GTA 5 hayal kırıklığı olabilir

GTA 5 hayal kırıklığı olabilir

GTA 5 hayal kırıklığı olabilir GTA 5 Playstation 5 sahiplerinin en çok oynamak isteyeceği oyunların başında geliyordu. Ancak Playstation 5 piyasaya çıktığında oyuncular bu cihazla

GTA 5 Playstation 5 sahiplerinin en çok oynamak isteyeceği oyunların başında geliyordu. Ancak Playstation 5 piyasaya çıktığında oyuncular bu cihazla GTA 5 oynayabilecek mi, belli değildi. Sony yaptığı duyuru ile merak edilen bu konuya açıklık getirdi.

GTA 5 hayal kırıklığı olabilir. PS5’in piyasaya çıkış tarihi olarak 2020’nin sonunu duyuran Sony, oyunun ise 2021’de Playstation 5 oyuncularına ulaşacağı duyuruldu. Ancak oyun hem daha gelişmiş özellikler hem de daha büyük haritalarla oyuncuların karşısına çıkacak.

2021 tarihini duyunca, PS5’in hemen ardından piyasaya çıkacağını düşünenler ise yanılıyor. Rockstar’ın ünlü oyunu, 2021’in ikinci yarısında piyasada olacak. Bu da PS5 satın alanlar için alt aydan uzun bir bekleme süresi demek. Bu süre zarfından oyunu eski PS4 cihazında oynamak zorunda olacak fanatikleri için, bekledikleri her ay, oyundaki hesaplarında 1 milyon dolar nakit yatırılacak. Bu parayı da oyun içinde daha büyük bir suç çetesi ve organize kötülük işleri kurmak için harcayabilecekler.

GTA 5 hayal kırıklığı olabilir

Bu haber aynı zamanda kötü bir haber de sayılabilir. Çünkü Rockstar’ın PS5 için GTA 5 üzerinde çalışması, GTA 6’ya dair bir çalışma yapılmadığını veya yakın zamanda bu oyunun beklenmediği anlamına da geliyor. Bazı kaynaklar, GTA 6’nın 2020’de çıkacağını beklese de oyunun yapımcısından bu konuda bir açıklama yok. PS5’in piyasaya çıkmasının ardından bile GTA 6’nın cihazın sahiplerine ulaşacağının duyurusunun yapılmaması, bu konudaki umutları da bitirdi.

2013 yılında piyasaya çıkan GTA V’in yeni versiyonunun yapılmaması, oyunun büyük başarı görmesi ve hala çok satılmasıyla da alakalı. Ayrıca GTA Online da büyük ilgi görünce, yapımcı Rockstar yedi yıldır GTA 6 üzerinde çalışmaya gerek duymadı.

Aynı kaderi, Elder’s Scrolls serisi de paylaşıyor. 2011 yılında büyük ilgiyle karşılanarak piyasaya çıkan Elder’s Scrolls V oyunundan sonra, Elders Scrolls Online piyasaya çıktı ve yapımcı ancak 9 yıl sonra, Elder Scrolls VI üzerinde çalışmaya başladıklarına dair basit bir teaser video yayınladı. Bu da oyunun en az 3-4 yıl sonra piyasaya çıkacağı anlamına geliyor.

Öte yandan uzun yıllar piyasaya kalan oyunlar, düşük donanım ihtiyaçları nedeniyle pek çok oyun cihazında ve PC’de çalışırken, zamanla bug’ları da temizlenmiş oluyor. Zengin DLC içerikleri hazırlamak da mümkün olduğu için bu oyunlar unutulmaz efsaneler arasına girebiliyor.

 

"GTA 5 hayal kırıklığı olabilir" haberi, 13 Haziran 2020 tarihinde yazılmıştır. Teknoloji kategorisi altında bulunan GTA 5 hayal kırıklığı olabilir haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. GTA 5 hayal kırıklığı olabilir 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:05 New York'ta Farelerle Bulaşan Hastalık Vakalarında Artış: Sağlık Yetkilileri Tedbir Alıyor
  2. 14:03 Grammy Ödüllü American Idol Şarkıcısı Mandisa Lynn Hundley 47 Yaşında Hayatını Kaybetti
  3. 14:01 Can Uzun'un Duygusal Anları: Penaltı Kaçırışı ve Gözyaşlarıyla Dolu Maç
  4. 13:57 Libya'dan ABD'nin Filistin BM Üyeliğini Veto Etmesine Tepki:İnsani Değerler ve Hukuka Saygı Çağrısı
  5. 13:53 Xiaomi, İlk Elektrikli Otomobilini Piyasaya Sürdü
  6. 13:53 Ev Yapımı Peynirli Börek Tarifi: Sofralarınıza Lezzet Katın!
  7. 13:47 Balıkesir'de Dereye Düşen Adamın Cansız Bedenine Ulaşıldı
  8. 13:47 20 Nisan 2024 akaryakıt fiyatları
  9. 13:45 Beşiktaş'ta bir futbolcuyla yollar kesin olarak ayrıldı!
  10. 13:42 "Türk Fizikçi Furkan Öztürk, Harvard'dan Prestijli Ödül Aldı"
  11. 13:40 Yağışlı Hava Etkili: MGM'nin Hava Durumu Tahmini
  12. 13:39 "Çukurova'da Muhtar Adayı Yolda Darp Edildi, Şüpheliler Serbest Bırakıldı"
  13. 13:36 "Kırklareli'nde Tarihi Binada Çıkan Yangın Paniğe Neden Oldu"
  14. 13:34 İslam Memiş: İran-İsrail Gerginliği Piyasalara Yansıyor
  15. 13:31 Tüketiciyi Koruma Adına Sert Müdahale: Reklam Kurulu Yanıltıcı Reklamlara Büyük Cezalar Kesti!
  16. 13:27 Fed Raporu: Enflasyon ve Jeopolitik Riskler Ekonomiyi Etkileyebilir
  17. 13:23 Enflasyon Tahminleri ve Dolar Kuru: Piyasada Belirsizlik Devam Ediyor
  18. 13:21 Ankara'da şiddetli fırtına hakim
  19. 13:17 Erdal Beşikçioğlu: "Enver Bey bize belediyeyi borçsuz bir şekilde teslim etti"
  20. 13:14 Altın Piyasasında Durağan Seyir: Gram ve Çeyrek Altın Fiyatları Sabit, Ons Fiyatı İstikrarlı
Teknoloji Haberleri