Güngören'de kadının şüpheli ölümünde eski eşe ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi: "Seni geberteceğim" diye t

Güngören'de kadının şüpheli ölümünde eski eşe ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi:

Güngören'de kadının şüpheli ölümünde eski eş... "Babamın annemi pencereden attığını düşünüyorum"

Güngören'de geçtiğimiz yıl Mayıs ayında 5'inci kattaki evinin penceresinden düşerek öldüğü öne sürülen Sadet Fidan (55)'ın  boşandığı eşi Hüseyin Polat hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi. İddianamede görgü tanığı olarak ifadesi alınan mahalle sakini Serkan Kaya, "Oğuzhan babasına, 'Annemi sen aşağıya attın' diye bağırdı. Hüseyin Polat da Oğuzhan'a küfrederek, 'Sizi de öldüreceğim' sözleriyle karşılık verdi" dedi. 

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianamede, Sadet Fidan ile şüpheli Hüseyin Polat'ın (52) 2019 yılında boşandıkları belirtildi. Sadet Fidan'ın 30 Mart 2022 tarihinde, eski eşinin internette gördüğü müstehcen videolardaki kişiyi kendisine benzeterek, 'Senin gırtlağını keseceğim, geberteceğim' sözleriyle tehdit ettiği için şikayetçi olduğuna yer verildi. Aralarında bu nedenle husumet başladığı anlatılan iddianamede, olay günü Sadet Fidan'ın yüksekten düşme sonucu ağır yaralandığı kaydedildi. Ayrıca olay yerinde Hüseyin Polat'a oğlu Oğuzhan Polat'ın 'Annemi sen öldürdün' dediği ve kavga ettikleri belirtildi. 

"Babamın annemi pencereden attığını düşünüyorum"

Oğuzhan Polat ifadesinde, çocukluğundan itibaren annesinin babasından şiddet gördüğünü belirterek, "Aynı zamanda uyuşturucu madde kullanır. Malum video konusundan dolayı anneme haksız ithamlarda bulundu.  Olay günü akşam eve geldiğimde kapıyı açan olmadı. Babam cama çıkıp 'Annenle işim var, sen git eve gelme' dedi. Kötü bir şeyler olduğunu sezdim diğer zillere de bastım ancak açan olmadı. 5 dakika sonra babam koşarak binadan çıkıp, 'Annen düştü' diye bağırdı. Babamla birlikte annemin düştüğü arka bahçe kısmına koştuk, yaralı ve bilinci kapalı yerde yatar vaziyetteydi. Babam malum video yüzünden annemi sürekli tehdit ediyordu. Babamın annemi pencereden attığını düşünüyorum" dedi. 

Sadet Fidan diğer oğlu Ömer Polat da benzer şekilde ifade verirken, annesinin hayat dolu bir insan olduğunu, intihar edecek biri olmadığını söyledi. 

İnternette gezinirken gördüğü müstehcen bir videodaki kadını eski eşine benzettiğini ifade eden Hüseyin Polat ise, "Bu konuda oğlum Oğuzhan ve eski eşimle görüştüm ancak inkar etti. Olay günü akşam saatlerinde eski eşimin evine geldim. Normalde de birbirimize gelip gideriz. Daha sonra bu video muhabbeti açıldı ve tartışmaya başladık. Sözlü olarak tartıştık, sinirimden sağa sola vurdum. Sonra oğlum Oğuzhan zile bastı. Kendisine pencereden 'Oğlum eve gelme annenle işimiz var' dedim. Tam bu sırada evde Sadet'i göremedim, arka bahçe tarafından bağrışma sesleri gelince binanın arka tarafına baktım. Tartıştığım eski eşimi yerde yatar vaziyette gördüm, hemen aşağı indim. Pencereden eşimi atmadım, muhtemelen yaşanan tartışma sebebiyle eşim intihar etti" diye konuştu.

İddianamede, olay günü apartmanın dış kapısında oturan mahalle sakini Serkan Kaya'nın, görgü tanığı olarak ifadesi yer aldı. Kaya, "Olaydan sonra Oğuzhan babasına 'Annemi sen aşağıya attın' diye bağırdıHüseyin Polat da Oğuzhan'a küfrederek, 'Sizi de öldüreceğim' sözleriyle karşılık verdi" dedi. 

Hüseyin Polat'ın, Sadet Fidan'ı oturduğu dairenin arka penceresinden itekleyerek, düşmesine neden olduğu belirtildi. Polat hakkında 'Boşandığı eşi kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılması talep edildi. (DHA)

"Güngören'de kadının şüpheli ölümünde eski eşe ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi: "Seni gebertec." haberi, 21 Mart 2023 tarihinde yazılmıştır. 21 Mart 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Güngören'de kadının şüpheli ölümünde eski eşe ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi: "Seni gebertec.. haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Güngören'de kadının şüpheli ölümünde eski eşe ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi: "Seni gebertec.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ezgi Bozkurt Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:28 2024 Çin GP: Yılın ilk sprint yarışını Max Verstappen kazandı
  2. 09:25 Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri, bugün Türkiye'ye geliyor
  3. 09:18 Soldaki AK Parti'li İlçe Belediye Başkanı Sağdaki Almanya Başbakanı
  4. 09:15 Resmi Gazete'de yayımlandı: Prof. Dr. Ömer Çınar AYM üyesi seçildi
  5. 08:57 Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı
  6. 08:53 Fiyat yarı yarıya düştü: Yeni Tesla Model Y Türkiye'de satışta
  7. 08:46 İzzet Yıldızhan, 23 yıllık eşiyle ilk kez ortaya çıktı
  8. 08:41 Ozan Akbaba’nın “Çırak” dizisine yeni oyuncular katıldı
  9. 08:35 Erdoğan “Kâr amacı güdülmüyor” demişti: Tarım Kredi Market’in 2023’te kâr ettiği ortaya çıktı
  10. 08:29 AK Partili Nihat Zeybekci: Bebek katliamını kınıyoruz ama İsrail'le ticaret anlaşmamız var
  11. 08:24 Cemevleriyle ilgili yeni karar Resmi Gazete'de
  12. 08:18 DEM Parti'den Bakan Yerlikaya'ya tepki: Kayyum yolsuzluklarını ve bıraktıkları borçları inceleyin
  13. 08:11 Fehmi Koru: AK Parti’ye yakın yazarlar ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ diyorlar
  14. 08:07 Murat Ağırel yazdı: ‘Belediyenin içinden geçmişler’
  15. 08:05 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji'den çok sayıda kente kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
  16. 05:47 Sadettin Saran açıkladı: Göreve gelirsek Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız
  17. 05:35 Başkentte ucuz alışverişin adresi! Markette fiyatlar artarken orada düşüyor
  18. 05:31 Otomobillerde Nisan ayı kampanyasını başlattı! Bu listeye bakmadan karar vermeyin
  19. 05:29 Hyundai fiyatlamalarını güncelledi! Türkiye'nin en ucuz aracıydı
  20. 05:27 Bakan Şimşek para politikaları hakkında konuştu: Harcamalarda kesintiye gideceğiz
Gündem Haberleri