyor!
  7. 00:38 Dolar sahipleri yakında dört dönecekler! Doların 7 lira yükseleceği tarih belli oldu
  8. 00:37 Edebiyatın "rock yıldızı" Paul Auster hayatını kaybetti
  9. 00:28 Beşiktaş'ta yeni bir Şenol Güneş dönemi başlayabilir! Hasan Arat itiraf etti
  10. 00:28 Bakan Tekin'den öğretmen atamaları ile ilgili açıklama geldi
  11. 00:25 Fenerbahçe, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Hızlı Başladı
  12. 00:21 Ankara'daki ekmek zammına vatandaşlardan tepki geldi: "Bu nasıl bir vicdansızlık?"
  13. 00:21 TGC, 1 Mayıs'ta İstanbul'da Gazetecilere Yönelik Polis Müdahalesini Sert Bir Şekilde Kınadı
  14. 00:20 Plastik kirliliğine en fazla sebebiyet veren markalar belirlendi!
  15. 00:18 Bayburt ve Çevresinde Beklenen Kuvvetli Yağışlar İçin Meteorolojiden Uyarı: Dikkatli Olun!
  16. 00:17 KYK yurdunda ekmeğin içinden çıkan şeyin görüntüleri mide bulandırdı: Kimse inanamadı!
  17. 00:16 İsrail'in Misilleme Tehdidi: Tutuklama Kararı Çöküşe Yol Açabilir
  18. 00:15 Meteorolojiden uyarı: Ani sel ve su baskınlarına dikkat!
  19. 00:12 KFC ve Pizza Hut'un ABD'deki satışları geriledi
  20. 00:10 Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel ile bir araya gelecek
Türkiye Haberleri