Güler Işık eski eşinden şiddet gördüğünü açıkladı

Güler Işık eski eşinden şiddet gördüğünü açıkladı

Güler Işık eski eşinden şiddet gördüğünü açı... UçanKuş TV’de yayınlanan “Lerzan’la Çok Mutlu” programına katılan Güler Işık özel hayatına dair herkesi şoke edecek açıklamalarda bulundu.

Güler Işık geçtiğimiz aylarda tesettüre girmiş ve daha sonra “Kadın sesi haramdır” diye bir açıklamada bulunmuştu. Ünlü sanatçının bu açıklaması uzun süre gündemde yer etmişti. Çocukluğunda geçirdiği zor günleri ilk kez 'Lerzan’la Çok Mutlu' programında anlatan Güler Işık, Adana’dan Gaziantep’e ailecek göç edecekleri sırada yaşadıkları sorunları anlattı. Paraları olmadığı için Gaziantep’te 15 gün boyunca garajlarda kaldıklarını dile getiren Güler Işık, kalabalık bir aile oldukları ve geçim sıkıntısı çektikleri için Gaziantep’e göç etmek zorunda kaldıklarını dile getirdi.

“Ev sahibimiz bana tuvalet temizlettiriyordu”

Ailesiyle taşındıkları evde ev sahibinin kendisine tuvaletleri temizlediğini ifade eden Güler Işık sözlerini bu şekilde devam etti; “Bir gün kıyafet getirdi. Bana o kıyafetleri giymemi söyledi. Bizim kıyafetlerimizi beğenmediği için bende gururluyum şok oldum giymedim o kıyafetleri. Ben o güne kadar tuvaletin ne olduğunu bilmiyordum. Tuvalete bakıp delik gördüğümde şaşırıyordum. Çünkü biz köyden geldiğimizi için köylerde böyle bir şey yoktu” dedi.

“14 yaşında kaçarak evlendim”

Çocukluk yıllarında çektiği fakirlikten kurtulmak ve 13 yaşında sahne aldığı için insanların sürekli peşinde olmasından rahatsız olduğunu dile getiren Güler Işık, o dönemlerde kendisini koruyup kollayacak biri olsun istediği için 14 yaşında evden kaçarak evlendiğini söyledi.

“Kayınvalidemden dayak yediğimde 2 canlıydım"

Güler Işık, evlendikten sonra da şarkı söylemeye devam ettiğini dile getirerek sözlerine devam etti; “ Gittiğim evde de kayınvalidem bana huzur vermedi. Şarkı söylediğim için sanatçı olduğum için sazlı sözlü bir mesleğim olduğu için hoş karşılanmıyordu. Kayınvalidem bana sürekli saz kızı bu diyordu. Saz kızı ne demek. Benim kayınvalidem beni hiçbir zaman istemedi. Beni sürekli dövüyordu. Bir seferinde saçımı başımı yoldu. Hatta bir keresinde beni öldüresiye dövdü. O zamanlar bir de iki canlıydım, hamileydim” dedi.

“Eşim beni sabahlara kadar öldüresiye dövdü"

Kurtulmak için evliliği seçtiğini dile getiren Güler Işık’ın kabus dolu hayatı evliliğinden sonra başladı. Eşinden sürekli şiddet gördüğünü ve bir gün sahnede şarkı söylediği sırada eşinin kendisini kıskandığını söyleyen Işık, eşinin o gün kıskançlıktan kendisini sabaha kadar öldüresiye dövdüğünü anlattı.

“Eşimin beni aldattığını kendi komşularımdan öğrendim"

Para kazanmak için sürekli çalıştığını dile getiren Güler Işık, eşinin kendisini çocuklarının yanında da dövdüğünü, çocuklarının korkudan evin içinde saklandığını dile getirdi. Eşi ile küs olduğu dönemde eşinin eve farklı farklı kadınlar getirdiğini komşularından öğrendiğini söyleyen Güler Işık, “Komşularım bana dedi ki senin bu evine kadınlar geliyor. Bende çok şaşırdım onlar böyle söyleyince nasıl kadınlar geliyor dedim. Ben çıkıyorum evden birilerini getiriyormuş. Biz küs olduğumuz için adam ayan beyan çocuklarımızla yaşadığımız eve kadınları getiriyormuş. Bir gün ben komşumdayken evde tüpü açık bırakıp gitmiş gaz dolsun eve diye. Beni zehirlemeye bile çalıştı eşim. Eve giremeyeyim diye kapı kollarına elektrik bağlamış.” dedi.

“Kadın sesi haramdır ben demiyorum Allah diyor"

Geçtiğimiz yıl katıldığı bir programda “Kadın sesi haramdır” dediği için sosyal medyadan linç edilen Güler Işık, “Bunu ben demiyorum. Bunu yüce Allah söylüyor. Bu sözler Kur'an-ı Kerim’de yazıyor. Ben kimseye yapmasın demiyorum. Herkes kendinden sorumludur” dedi. 

 

"Güler Işık eski eşinden şiddet gördüğünü açıkladı" haberi, 03 Şubat 2021 tarihinde yazılmıştır. 03 Şubat 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Güler Işık eski eşinden şiddet gördüğünü açıkladı haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Güler Işık eski eşinden şiddet gördüğünü açıkladı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  2. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  3. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  4. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  5. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  6. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  7. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  8. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  9. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  10. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  11. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  12. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  13. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
  14. 23:56 Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!
  15. 23:44 Estetik Yaptıran Selen Görgüzel Beğeni Yağmuruna Tutuldu!
  16. 23:39 BM, Gazze'deki toplu mezarlarla ilgili bağımsız bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu
  17. 23:34 Valilik, iki gün boyunca Kuzey Afrika'dan toz taşınacağını bildirdi: Halkı uyardı
  18. 23:26 Koç Ailesi'ne büyük bir darbe geldi: Bir haftada 150 milyon dolarlık bir değer kaybı yaşadılar
  19. 23:19 Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!
  20. 23:13 Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in yeni aşk yuvası! Yuva değil saray!
Otomotiv Haberleri